Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A pan americký president to rozhodně dotáhne. Naprosto správně reagoval na aferu s afroameričanem.Nic nezveličoval. Ostatně i u nás to moc výstižně přímo betelně definovali kluci v Brně.To když rozvinuli na ulici obrovský černý transparent s nápisem " Policie nemůže za vaše zpackané životy".Věci je třeba nazývat pravými jmény.

    • Jen aby se nam pan president, neukryl zase do bunkru. Osobne bych take nechtel, aby se senilni loutka (ktera uz neni schopna cist ani text ze ctecky) typu J.Bidena stala US presidentem, ale pripomina mi to situaci u nas. Taky bych nikdy Zemana nevolil, pokud by proti nemu nestal protikandidat, jaky proti nemu stal.

  • Je to USA privátní věc a zbytku světa zbytečná starost...

  • Takž v úterý po prvním listopadovém pondělku bude Kavárna a naše veřejnoprávní média potažena černým suknem a pít se bude pouze Fernet a černé pivo. Nebo až ve středu? :-)

    • Myslí si pisatel, že až se bude volit u nás, tak že hospody IV. cenové a veřejnoprávní média budou potažené rudým suknem a pít se bude Vodka Stoličnaja a Hruškovice?

      Čecháčkové si díky své namyšlenosti v historii pos..li co mohli:

      v úterý po prvním listopadovém pondělku bude Kavárna a naše veřejnoprávní média potažena černým suknem a pít se bude pouze Fernet a černé pivo. Nebo až ve středu?

      Vladimír Mertlík: LVÍ SILOU, VZLETEM SOKOLÍM - první republika - mýtus a realita.

      • Český národ jde dál jako ostatní s úspěchy i neúspěchy , nebo jako třeba Němci mají jen úspěchy?

        Ale něco aktuálně co někdo neuřídil:

         "Jiní virologové si však kladou otázku, zda informace získané z experimentu ospravedlňují potenciální riziko. Ačkoli rozsah jakéhokoli rizika je obtížné posoudit, Simon Wain-Hobson, virolog z Pasteurova institutu v Paříži, poukazuje na to, že vědci vytvořili nový virus, který "roste pozoruhodně dobře" v lidských buňkách. "Pokud by virus unikl, nikdo by nemohl předpovědět trajektorii," říká.!"

        To zaznělo v prosinci 2015!!!o výzkumu koronavirusu SHC014.

        Jak vidno malé země malé průšvihy , velké země velké průšvihy.

      • Vážený "pane doktore Cvachu" i jiní lidé čtou knihy, jen považte, nemusíte nás "nevzdělané burany" neustále snažit se ohromovat svými rádobyznalostmi.....🙂 zdraví vás kolega Štrosmajer, Blažej a primář Sova.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit