Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proste prorok Mohammed rekl pojmenujte je Arabske a bylo...

    • Wolfcastle

      Stejne jako si vzal cast bible a pripsal si tam to svoje...

  • storověká Indie,to jsou Árijci,keltogermáni,takže my.

    • vanhorne

      "takže my."

      Jsme Cesi! Jsou dve moznosti:Bud jsme dobri Cesi,nebo spatni.Jestlize jsme dobri Cesi,vse je v poradku.Jestlize jsme spatni,jsou dve moznosti:

      Doufam, ze to tady ozivne, kdyz se P. Jegl zase po dlouhe dobe ozval. 

      • Také máte dojem, že té "vědy" bylo přes okurkovou sezonu trochu moc? Pan Jégl (byť je často zesměšňován a zpochybňován - a ani já s ním mnohdy nesouzním) přinese alespoň zprávy z reálného světa a dá se diskutovat. Jinak je to tu mdlé, bez myšlenky a nápadu. 

        Přitom společenských témat jsou desítky. Ale redakce asi není placená za počet účastníků diskusí.

      • takže Čechu ! Kde ses tady vzal? Máš dvě možnosti-buď jsme přišli v 6. století jako tzv.Slovani pod tlakem Avarů z Ukrajiny(bažiny Pripjať jako přítok Dněpru,kdesi u Černobylu).Nebo jsme tu byli celá staletí předtím -jako první státní útvar na českém území -říše Marobudova.Marobud byl pověřen být králem Boiohaema z rozhodnutí císaře Octaviana Augusta.Kelt Marobud bojoval s germánem Arminiem a prohrál,odešel do Ravenny,říši převzal Katvalda ,ten prohrál s germánem Vibiem kolem roku 20 n.l. a od té doby až do císaře Commoda tu máme germány a tzv.Markomanské války.Až pak tu máme Franka Sáma a po něm Magmara,Svintibalda a Rastize s Velkou Moravou.(oni se tak skutečně jmenovali,slovanský přepis jmen na Mojmíra ,Svatopluka a Rostislava vznikl až po jejich smrti).A po Velké Moravě tu máme Svatou Říši římskou národa Německého.Slovo Čech se objevilo až v 19. století a slovo Slovan vymysleli pánové Bothke a Šafařík jako titul knihy Chronica Slavorum na konci 18.století.Předtím to byli Sclavi a Vindi. 

        Vyťukej si Wikipedia-Marobud a můžeš si to zkontrolovat,že jsme nevylezli z bažiny kdesi v Rusku nebo kde,ale že máme přímou vazbu na Řím!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit