Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně tohle by měli Američani, ale i jiní, jim podobní "spojenci"..dělat i jinde., kde rovněž neměli a stále nemají dosud ,co pohledávat a i tak tam vynuceně vyváželi a stále ještě bohužel vyváží tu svoji."svobodu a demokracii", majdany, chaos, nyní i "běžence" do Evropy atd..a to jen kvůli několika %centům neskutečně bohatých, nemorálně mocných i stále víc a víc nenažraných., co chtějí být jako menšina ještě nenažranější, mocnější a bohatější, než je celý ten zbytek většin ve světě..a kde za takovou nenažranost darebáků, pak doplácí i vše trpí akorát obyčejní lidé i jejich země..a je už úplně jedno, kde to je a kdo to je..Současná "Ukrajina" je rovněž jasná ukázka i produkt americké "svobody a demokracie" v rozjebanosti všech a všeho mezi sebou až do krve v krvi..a tzv.na cizím a hlavně z cizího.."běžence" do Evropy do toho počítaje taky..Vietnam je v tomto přímo dokonalý, učebnicový příklad..a je dobře, že aspoň ti někteří vojáci mají ještě svědomí a odvahu něco s tím dělat, když na to nemají koule a svědomí jejich vlády, co je tam poslali, aby hájili hlavně své zájmy a ne zájmy obyčejných lidí, včetně těch svých..
  • Kam vstoupí hnáta našeho žoldáka, tam 100 let nic neporoste. Dodnes se ve Vietnamu a Japonsku rodí poznamenané děti. Asiaté jsou však velkorysí a zvěrstva dokázali odpustit. Být tento konflikt v USA, nedali bychom pokoj, dokud by jsme tyto národy nevyhladili. Podívejte, jak to dopadlo s WTC, který jsme si sami odpálili. Dalo nám to záminku bojovat se všemi dalších 100 let. *3*
    • Je to tvůj názor zlej trolle. Ale proč kradeš Simoně jméno? Jsi vadnej?
      Ona si říká američanka protože má ráda ameriku.
      Ty si dej jméno olizovač ruských zadnic.
      *15*

Jinak největší genocidu 20 století spáchal ten tvůj prašivej zaostalej SSSR.
    • Bojovali tam proti Vietkongu a ten tam chtěl zavést komunismus jako v CCCP.
      • Vybojovali ostudu.
      • "Když jsem šel do války, měl jsem vymytý mozek. Chtěl jsem zabíjet komunisty. Když jsem ale z Vietnamu odjížděl, měl jsem ty lidi rád. Jak mohli být nebezpeční? Vždyť si jen chtěli obdělávat pole s rýží a mít rodinu," říká Parker.

Než budeš reagovat, přečti si článek, ju? *3*
  • A já jsem zase slyšel, že Angláni dělali pěknej bordel, ale můžou za to Rusové. No vždyť je to přece jasné, Angláni jsou slušňáci a nikdy by po fotbalovém zápase nic špatného neprovedli *15*
    • Marně tu obhajuješ ruzské zločince kteří napadly Angličany.
      UEFa už jasně oznámila že rusko bude vyhozeno z turnaje pokud se ruský dobytek
      který mu fandí nezklidní.
      • Americká špína napadla Vietnam, kde se dodnes rodí postižené děti. Marně tu obhajuješ jejich zločiny, americký fanatiku. Rusko nikdy jaderné zbraně a Agent Orange nepoužilo.*14*

Tím marněji obhajuješ a svádíš diskuzi off topic, když sami Američané s odstupem přiznávají svou chybu. Kapiš tupče? *3*
        Tohle totiž neokecáš, hemeroide, a můžeš se snažit sebevíc.
        Je mi z tebe a tobě podobných na blití, antiruský fanatiku, vygumovaný mozku...
        • A komunistická špína z KLDR podporovaná SSSR napadla bez vyhlášení války
          zákeřně svého jižního souseda.
          Naštěstí vojska pod mandátem OSN dala rudým šmejdům na frak a okupant Kim
          se musel z jihu stáhnout. *5*
  • Tady nesmím chybět! *14*

jupí
    • zlej trolle, víme že jsi zdejší inventář, pokračuj v záslužné činnosti soudruhu ztroskotanče *15*
      • Zlej trolle, když kradeš lidem jména tak musíš změnit i slova,
        Jupí tu používáš jenom ty. *1* Simona ne,.
        Navíc tě vždycky prozradí to tvoje naklikání plus/ mínus rychlobodů. ty ruskej šašku. *15*
  • Ještě jsem neslyšel důvod proč vám vadí rusko a tím myslím rusko ne cccp
    • Rusko nevadí, i když současná RF je stále CCCP. Pouhým přejmenováním se nic nezmění. Vad ale vládcové Ruska v čele psychopatického skřeta Putilína, který si své komplexy z malé postavy. Jako jeho vzor Hitler, Mussolini a určitě i Uljanov a Džugašvilli byli stejní záprdkové. *15*
    • vanhorne
      "proč vám vadí rusko".Rusko myslim lidem nevadi, co jim asi vadi bude Stalinuv duch ktery v nem vladne.I kdyz to prejmenovali na Rusko chova se jako CCCP, tak co nadelas.
      • chová se,jak??
        • vanhorne
          Here it is once more, but this time served on the shovel.Russia under the leadership of comrade Putin, is still behaving like the old SSSR under the reign of Stalin,the murderer.Is this that hard to understand?
          • You are right, that´s quite correct.
        • tak že místo slušné odpovědi mínus body?
    • ... s primitivem se nikdo o primitivní zemi nebude bavit, zoufalče :)))
  • Vrah se vždycky vrací na místo činu!
    • Zlej BTW trolle. Nekaž nám tu o morálce ty Putinovský smradlavý lejno.
      Simoně a jiným lidem na tiscali kradeš jména a švindluješ s bodováním.
      Takže nekázej ruský zloději

zase podvody s hlasováním které redakce tiscali toleruje.
      Plus body mizí a přemistují se na hromádky proruského kolaboranta zlého BTW trolla.
      Naskakuje tu mínus a plus šest za vteřinu. *1* *1* *1*
  • Proč se američtí váleční veteráni na důchod stěhují do Vietnamu?no asi proto ze tam uz valka byla a nebude....
    • zlej trolle, vy jste hlava *8*
      • zlej trolke ty si říkáš smajlik,
  • Nejstatečnější vojáky NATO ve Finsku vyhnal z "bojiště" medvídek, jó hrdinové se nezapřou, zašili se do aut!!!

YEAH !!!
    • souhlas zlej trolle, umyl jsi si pytla ? *14*
      • nevím kdo je zlej troll simonko *3*
  • Hele ve Francii nějakej anglán natáh bačkory ze strachu z ruských fanoušků! Cyp ho střelil
    • Zlej trolle, jsi ruský odpad a ne člověk ale dobytek. Simoně tu kradeš jméno
      a podvádíš s bodama.

Po brutálním útoku ruských zločinců ve Francii skončil v nemocnici nevinný 51 letý občan
      Británie. Jsi opravdu zrůda když tu obhajuješ ruské vrahy.
      Neboj i ty chcípneš, i tvůj putin. ani vy to tady nemáte na věčný čas rudé swině *12*
      • stači skouknout 9 dilnej dokumen to fanouškách.jedni z nejmírnějších,jsou rusové
    • jasně zlej trolle, nikdo ti to nebere, vem si do ruky tu tvojí žížalku a udělej si u toho článku hezkej večer ty buzno *15*
  • Teď něco ke článku. Použití orange plynu lze směle přirovnat k fašistickým plynovým komorám s tím, že následky jsou děsivější.
    • Komunistické gulagy jsou srovnatelmné s nacistickým koncentračním táborem.
      Komouš i nacista v nich povraždil miliony nevinných lidí.

Ty umíš jen Simoně ukrást nick a jméno - ruská špíno BTW zlej trolle
    • My se neštítíme ničeho. *14*
      • hmmm mno chrrrr *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit