Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Dědku,sliboval jsem si od vaší iniciativy hodně,dokonce jsem ji chtěl i finančně podpořit,
    ale vaše styky s některými osobnostmi,mne od toho odradili.Zvláště vaše oslovení Halíka.
    Výroky tohoto člověka,nejsou v souladu s politikou,kterou by se měl náš stát ubírat.Proto
    končím a bylo nutné vám to sdělit.
  • vanhorne
    "chce podnítit lidi, kteří si o sobě myslí, že jsou slušní, aby se stali poslanci,".
    Obycejne z cloveka ktery o sobe prohlasuje jak je slusny a poctivy, se vyklube neco uplne jineho.Slusny clovek se slusne chova, ze je slusny do sveta vytrubovat nepotrebuje.Dedek nikoho nemusi podnecovat, protoze zajemci se sami podnecuji a nikdy o ne nebude nouze.Hlavni lakadlo je moznost zase neco lidem slibit.[Poslanec složí slib na první schůzi Poslanecké sněmovny, které se zúčastní.Senátor složí slib na první schůzi Senátu, které se zúčastní.Slib poslance a senátora zní:
    “Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.”Ústava České republiky, HLAVA PRVNÍ; Článek 23]
    Nevim jak a proc vzniklo to stare ceske rceni "sliby se slibuji ,blazni se raduji".
    Dedek si opravdu mysli, ze slusny a kvalifikovany clovek by si vstupem do politiky chtel posramotit svou povest?Ani bych se mu nedivil, protoze nouveaux riches premysleji uplne jinak nez normalni lide.☺
    • On je totiž problém v tom, že ti nouveaux riches si zachovali staré mravy z doby komunismu. Nebo spíš nemravnost, protože nějaká morálka je podle nich pouze pro hlupáky a slabochy, přece "k dosažení vytčených cílů jsou vhodné jakékoliv prostředky" jak hlásal ten jejich guru Uljanov, vrah carské rodiny včetně dětí
      • Komunismus nikdy a nikde nebyl. Máš utkvělou fobii z něčeho co neexistovalo. Jsi nemocný, jdi se léčit. A vysvětli, jak si mladí lidé zachovali staré mravy, když už jim 28 let vtloukáte do hlavy ty své nesmyslné mravy.
        • A co mučeni na guantanamu?
      • Jo a krize bankovního sektoru v USA ,kde ti k hypotéce přifařili imaginární dobře placené zaměstnání a pak se divili že nemají na splátky předražených nemovitostí tak za to asi může vnuk Uljanova.Ta morálka to má těžké všude.Někde víc někde míň.
        • vanhorne
          "imaginární dobře placené zaměstnání"
          Vzpominas asi na doby za Velke Klausovy Divoke Privatizace".Mozna k takovym hypotekam prisli jako slepy k houslim i Bakala s Babisem?
      • Plácáš tady blbosti. Společenská morálka za komunistů byla na neskonale vyšší úrovni, než je ta dnešní. Ty, kdybys neměl ty komunisty, tak bys snad ani nemohl existovat. Na koho by ses pak vymlouval?
        • Morálka za komančů?Teda ne že by to byl dneska zázrak ale vládly ještě větší ubožáci než dneska a těch práskačů a hlavně nemožnost odejít kam chceš a ještě s tebou cestoval kádrový list při změně zaměstnání,bydliště i děti hodnotili soudruzi podle kádrového spisu rodičů či prarodičů.Si děláš erdel. *10*
        • Za komunismu zde byli lidé, kteří byli vychováváni za první republiky, i učitelé získali vzdělání před válkou. Tak jako morální výchova se projevuje s jistým zpožděním tak i komunistická indoktrinace se projevuje se zpožděním. Ty morální škody, které tady napáchali komunisti se svou indoktrinací se projevují teprve teď a náprava těch škod bude otázkou generací. Přitom komunismus je horší než nacismus: má na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých, což je 2x až 3x tolik co má na svědomí WW2. A především v nacistickém režimu se dalo přežit pokud člověk držel h.bu a krok. Kdežto komunistický režim byl nevypočitatelný. Gestapo mučilo vyšetřované, aby řekli pravdu, kdežto komunistická tajná policie mučila proto, aby se vyšetřovaný "přiznal" i k tomu co neudělal.
          • Každá tajná policie chce pravdu ale jen tu svojí a dávat gestapo jako lepší než třeba KGB,tak tady bych hodně brzdil jestli nechcete aby se tyhle časy vrátily.
            • Mučení je odporné a nelze ho schvalovat, ať jde o středověkou inkvisici, KGB nebo Gestapo.

              Uvádí se případ ze CCCP, kdy policejní smečka vezla vlakem odsouzence do gulagu. Při sčítání zjistili, že jim jeden chybí a tak chytili náhodného chodce, který šel kolem a "doplnili tak stav". Toto by asi Gestapo neudělalo.
            • vanhorne
              "lepší než třeba KGB,"
              Bezpecnostni organizace jako byla KGB, Stasi a STB, byly daleko lepsi nez Gestapo,
              z jednoho prosteho duvodu, predcily sveho ucitele.☺
  • A jejej, tady je dneska zase veselo, a teprve bude až si ovce zvolí Čápa co hlásá, že všici kradnú. Že bychom měli dát svůj hlas těm Starostům? *1*
    • Je dobře, že si lidé zvolí hnutí ANO. A ty, jako podřadný a bezvýznamný magor s tím nic nenaděláš. A to je dobře.
  • Nedávno jsme v radě obce schvalovali prodloužení smlouvy
    o zabezpčovacích službách s Jablotronem.
    Už je mi jasné proč p. Dědek posílá 10 mega STANu,. má
    zato, že je to dobrý výtah do parlamentu.
    • Kdo to je, ten "fenoménů, pan dědek ?
  • Dobrý článek. Dědek si koupí zjištění, že úspěch v podnikání nezaručuje úspěch v politice a Starosty není třeba ani komentovat.
  • Kdo jsou starostové?
    • V podstatě je to jenom Gazdík. Nikoho jiného neznám.
    • bezvýznamná pidistrana co by chtěla být pořád na výsluní. Přesně, asi taková prodejná holka která už neví komu by dala, jen aby zůstala u korýtka.
      • no jo, kdyby slibovali že budou řídit stát jako podnik a rozdávali přitom koblihy to by měli u tuponů podporu. A mohli by řídit stát jako podnik.
        • Tupoň jsi ty sám. Neumíš na klávesnici ani napsat háček nad n. Ty tady chceš někomu kázat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit