Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reklamu na plyn tam máš ty, protože jsi se někdy někde koukal na ceny plynu. Já tam má reklamu na měděné fitinky.
  • vito
    jeto normalni že pišete o holokaustu a pod to date reklamu na slevněny plyn co děla spravce sitě to je asi rasista a ne vubec malej opravdu cinik fuj tohle musi jit do medii to už je moc
  • Pokud si dobře pamatuji, tak v koncentračních neboli sběrných táborech byli i jiné národnosti než židé. A těch bylo daleko více.
  • Jedno je jisté-jedině nacionalizmus a nevzdělanost může přivodit hrůzy,které se děly Židům za 2.svět.války.Němci byli vzdělaní,ale velcí náckové,islamisté jsou povětšině nevzdělaní a také náckové.My víme,že si tyto dvě národní etnika notovali i v průběhu 2.svět.války.
  • K největším pogromům na Židy docházelo na území Ruska a zejména Ukrajiny - i za doby onoho slavného SSSR. Masakr Židů v Oděse byl něco tak hrozného, že civilisovaní Evropané, včetně Němců si nad ním odplivovali Viz knihu "Der Körperstrafen in Russland" od ruského autora Nikolaje Nikolajeviče Jewreinowa, kterou přeložili do němčiny Dr. SimonTocker a Dr. Andreas Gaspar, ve které je fotografická dokumentace stovek Židů v Oděse povražděných, svědectví těch co přežili i tupé vyjádření místních bolševických bossů.
  • Tohle se opakuje co je na světě lidstvo. Proto byla Evropa po 30ti leté válce rozdělena na protestantskou a katolickou část, proto došlo po druhé světové k vytvoření vlastního státu Israele pro Židy a proto byly odsunuty národnostní menšiny.
    Protože tam kde se mísí národy, náboženství nebo rasy vždy dojde k rozporům a nenávisti.
    A stejně to dopadne i s dnešními imigranty a jestli ne tak s námi.

    Důkazem je Evropa sama, která se přirozeně rozčlenila na jednotlivé státy dle národností u nich se rozdíly v historii spíše zvětšovali, kdyby bylo lidskou přirozenosti se sdružovat s imigranty, jednotlivé státy i řeči by dávno zanikly přirozeně. Současný sociální experiment multikultury násilně vnucované evropskou komisí proti vůli národů nemůže dopadnou jinak než rozpadem EU nebo dokonce občanskou válkou.
  • Když si jakákoliv skupina lidí začna na cizím uzemí tvořit svoje komunity, ostatní začne podrážet, povišovat se nad ně, uzavírat se, dělat ze sebe něco víc VŽDY TO SKONČÍ ŠPATNĚ!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit