Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po roce 89 se kádrové rezervy KSČ s Prognostického ústavu Klaus,Zeman,Dyba,Dlouhý,Komárek a další vyrojili jako takzvaná elita národa která zde nastolí právní stát a nefalšovanou demokracií, avšak jak čas ukázal tak nás zavedli do náruče lichvářů,bezcharakterních politiků čili do mravního a morálního bahna.Zeman měl možnost prosadit zákon o prokazování nabytého majetku a tím zavést dobré mravy do české kotliny.Neudělal to a tak má velký podíl na mafiánském státu . *12*
    • svaty slova
    • Komunisti udělali z občanů nesamostatné poslušné ovce, které drželi v ohradě za elektrickými ohradníky. Když komunismus chcípl, tak byli lidé opojeni svobodou a možnostmi, které se jim otevřely a stačilo pár falešných slibů od Klause a dalších profláknutých bolševiků z Prognostického ústavu a lidé jako ovce je ve svobodných volbách opakovaně volili. Když se podařilo shodit Klausovo samoděržaví ("sarajevský atentát", jak to Klaus nazýval), tak lidem nevadila ta neuvěřitelná prasárna, kdy si "Klausostrana" a "Zemanostrana" v "oposmlouvě" rozdělili moc. a jak ovce je přesto volili. A nechali zaniknout strany, které se pokoušely o skutečný demokratický program (ODA, DEU). I KDUČSL, zejména za Luxe se pokoušela o něco podobného, ale na ní českým živočišným ateistickým materialistům vadilo, že je to strana křesťanská. Za to, že máme mafiánský stát můžeme děkovat sami sobě, že jsme neprosadili potrestání komunistických zločinců a že si stále volíme profláknuté převlečené bolševiky v modrých a oranžových kabátech. Ti neumějí nic jiného než vytvářet tzv. "kapitalismus" v podobě, jíž strašili občany. Přitom ten jejich "kapitalismus" není nic jiného než bolševismus, komunistická metody v modrém převleku. Mladí schopní lidé odejdou do ciziny a tady v tom Cikánstanu zůstane jenom póvl a pak ti všehoschopní. Neříkejme že to všechno "ONI", když za to můžeme "MY". Máme co jsme chtěli.
      • Kdyby komunisti udělali z lidí poslušné ovce, tak by nedošlo k listopadu 1989.
        • Lery, v listopadu 1989, ale již před ním bylo těm inteligentnějším komunistům jasné, že komunismus v CCCP chcípl a "bratrská pomoc" a la 1968 se konat nebude. Gorbačov jim to ostatně potvrdil. Pochopili, že brežněvovské (stalinistické) metody vládnutí, u nás zastávané Bilaky, Koldery a dalšími "konservativními soudruhy" vedou k totálnímu propadu a chaosu a nakonec ke ztrátě moci i vlivu KSČ. Došlo jim, že budování šťastných zítřků už není "in" a proto schovali rudé knížky, navlékli modré a oranžové kabáty (aby byla jako "opozice") a začali „privatizovat“. Přestože předtím hlásali marxisticko-leninskou demagogii a soukromém vlastnictví výrobním prostředků jako příčině všeho zla ve vesmíru. Začali dělat "tlusté čáry za minulostí" (aby nemuseli vracet uloupený majetek skutečným vlastníkům), "utíkali před právníky" (aby mohli "privatizovat" dřív, než se pro to vytvoří pravidla) a ještě přitom pro jistotu "zhasli" (aby nebylo vidět kdo a jako „privatizuje“). Využili proto ovce a za pomocí StB zinscenovali "malou revoluci", demonstrace na Národní třídě, na Letné a předvedli konservativcům v KSČ "neudržitelnost" vlády jedné strany. Dílo se podařilo, „bývalí“ komunisti, StBáci a spolu s nimi všehoschopná verbež si „naprivatizovali“, všehoschopného a profláknutého agenta Klause nacpali na premiérský post a když se uvolnilo prezidentské místo, tak ho tam nacpali. Při druhé „volbě“ už poslanci přece jen prokoukli co je to gaunera a tak ho „zmodralí“ soudruzi z ODS za podpory stále „rudých“ soudruhů“ z KSČ(m) a pomocí intrik, vydírání, vyhrožování (Zubovová) a podplácení dosadili na hrad podruhé. A ještě dnes se najdou ovce, které k tomu gaunerovi vzhlížejí jako ke svému idolu.
      • Tak to je síla,když Rom mluví o Cikánstánu a o tom,že tu zůstává povl... Dežo alias Petříku,už brzy budeš se svými provokacemi sám Jako kůl v plotě a pomocí Pirátů si tě najdu a dám ti peníze na letenku do Kanady a tam ty tvoje provokace přejdou...
        • oto, už jsi s těmi kecy trapný.
    • Presne,tomu se rika trefa!!!
  • Vážně velmi drzé od tohoto samolibého a prolhaného hoštaplera nejhrubšího zrna...a taky nejspíš becherovka, které už má očividně plný rypák, mongoloid jeden...i když dost možná že už ze svého do společné kasy uhradil miliardové odstupné pro zahraničního kontraktora skandálního dálničního projektu "Lipník - do hajzlu"?! *12*
  • Přiznává"osobní chybu",že umožnil kariéru naklonovanému,komunistickému,"křišťálovému koloťukovi"jeho podivnou kariéru ? je to asi na pováženou !
  • Toto samolibé *12* ,které skrze Melčáka a Pohanku má tomto marasmu nemalý podíl by mělo mlčet !!!!
  • Na co přišel Zeman to Já vim hodně dlouho a nutno přidat pana presidenta spolu s celým parlamentem a sněmovnou. Dobrou noc a ať se vám zdá něco hezkého.
  • Mněl by to Zeman upřesnit.A říci národu,že dnes vládne stejně lumpácká vláda,jako byla ta jeho.Obě mají podíl na stávajícím zbídačování této země a na tom,že se stáváme kolonií Západu ,zvanou Česko.Pokud bude pokračovat nastoupený trend,tak pro slušné Čechy,bude místo jen v kanálech.Ostatek bude patřit cizincům.Na Sibiř,,jak nás plánoval odsunout Hitler,nás Rusové nevezmou.Ti nejsou tak hloupí.aby si do své země tahali masově cizince.
  • Zajímalo by mně,jak dlouho se ještě nechá český lid provokovat od takových postkomunistických hybridů ?
  • Udělal by lépe,kdyby někam zalezl a držel hubu
  • Taky toho moc neukázal takže nemůže poučovat, po půlroce jeho vlády zkrachovaly všechny Kampeličky a lidé byli bez peněz.
  • Tahle sebranka se sama rozpustit nemůže z pudu sebezáchovy. po volbách mafie z VV vypadne z kola a modroptáci půjdou od vládních koryt nahradí je pro změnu oranžová mafie čssd která má také skandálů nepočítaně.
    pokud je nespokojení občané nevynesou na marách budou sedět na vládních židlích u koryt jako přilepení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit