Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To že si lidi zvolí strany které hlásají za mají patent na rozum a občan je jen nesvepravna ovce která se musí řídit a pravidelně holit má pak za následek že se lidi cítí jako ovce a že za ně rozhodují ti nahoře...

    Sakra vždyť vládnoucí strany to mají ve volebních programech, že zbaví občana problémů s rozhodováním a financemi, bohužel většina voličů to chce.
  • Domnívám se, že celý průzkum neukázal vše, co je příčinou frustrace našich občanů. Jistě to bude také "zastupitelská demokracie", kdy si zvolíme své zastupitelé a ti potom nedělají co slibují a není způsob, jak je odvolat. Ne přístupný, rychlý a účinný. Dalším důvodem jsou také média, ve kterých kritizovat, poukazovat na nepravosti je spíše snem, než skutečností. No a nakonec obsah zpráv ve vládě poplatných médiích, které hustí do našich hlav informacemi o tom, jak je u nás vše dobré, správné a jak je nám dobře. Prostě od těch, co rozhodují a ovlivňují naše životy, se nedozvídáme vždy pravdu a tak jsou pro nás nedůvěryhodné. No a s nedůvěrou ruka v ruce jde i pesimizmus. A to pořád dokola již hezkých pár let. Chyby, omyly, ale náprava nikde, i když je v nás.
  • Zatím to tak bohužel je. Jako ovce jsme byli pod Rakušany, Němci, Rusy a nyní zase Němci a Američany. Takže ano, v tomto jsme sami sobě ovcemi. Až nás tahle role skotu přestane bavit, tak budeme mít neutralitu a vystoupíme z potupné německé kolonie zvané bůhvíproč EU a to stejné z NATO. Nepotřebujeme ani jedno. Potřebuje to leda neschopný, líný, partajní skot.
  • Když v poslední době sleduji Němce a Francouze, tak mám skvělý pocit, že největšími ovcemi jsou právě oni a ne my.Na všem špatném je něco dobrého.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit