Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pořád říkám,že Židé jsou jako každý jiný národ či plemeno.Tam,kde jde o různé barvy pleti, jde vždy jen o to,v jakých zeměpisných šířkách ti lidé žijí,ale lidský druh,podobně jako je tomu u druhů zvířecích,je to jen jeden.Nejde tedy o rasismus,ale o diskriminaci kvůli barvě pleti.Zajímavé na původu lidí je,že kromě bílých Indiánů existují i tmavší a světlejší Asijci,a také Evropané nebílé barvy pleti,kteří žili jako jižní Etruskové kdysi hlavně ve středomořské proláklině,než byla zatopena (pravděpodobně jde o biblickou potopu světa.A taky jich část vyhubili rasističtí Římané (právě pro stejnou rasu a jinou barvu pleti jim vadili pro nás prakticky díky nim neznámí Kartaginci,vlastně též Euro-Afričané,jen z druhé strany Mediterria).Pak pravděpodobně došlo k tomu,že Asie narazila do euroafrického kontinentu,což dodnes je kámen úrazu,a zde budu mluvit správně, tyto rasy,se prostě nemají navzdory všem jejich agentům,dnes komunistům,moc v lásce, a taky nikdy mít nebudou. Vím,taky jeden z názorů,ale o tom je pravá demokracie,s níž,ehm,většina nacionalisticky založených Židů,ehm,má jen pramálo společného.Nejsem rasista,ani mi nevadí barva pleti,ale míním,že dost v dnešním světě bylo tabuizace názorů (např ten můj zde),pojmů (např komunisty neprávem pomalu ke Zlatému teleti zbožšťovaný pojem "systém",čili vlastně to nejjednodušší v životě,co pochopí každý,pokud mu to někdo záměrně nemlží),a taky některých ras.Pochopte konečně,že Židé jsou stejní lidé jako my ostatní ne-židé,mají své klady,ale také své zápory,a národní špatné vlastnosti, podobně jako třeba i my Češi, Skotové a další.Xenofobie (tento případ) a rasismus zde míním ten nacionální (mýty o vyvolenectví) se vyskytuje v každé natalitě a druhu lidském, a je zpravidla šířen hlavně primitivy a zločinci (třeba Stalin a Hitler)-těmi pak k prosazování jejich zvrácených politických záměrů,u nás dnes je to moderně třeba jedna z posledních forem kryptokomunismu,tzv klausismus-putinismus. Jistě,pokud jde o jednodušší lidi,budou to mít izraelské úřady s nimi někdy složité,ale když Židé nám tak vehementně radí přes kdejakou světovou lobby jak se máme chovat k nebohým Cikánům,ať si teď z toho něco také vezmou pro sebe.Aspoň uvidí,jak to je těžké si dát do pořádku vlastní dvůr,když to za ně neudělá nikdo jiný.A mohou jít světu (jako ti primitivové nejen tam v Izraeli se vyskytující a pokládající drze sama sebe za vyvolence) příkladem a šířit tak osvětu toho absolutně vyvoleného národa, jemuž to opět jistě zvedne sebevědomí, tedy úpokud si výsledky opravdu odpracuje a nikoli jen pomocí medií do do světa vylže.
    • a léčíte to? *8* *8*
  • Izrael - světový rasista No 1.
  • Šli do Israele s představou, že jim budou létat pečení holubi do pusy. A místo toho je nutili založit kibucy, sice jim zdarma dali vše, co k této aktivitě potřebovali - ale kvůli tomu tam prý nešli...
    • Ty jsi dobrý kibic.
  • protože se jedná o rasistický stát, vědí to i izraelští Palestinci
    • Palestinci Židům odprodali za předražené ceny salinu, kterou Židé dokázali vzdělat ve kvetoucí zemi - před jejich příchodem tam nebylo nic! Pak byli nuceni se "ve prospěch palestinského státu" se vzdát svých farem, kibuců a měst, které vystavěli - ti školy využívají jako dílny na výrobu terroristických raket a dalších propriet pro svůj banditismus!
      • Židé, vyhnali Palestince z jejich území, vypalovali vesnice a zbíjeli lidi, jejich hagana se nijak nelišila od SS. Na takto získané půdě se souhlasem světové veřejnosti založili svůj stát.
        chovají se raasisticky nejen k černým židům, kteří jako naschvál skutečně i na tomto území mají kořeny, ale i k Palestincům. Navíc ne že tam nebylo nic, byla tam města i přístavy i vesnice (Haifa...)

        V dnešní populaci Izraele zatím převažují běžní Evropané, kteří jedna nemají se starověkými Židi nic společného (tedy kromě víry) a jednak se svým chováním blíží tomu nacistickému, alespoň pokud se státní politiky týká

        palestinský odboj na okupovaných územích je legální a běžně se něčemu takovému říká partyzánský boj. Izrael si svou nechutnou politikou sám pod sebou podřezává větev.
        • Komunista soudruh pusinka svými "moudry" dokazuje, že komunismus a fašismus jedno jest.
          • zdá se, že ti pravda (ostatně jako obyčejně) nevoní, viď. Mám radost *3* *3* *3*
            • a jak bychom to řekli česky?
            • Ano, fašismu ani komunismus mi nevoní, obojí páchne po krvi.
      • vanhorne
        "se vzdát svých farem, kibuců a"
        Kdy se to vsechno stalo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit