Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čecháčci toho v historii promarnili čili pros.ali už více než dost.

  • Předvolební kampaň paní Nerudové?

    Za chvíli nám jí předepíší média jako kandidátku na prezidenta ČR.

    Pomalu není den, kdy by tvář této dámy nebyla někde zveřejněná. Proč by měli ekonomové kritizovat přípravu předsednictví? Je to na výsost politický a nepříliš důležitý, spíše symbolický problém.

    Schválně, kdo z přítomných ví, kdo právě teď předsedá? A je to důležité?

    Ať se starají rozumbradové o ekonomiku. 

  • Nemate co resit , pouzijte osvedceny !! Vondrovi zase dejte nejakou fci jako posledne , dokonale vsechny presvedcil ze by neuridil ani trafiku u zastavky tramvaje , moula Jagr zase nafoti nejaky vysoce inteligentni reklamy s kostkou cukru , to bylo taky povedeny. 

    Dal ta banda co odjechala do Moskwy a tan nekde z nejakyho hotelu zkousela neco dojednat .... Dny , tydny , furt nic.. Kdyz uz to prestalo vsechny zainteresovany bavit , zavolala Merkel Putinovi a behem nekolika minut problem smazli ze sveta . Taky vec na kterou se neda zapomenout. Troubu tupolanka dokaze nahradit doslova kdokoliv , zvladl by to i zdejsi sedlak, chmela , okoun , janak ... Proste kdokoliv , kdo jeste obcas udrzi moc a sebe na a v sobe stolici  . Cili Eman ne , ten z vyberu vypadava. 

    A bude tady dokonce taky takova zvlastnost. Cechy bude reprezentovat zrejme predseda cesky vlady , kterej teda moc cesky neumi. To se taky moc casto nestava. Obcas v Africe , v Evrope naposledy jeden co se ke korytu dostal v roce 1933 , hned nedaleko cesky kotliny. Ten aspon teda umel dokonale rec zeme kterou zastupoval. Coz se o cobolovi rict opravdu neda ani po flasce borovicky. Preji opravdu vic nez hodne stesti , uz se na tu srandu zase tesim. 

  • Teď na to nemá Bureš čas, neví jestli nevypadne z vlády. Raděj ať tam nestrká nos nebo to dopadne jako s vakcínami.

    • No dědo sedláku to zas z tebe vyskočilo moudro. Ještě lepší by bylo kdybys nestrkal svůj důchodcovský rypák do všeho okolo. Jen si hrabej v mrkvičce, spřádej svoje velké zahradkářské sny. Zejména tady neprskej ty tvoje koniny.

      • Kokotoune jenom až někoho z té živočišné výroby opravdu potkáš. Sám jsi nic než záporná nula , ale pro lidi z téhle branže máš jen pohrdání. Těším s až ti někdo z nich hràbne do úsměvu. Potom budeš ještě chmelovi závidět jeho přírodní vizáž. Snažíš se tady přesvědčit že jsi všude byl a od všeho máš aspoň dvoje klíče. Ovšem bohužel. Smrdíš chudobu s tupostí dokonce už přes wlan. 

         

  • tobro

    Soudružka Danuše jede tak akorát svoje píárko a kariéru..😉

    Obrazně řečeno, je důležitější zalít záhony na zahrádce, než řešit takzvané předsednictví EU... 

    Takzvané předsednictví EU je jen a jen komedie, která stojí spoustu času, energie a velké sumy zbytečně vyhozených peněz! O všem podstatném se kontinuálně rozhoduje v Berlíně (a následně v Bruseli) a to je tak asi všechno. Kdyby některá "členská země" náhodou chtěla udělat během svého předsednictví nějakou revoluci (čti: něco rozumného), byla by okamžitě brutálně "umravněna". Pochopitelně spousta chytráků (viz Danuše) chce z takovéto akce něco vydudat...

  • Tahle vláda už promarnila mnoho příležitostí a zanedbala kde co. Jediné, co nikdy nepromarní jsou peníze pro ANOfert. 😈

  • no při minulém předsednictví jsme si dokázali vyslovit nedůvěru vládě, a dělo se leda ....

    Takže bych to na rozdíl od škarohlídů tak horké neviděl ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit