Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Buzeranti do krymu !!!!!!!!
  • Tolik pokrytectví to snad ani nemůže být pravda! Jak může někdo tvrdit že věří v boha a chodit do kostela když ignoruje desatero, sodoma gomora *16*
  • Jestli s myslej že od teďka bude v Dánsku teplejc tak to se pletou,jen ti zvrhlíci budou drzí čím dál tím víc !
  • Jsem katolík, církevní sňatky homosexuálů ne, stejné jako u adopce dětí. Jinak ať si dělají co chtějí
  • Spíš je smutné to že ještě tolik lidí věří pohádkám o bohu...
  • Přečetl jsem si článek a příspěvky a nechápu, proč se někteří rozhořčují. Jestli někdo uzavře "pouze" civilní sňatek nebo si ho nechá "požehnat" církevním obřadem, to je přece ve svobodné zemi věcí jeho volby. A "sňatek" s osobou téhož pohlaví? Hm, je to neobvyklé, ale jde v podstatě o právní vztah dvou osob žijících spolu (vzájemné zastupování, správa majetku, dědictví...). A co spolu dělají nebo nedělají když večer zhasnou lampičku, nad tím nepřemítám, to je jejich věc. Ale nezapomínejme, že homosexualita nejlepší antikoncepce v dnešním přelidněném světě. Ještě jsem neslyšel, že by dvě homosexuální osoby spolu zplodily potomka. *1*
  • Všechny ty bukvice patří ke zdi. Jsou to jen prasata co nemají co dělat a kazí děti. Za tím si stojím.
  • Bůh je proto vydal nečistotě, po níž v srdci toužili, aby si navzájem prznili těla, 25 když vyměnili Boží pravdu za lež a ctili stvoření a sloužili mu raději nežli Stvořiteli, který je požehnaný navěky. Amen.

    26 Bůh je proto vydal hanebným vášním. Jejich ženy vyměnily přirozené obcování za to, které je proti přírodě. 27 Stejně tak muži opustili přirozené obcování se ženou a vzpláli touhou k sobě navzájem; muži páchají nestydatost s muži a za svou zvrácenost na sebe přivádějí nevyhnutelnou odplatu. 28 Když jim známost Boha nebyla dost dobrá, Bůh je vydal jejich zvrácené mysli, aby dělali, co není správné. 29 Jsou prolezlí nepravostí, podlostí, chamtivostí a záští; jsou plní závisti, vraždychtivosti, svárlivosti, lsti a zlomyslnosti; 30 štváči a pomlouvači, odpůrci Boha, zpupní, arogantní, vychloubační, vynalézaví ve zlu, vzpurní k rodičům; 31 nerozumní, nespolehliví, bezcitní a nemilosrdní. 32 Přestože znají Boží rozsudek smrti nad pachateli těchto věcí, nejenže je sami dělají, ale ještě to ostatním schvalují.

    http://www.youversion.com/bible/Rom.1.28.b21
    *13*
    • Bůh je láska, má rád všechny bez rozdílu, nikoho netrestá, nevydává v "nečistotu" a ani nezatracuje. Jen lidé se jeho lásce uzavírají a to hlavně tím, že se stávají obětí svého ega, které se rádo zbožštuje a povyšuje nad ostatní. Důvody k tomu se vždy najdou, je jedno jestli je to sexuální orientace či něco jiného. S cílem věčného života (ega!) se vytvoří světské struktury, ty se zbožští, doloží nějakým "svatým" písmem, a pak už jde jen o to mít v tomto pomyslném ráji moc, aby nás z něho nikdo nevyhnal. Proto je tolik církví. Jsou to vesměs egostruktury, jejichž přislušníci rádi soudí, povyšují se, diskriminují a mnohdy i zabíjejí jinak věřící a ještě jsou přesvědčení, že to dělají pro boha. Je velmi těžké prohlédnout že to dělají jen pro své narcistické a zbožštělé ego, které má strach odezdat moc, přestat soudit, povyšovat se, pochopit že boží království není z tohoto světa a tím následovat Krista.
  • Co je progresivního na tom, když se v další zemi zrovnoprávní sňatky, které jsou neplodné? Proč by měl stát podporovat svazky, z nichž mu nerostou budoucí daňoví poplatníci?
    Všude se učí evoluce, ale představte si ostrov homosexuálů. Během jedné generace vymřou, protože nemohou plodit potomky...
    Něco jiného je právo lidí svou odlišnou orienataci praktikovat. Ale proč by to mělo být za podpory státu?
    • Člověk se rodí jako svobodná bytost, to má dáno od Boha a ne od státu nebo vlády, která toto základní a přirozené právo každého člověka milostivě spisuje v Listině základních práv a svobod. Je problém každého, že se ztotožňuje se škatulkami, do kterých je strkán vládou, aby lépe pracoval, poslouchal a nedělal problemy. Co je na tom, že se berou homosexuální páry? Je to stejně přirozené stvrzení lásky jako u párů heterosexuálních.
    • Protože i ve vládě jsou přihřátí *1*
    • pořád lepší nediskriminovat homosexuály než podporovat ty, co podporuje náš stát

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit