Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně budou těžce zkoušení OSVČ spokojení.

    Ti nenajedení státní úředníci budou mít snížené platy minimálně o 10%, budou bez odměn, nebudou mít na čem pracovat (spotřebním materiálem se plýtvá).

    Neušetří se na generálních ředitelstvích, přeplácení ouřadové budou zalezlí dál ve svých majestátních kancelářích, ale na lidech, kteří jsou ve styku s námi, občany.

    A ti budou jistě skvěle motivovaní a výkon státní správy jenom pokvete.

    Absolventi středních odborných učilišť, bývalé uklízečky a pomocné síly z kuchyní to skvěle zvládnou. Nebo ty tetiny, které nemají jinou možnost obživy a tak lpí na seslích za přepážkami. 

    Rozumný a vzdělaný člověk by za těchto podmínek do takové žumpy, v jakou se státní správa mění totiž dobrovolně nevlezl. Že mají nedostatek odborníků? Že nemají IT specialisty, že to drhne kam se podíváte? Tomu se říká "stabilizace veřejných financí."

    Jestli to stojí za těch 10%? 


  • KIMCID

    Tak že si vlastně protiřečí? Když nejdřív tvrdí že nepodpoří zelený uděl ,ale na druhou stranu chce větší integraci k Eu?

  • Chceme stát, který nežije na dluh, který je chytrý, efektivní a úsporný,“ píše vláda v úvodu programového prohlášení, které schválila ve čtvrtek.  😀

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

    Toto vyjádření považuji za velmi humorné. Když uvážíme, že tento rok je to 30 let kdy doslova a do písmene začalo šílené nekontrolované rabování a devastace státu, po stránce politické, ekonomické, morální atd. a u tohoto procesu byla minimálně polovina stran zůčastněných nyní  ve vedení zbytků toho tehdejšího státu, je jejich současné prohlášení na úrovni tvrzení kapitánského můstku Titaniku, "že se všichni v posádce  zasadí, aby plavba pro pasažéry a loď byla maximálně bezpečná a komfortní" ovšem to vše už po nárazu do ledovce, když lodi zbývaly k potopení hodiny.  😂 No není to dokonale vtipné????

    • mun.go

      Chytrý stát ... Simply Clever ...

  • Důsledek aktivit na finančním poli vlády pod vedením ing. A Babiše 

    stojí za zaznamenání:

    - od 1. ledna 2022 se minimální záloha OSVČ zvýšila na 2.627 Kč  

    - zvýšil základ pro slevu na dani se od ledna 2022 na 30.840 Kč 

    - byla stanovena minimální záloha na zdravotní pojistné na 2.627 Kč

    - byla stanovena minimální zálohu na sociální pojistné na 3.267 Kč

    byla zrušena (hloupá) superhrubá mzda  pro vyúčtování období  po 1.1.2021

  • "Stabilizace veřejných financí" znamená v překladu, že ti, kteří se snaží žít za své a z práce budou dále sdíráni, milionáři budou multimilionáři a nepřizpůsobivým je to jedno, protože oni stejně nikdy za své žít nebudou.

    Trestat pracující je podivný způsob, jak aplikovat demokracii. Čí demokracii? Pro koho demokracii? 

  • Co můžeme dělat my, kteří jsme tuto havěť nevolili? Nic. Tyto volby byly jeden velký podraz na voliče. Kdo by nevyhrál, když se spojilo 5 spolků proti jedné straně? Účel světí prostředky v přímém přenosu. Tak nám bude vládnout parta, která by se k moci nikdy nedostala, kdyby se společně pěkně nedomluvili a nespojili se proti nejsilnější straně. DEMOKRACIE jak z učebnice a Rychtecký jako bývalý komunista to posvětil. No nic. Život jde dál a ideály se ztratily. U někoho navždy. Jsem zvědav, kolik lidí půjde příště k volbám, když to je v podstatě šaškárna.

  • vachlu

    V prohlášení především pan Fiala zapomněl všem sdělit, jak všichni samozvaně „jediní tradiční a demokratičtí“ politici Spolu svým voličům ochotně naservírovali podvod a fenomenálně obelstili demokracii v naší zemi kartelovou politickou dohodou pěti malých stran. Tímto podvodem se tak v roce 2021 stal předsedou vlády naší země vedoucí pouze desetiprocentní ODS a předsedou poslanecké sněmovny se stala vedoucí sotva pětiprocentní TOP09. Pan Fiala soustředil pět stran do dvou bloků, které se před volbami domluvily, že spolu zlikvidují politickou soutěž a znehodnotí volby. Tak se i stalo. Pět malých politických stran nebylo ze strachu schopno kandidovat samostatně, protože jejich předvolební preference byly velmi mizerné, proto si zajistily většinu manipulací. Za těchto okolností je jasné, že nemá žádný smysl pořádat volby a dělat si z voličů blázny. Taky je jasné, že za takto nastavených pravidel budou naší zemi vládnout pořád ty samé strany, ti samí lidé. Toto nemá s demokracií nic společného a s politickou soutěží, kulturou a slušností už vůbec ne. Kalouskův spolek milion chvilek pro demokracii mlčí, protože tomu o demokracii nikdy nešlo. Díky panu Fialovi jsme opět blíž k totalitě, od roku 2021 pod vedením Spolu na věčné časy. Pan Fiala by mohl napsat knihu s názvem "Jak jsme Spolu obelstili demokracii v naší zemi". Nejlépe v několika jazycích i pro cizince, bude to jistě trhák.

  • josef.chmela

    Vlk také sliboval a jak to potom dopadlo víme všichni. Těmto koaličním šmejdům se nedá věřit ani pozdrav "dobrý den".

  • Scénář: 

    - okrádání všech obyvatel České republiky

    - pohrdání všemi, mimo jejich "koalici"

    - oni jsou prostě ONI - a my jsme... (ne, nebudu neslušný)

    • no... poprvé Vám dávám za pravdu!!

      • A potom ta  Vaše  - 

        "... bandiera rossa, bandiera rossa.

        avanti o popolo, alla riscossa,

        bandiera rossa trionferà...."

        Tvl. to bude radosti na Starém Bělidle...

        I Sultán a Tyrl zalezou do boudy...

        • Jako důsledek aktivit na finančním poli vlády pod vedením ing. A Babiše se:

          - od 1. ledna 2022 se minimální záloha OSVČ zvýšila na 2.627 Kč  

          - zvýšil základ pro slevu na dani se od ledna 2022 na 30.840 Kč 

          - byla stanovena minimální záloha na zdravotní pojistné na 2.627 Kč

          - byla stanovena minimální zálohu na sociální pojistné na 3.267 Kč

          byla zrušena (hloupá) superhrubá mzda  pro vyúčtování období  po 1.1.2021







Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit