Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    ještě včera separatisti dnes zase radikálové......včera cikán dneska rom *7*
    • Radikálové válčí se separatisty na straně domobrany po boku UA armády proti zbytkům UA armády. Co je na tom nepochopitelného hergot himler!
      *1*
    • slovnik se meni rychle a ovcane ho prejimaji. V Kievu se rozcarovani revolucni diletanti z Maidanu bouri znovu. Pry jim nova vlada nedorucila to pro co svrhli vladu starou. Jinymi slovy vse zustalo stejne jen vazby se zmenili. Janukovyc celkem pluralisticka vychodni orientace kontra Porosenkovo privedeni Ukrainy do vazalstvi MMF.
      Klicko co by starosta Kieva naridil rozebrani barikad, ktere (cheme li to tak nazvat) zdrave jadro revoluce odmita opustit protoze pro ne revoluce neskoncila. Bijovali proti oligarchii a oligarcjha se stal za pomoci fasistu a Nulandove jejich presidentem.
      Zpravy z barikady hlasi jednoho mrtveho a mnoho zranenych, jak policejni jednotky plne vyzbrajene , se je snazi rozehnat. A hadejte co, ani zminka v zapadnim tisku, nikdo z Washingtonu neuronil slzu (na rozdil od orchestrovane revoluce z dubna) Proc? ......protoze neocones nedelaji revoluci 2x kdyz se jim ta prvni vyvede. Narek lidi z barikad uz slyset nechteji, maji smulu, jseu ted na spatne strane barikady.
      Zatim co v centru horu barikady prejima Rasmussen od Poroseneka" Rad svobodyi" Porosenkove jednotky zasahuji na demonstranty.
      Neni ten svet velka prca?
      Pak se nekdo divi, ze na ruske strane hranice se hromadi vojska a nekde v Kieve skupina disidentu pise zvaci dopis pro Putinova vojska.
      Ja se nedivim rozdil se oproti 1968 je 46 let a svet je uplne nekde jinde, co jsem kdysi osuzoval dnes pripadnou ontervenci schvaluji.
    • Ve čtvrtek separatisti dnes radikálové a zítra ? To je propaganda jako stehno.
      • ať tak nebo tak pravé pojmenování je hrdinové
  • Proč nenapíšete,že ukrajinská stíhačka sestřelila dopravní letadlo z Malaisie.
    • jak to víte ? Důkazy ! P.S. Jinak je to na pouze úrovni soukromého žvanílka ... *3*
      • a jak to ví usa? jo, aha, jak řekla mluvčí zahraničí na tiskovce, oni mají info ze sociálních sítí......magore
        usa je žumpa.
      • My to víme, ale ty víš ho.no, provokatérský žvanílku!
    • Pššt, to se tady nesmí. *3*
  • škoda každé rány, která padne vedle.
  • Nyní je jasné proč bylo tak dlouho o Ukrajině ticho - USA placení fašisté totiž na
    Doněcké frontě prohrávají. Milionové město Doněck je opět zbaběle zdálky ostřelováno
    letectvem a dělostřelectvem.

    Gratuluji Vlastencům k tomuto úspěchu a přeji mnoho dalších úspěšných sestřelů.
    Kyjevští občané už brblají. Porošenko zavedl válečné daně ale válečná pokladna
    je stále prázdná a válka nadále pokračuje.

    Za pár dnů Kyjev s válčením přestane - vzbouří se mu vlastní okrádaný podvedený lid.
  • Povstalcům se dostalo do rukou i několik Gradů. Včera dokonce k nim přímo přeběhlo asi 150 ukrajinských vojáků i s technikou. Už nechtějí prchat k Rusům, protože ti je lifrují zpátky na Ukrajinu, kde je zase střílejí za zběhnutí.
    Počkejme až ty Grady použijí. To zase bude jekotu, že je tam poslal Putin.
    Mimochodem, koukám že ukrajinci převzali "osvědčenou" třífázovou taktiku italské armády ze 2. světové, kterou jeden německý generál popsal asi takto:
    Fáze 1 - euforické a teatrální bojové vyhlášení a pokřiky
    Fáze 2 - špatně naplánovaná a ještě hůře provedená vojenská operace
    Fáze 3 - přeběhnutí na stranu nepřítele
    *1* *1* *1*
    • Mame tu marsala Zukova!
  • To, že ostřelování centra Doněcku ukrajinská armáda popírá je třeba chápat jako jeho potvrzení. Sestřelení KM-11 taky popírala a tvrdila že to byli povstalci a Rusko. přitom v odposlechnutém telefonátu Porošenko -Obama je jasné, že to byla kyjevská junta. Navíc letečtí odborníci z trosek kokpitu identifikovali jako zdroj kulometnou střelbu ráže 30mm vedenou zespodu ze dvou směrů současně a to výhradně na pozice pilotů. Kromě toho vyloučily střelu systému BUK, jelikož ta na cíl útočí výhradně tak, že ho nadletí a exploduje. Šrapnely tak zasahují cíl shora dolů a pochopitelně že jen z jednoho směru. Cílem nedávno vyslaného a sestřeleného dronu kyjevské junty bylo právě zničení oněch částí kokpitu letadla aby se pohřbily důkazy když se nepodařilo území dobít. Přepis dostala i Merkelová, která ho zakázala zveřejnit. Proto dneska lze říci, že je to stejná lhářka jako ta americká sebranka.
  • Bravo, Molodci
    Držte se! Zastavte šířící se fašistický mor v Evropě.

    Stop genocidě a etnickým čistkám v Ukrajině
  • Palec nahoru!
  • ne v israeli, ale na ukraine se bojuje za evropu, protoze promichavani kultur a narodu je soucasti strategie globalistu, kde neni narod neni jednota , kde neni jednota jsou uz jen ovcane a takove neoconsky pasak uz se svymi ohari zvladne snadno.
    Usmev vyvolavaji ti homofobi co za ten umely migracni proces obvinuji jine chudaky hledajici klid a mir, ktery z vule i ceskych politiku nemuzou nalezt u sebe doma.
    Nic se nedeje ve svete nahodou, mam zato ze uz ani zemetreseni.
  • Molodci!!! *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit