Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fialový Hnus z ODS nesmírně zabodova! Málo kdy se ve veřejném prostoru objeví taková ultrakravina.Tahle mu zůstane přišita dlouhé roky.Cituji " podnikání nezarazil virus, ale stát!". Zas jedno ODSácké moudro. Celý svět respektova pravidla.Když otáleli, dopadli jak v Anglii.Tisíce mrtvých za pár dnů.A tady vyhlášený hnus chce nyní sbírat body. Hochu zapomínáš. V Česku se neodpouští.Ani nezapomíná!

    • V Česku se naopak odpouští a zapomíná... Kdyby u nás převládali soudní a zodpovědní občané a nikoli tupé ovce, tak by se nemohlo stát, aby nám stále vládli "bývalí" komunisti a konfidenti StB. Jenomže ovcím stačí dát koblihu a k tomu pár sprostých rádoby "bonmotů" a slíbit, že bude líp a ovce už "vědí" koho mají volit.

      Stará lidová moudrost praví, že ten kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji z novu. A Karel Kryl to vyjádřil ve své písni slovy "...budete zase rýt d.žkou v zemi".

      • Sajmone, ty tupá ovce, když patříš mezi ty rozumem mdlé, tak si někam napiš:  George Santayana:

        "Ti, kdo si nepamatují minulost, jsou odsouzeni k tomu ji opakovat."

        Jaké štěstí, že na Hradě nesedí komunista Drahošík, vás hloupých a sprostých je naštěstí míň, než nás rozumných!

        • Na hradě sedí "bývalý" komunista a MAN. Trpí "virózou" a podkuřuje Rusku a Číně.

          • To si četl v Ohníčku, viď pionýre. Pardón, dnes už soudruhu!

            • Izvini, tovarišč Antique, ja znaju po russki. no Ogoňok něčitaju. I ja tovarišč? Éto ja nikogda něbyl. Možet byť, čto ty sošol s uma? 😛

            • Jo tady ten jakože "občan" to bude veliký mudrc. Takový obecní kontaminátor všech diskuzí.Pořád tady prasí místo stejnýma kravinama. Evidentně mu řada věcí leží v palici.A nedají se překousnout. Krásné je, že s tím nemůže nic udělat. A tak moc by chtěl. A v tom je ta nádhera.Ta naprostá bezmoc zdejšího skřípajícího pisálka.

              • Reakce na příspěvek:

                Jen klid, soudruhu, nenech sebou cloumat bezmocí. Já s tím nic dělat nebudu, ani Ty ne, ale učiní tak Prozřetelnost čili Osud, čili neměnný přírodní zákon. Nikdo to tady nemá "na věčné časy a nikdy jinak" jak hlásal jistý soudruh. Všichni jednou skončíme v nenávratnu, v nejlepším případě v "myším oleji" jako vožď Uljanov, nebo u nás soudruh "BožíLes" (Gottwald). A nikomu nepomůže "rudá knížka nadčlověka" ani věrnost a spolupráce s StB či KGB či Gestapem...

                Tak jen klid, soudruhu, a budiž Ti odpuštěno to rudé zlo a nenávist, kterou hlásáš. 🙂

                • Reakce na příspěvek:

                  áááá tebe znám! Ty jsi známý brněnský pobuřovač Cibulka.Co vidí nepřítele na každém kroku. Co neodpovídá na pozvánky k vyšetření do Bohnic.Tak to je jiná. Ale tady není zájem o smiřování.Tady není zájem o klídek. Tady je zájem tobě podobné vyhryzovače vyhánět. Jen tak. Pro všeobecné obveselení.Nic osobního.

                  • Reakce na příspěvek:

                    Příteli okoune, jestli věříš, že komunismus je spásou lidstva, je to Tvoje věc a neznamená to, že bys nutně musel být zlý nebo hloupý. Znal jsem členy KSČ, kteří té ideologii opravdu věřili, chovali se čestně, poctivě pracovali a nikomu neubližovali. Ale naopak byli tací, kdo byli pravý opak. Takže pokud té rudé ideologii věříš, tak se hluboce mýlíš.

  • Jo a pak je tady ještě jeden takový hnus a v této barvě.Kočíruje to ODS, dělá mu to jen ostudu. Napravo nalevo.Když vrcholila pandemie a nikomu nebylo do smíchu, tady tento fialovej vymýšlel do mikrofonu neuvěřitelné kraviny.Stačilo přistrčit mikrofon a mlel páté přes deváté. Ale oni mu to na podzim všichni spočítají.

  • Jenom opravím. Nebylo to zadarmo !!! K těmto akcím se vyprazdňovaly NZ sklady a i s prošlou lhůtou !!!

     I naši vojáci, kteří bojovali za Anglii tak republika musela zaplatit nejenom výzbroj ale i výstroj včetně i kaniček do bot !!! To i  uváděl ministr zahraničí v roce 1968 Jiří Hájek.

  • Zajimavé a hezké čtení. Díky.

    • Souhlasím. Jsou ještě lidé, kteří se pamatují na pomoc UNRRA, kdy jako děti poprvé ochutnali čokoládu, burské oříšky a mnohé potraviny, které předtím vůbec neznali. A také to ošacení a obuv, což dříve neznali. A to bylo jenom chvíli, pak nastal "hnus rudej" a všechno se vrátilo do starých kolejí, ba mnohé bylo ještě horší.

      • Též i já s Vámi naprosto souhlasím.

  • Teke bylo dost zname " sametovej hnus ". Bez souvislosti s manzestrakovou srandou v r 89. Naprosto samostatne vzniklo a zilo si svym zivotem, toto porekadlo. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit