Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Církev, naše vláda, komunisti, nacisti... pořád to samé... všichni zneužívají buď jistotu práce, nebo víru, nebo falešnou demokracii k posilování svojí moci, a nakonec se na lidi úplně vykašlou a nechají je třeba všechny jíst z popelnic až do chvíle, kdy se lidi nase*ou a násilím tyhle skupiny vypráskají.

    Ta řečená naše vláda je zatím nejlepší řešení z těch 4, nacismus raději pohřbít v proudech času, ještě horší komunismus a socialismus taktéž. Církev je tu s námi již hodně dlouho, ale přeci jen ještě nenapáchala tolik škody, co stihli komunisté a nacisté společně za posledních 100 let (pro ty co to nevědí, tak ano, Hitler a Stalin byli spojenci, Stalin nechával v SSSR cvičit nacistické vojáky). Tahle vláda nám sice předhazuje demokracii, ale jediné co se změnilo je to, že můžeme do zahraničí, nemusíme se bát veřejně mluvit na ulici (nebo alespoň né tolik), můžeme si koupit cokoliv, odkudkoliv, a jsme konečně rovnoprávní, v pravém slova smyslu. Ale přesto nám pořád vládnou předlistopadoví komunisté, není koho volit, ČSSD je prohnilá už od základu a její tajemství pomalu vyplývají na povrch a KSČM? Panebože, copak to někomu nedocvakne, že když se ta strana jmenuje komunistická, tak už z toho důvodu je něco špatně? Sice je to nová strana, ale je v ní až příliš kovaných stalinistů a její program a ideologie, kterou podporuje je pro lidi nepřijatelná.
    • Tak zrovna církev napáchala takové škody, kam se hrabe totalita - vyvražďování jinověrců, upalování atd. A nezapomeňme, komunismus nebyl ani tady ani v Rusku, jen pokus o něj, který skončil bohužel totalitou. Kdyby nebylo intervence v 68, tak se máme dobře - "socialismus s lidskou tváří" by býval fungoval bez problémů. 89 je něco jako novodobá Bílá hora. K moci se totiž dostanou v totalitě i pseudodemokracii jen ty nejhorší charaktery a na normální lidi se-rou.
  • Ano zafungovala propaganda o navrácení církevních restitucí , která je proti vůli lidu celého národa. *12* *12* *12* Máte restituce, ale už ne lidi.
  • Majetek církvím sebral už Josef II a nevrátil jim ho ani Masaryk měli to pouze v pronájmu!!!
  • Prestante ,prosim s temi osobnimi napadanimi,to preci neni treba,to delaji jen pubertaci.Je treba si rici,ze v nejkrusnejsich chvilich zivota kazdy vola Boha.Na druhe strane nepotrebuji zprostredkovatele ,cirkev,mezi mnou a Bohem. Je treba vratit cirkvi sakralni prostredky,kostely,ktere potrebuji ke sve cinnosti,tecka,to je vse.Necht si verici plati i treba ze svych dani provoz. Jeste bych chtel rici,ze kdyby kazdy clovek ve state dodrzoval d e s a t e r o,nebyly by zadne problemy. Dobry den.
  • Omezenci se dusí závistí, že církev bude zase sama hospodařit se svým majetkem a z jeho výnosů bude nejen pečovat o církevní památky, ale zbude i pomoc pro potřebné, sirotčince, starobince... tak jako je tomu v civilizovaných zemích. Ti závistiví pitomci by toto vše raději i nadále platili ze svých daní.
    • Už jsi viděl flanďáka pracovat ??? Vždyˇse přece proto dali na studium teologie, aby nemuseli makat. Jejich ručičky na práci nejsou... Takže církev hospodařit vůbec nebude, alespoň to v plánu určitě nemá, ale hlavně prodá pozemky developerům, kteří je obratem a se ziskem střelí německým boháčům (ponejvíce). No ještě tak možná ze začátku je nabídnou k pronájmu, ale těžko seženou nájemce. Podnikat v zemědělství a lesnictví v pronájmu se nikomu nevyplatí a zbankrotuje. Církev je prostě jen jako Sarka Farka loupežník, nic víc. A dobře ví, že žádné "pekelné lože" neexistuje, ani peklo, to je všechno jen berlička na strašení prostoduchých...Takového pitomce, jako tebe, Pišto svět opravdu neviděl...
      • Hlavně, že to víš ty, protože tobě jde přece hlavně o tebe, o druhé se nestarej, chytráku
  • Propaganda zafungovala. Češi považují církve za úplně zbytečné. To nebyla propaganda, to byla skutečná zlodějina na poplatnících všech generací a jejich potomků, kteří nic neukradli ale byli bandou poslaneckých Jidášů ostaveni od možnosti rozhodovat, proto si u voleb vybrali menší zlo komunistického formátu.
  • Bodejť by pro navrácení majetku církvím ( lépe řečeno "darování ) nebyli pouze věřící. Oni toho boha opravdu uctívají poctivě, ale platit si církev ze svého, to už nééééééééééééé. Takhle jim zaplatíme ty jejich mše svaté my všichni a dostaneme za to velký kulový...
    • Máš pravdu, ať si církev vybírá 30,- Kč za vstup jako u doktora, naprosto souhlasím, když si lidé léčí v kostelích své duše. Já chodím na pivo a žádný věřící mě také pivo nezaplatil. Po církevních restitucích posílám do kostelů žebrající a nemocné bezdomovce, neboť církev tvrdí jak se o ně postará, tak ať si věřící nemocí smradu a lidského neštěstí užijí..
  • Právě naopak, propaganda by zafungovala v případě, že by je začali považovat za důležité...
  • jen ještě....PROČ JSOU TAK NEPŘÍSTUPNÉ VATIKÁNSKÉ ARCHIVy.... teprva by se ukázalo v čem všem měli pracky.....a co všechno mají na svědomí....jistě že nechtějí aby se to trmnou schovanou stránkou jejich působnosti zabívali lidé a vědci.....
    • Jsou informace, které může znát pouze člověk připravený, mravně silný a zodpovědný. Jsou skutečnosti, které nelze vykládat pitomcům na ulici... A ostatně proč by Vatikán "musel" ty archivy zveřejňovat? Jsou přece jeho archivy. Kreml také zveřejnil své archivy? To bychom se divili co tam mají!
  • žádná propaganda..... úbytek věřících je po celém světě... právě díky jejich chování se lidem otevírají oči. Navíc lidi jsou vzdělanější a nenechají si vše líbit. Taky proč .. papežové se kamarádili se všemi lumpy, žehnali zbraně fašistům... no a že jim to bohudík nepomohlo je další důkaz toho že církev jsou jen parazité....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit