Přejít na výpis diskuzí
Proč měli Američané a Britové místo invaze do Iráku raději sedět doma a louskat buráky
17.7.2016 | Pavel Jégl
76 příspěvků
-
Tenhle "omyl" stál život desetitisíce lidí, včetně žen a dětí.
Co jiného čekat od amrdolského dobytka Bushe. *11* -
https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/409446-v-baton-rouge-strilel-byvaly-prislusnik-namorni-pechoty.html
*7* -
No a mě je třeba celá ukrajina u zadele?
Tohle téma je o něčem ale jiném víš?To bys musel ale přenést přes srdce *3* -
Opravdu musíš mít hodně malý peniis když se tu realizuješ jako největší ubožák diskusí. *7*
-
... tak kde a kdy, napiš, přijedu, chci vidět tvůj panický strach o holý život, malý kryple :)))
-
Jsi typická Práglkavclařka, čím sporostější formulace, tím lepe? Platí tedy, že naše dívky jsou sprostější než chlapci. O komouších se v názoru vůbec nepíše. Trochu jsi si to popletla. V současnosti platí havloidní.. lež a nenávist zvítězí , protože se oboje zá koupit.
-
... škoda, můj kámo BLIJEC pitomečka s IQ 11 zase jednou usnul ve svých zvratcích :)))
-
... už z tebe nic nového nikdy nevyleze, užívám si tvé zoufalství z mé noblesy, kryso :)))
-
... ano, máš pouze ubohou slovní zásobu, rodinu, o které rád píšeš a jsi zbabělec :)))
-
... mě stačí na primitiva jako ty vždy jeden řádek, už napiš, kde ti rozmlátím palici :)))
-
... na nic nepadám, tvá bezmocnost je sladkou odměnou za mé úsilí, mám tě v hrsti :)))
-
... pořád dokola, IQ 11 nedává velký prostor vymanit se ze zoufalství ze sebe sama :)))
-
ale no tak. Na prdy hnůj a špínu jsi tady expert jedině ty. Otesánek z chlíva.Taková sprostá sociální špína která hoduje u popelnic několikrát denně.
-
cha cha hi hi ty pongu. Ty jsi závislý chorý vypatlanec kterého nikdo nemá rád.Po nocích se tady ukájíš svými výblitky.Ale fajn pocit, co?Zparchantělá matka musela moc moc tlačit aby něco takového z ní vypadlo.
-
BINGO! To se moc povedlo.Ty který si tady léčíš komplex obecního vyvrhela a zavedeného úchyla tady takto rozumuješ?Ty který jsi tady určen pro nakopávání bys chtěl rozhodovat o potřebnosti? Ty jsi tady zejména pro to, abych si mohl já kdykoliv do tebe kopnout.A ty jen bezmocně tady zavýt.Pamatuj si to!
-
tak to sedí. Ty páchnoucí výblitek zparchantělé matky tady z chlíva naděluje rozumy.Zalez mezi výkaly - tam kde je tvoje místo.
-
padáš na hubu špíno.Na svoji špinavou umouněnou hubu páchnoucí socky. Prasíš tady texty jak tě to naučila tvoje zparchantělá matka.Fajn pocit být výblitkem takového zparchantělého rodiče, co?
-
... to u tebe je všechno spolehlivě prdem pokaždé, tupane :)))
-
... zase nadranej ze zelené, kryso, že, vůbec se nečapeš, hraji si s tebou ping-pong :)))
-
... přeložim do civilizovanštiny: píšeš o svých rodinných poměrech a jsi bezmocný blb :)))