Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj názor pro všechny, kdo souhlasí s rozsudkem: Letos v červenci zabil ožralej kluk tady v Brně autem paní a její dcera je zraněná. Týpek dostal tuším 10 let. Zaslouženě. Jenže z Vítkova se udělal exemplární proces. U nás v ulici bydlí asi 20 cikánů a věčně otravují, jejich dům i oni smrdí, řev je od šesti od rána. Když sem šla se psem ven tak jejich 10 letá holka začala lézt po čtyřech a štěkat a najednou se vynořilo 10 cikánů a řvali na mě. Výsledek? máme dva pitbuly. Ti cikáni se na mě strachy ani nepodívají. nikdy jsem jim neřekla půl slova. 22 let za obranu je extrém!!! nebyl záměr aby zmrzačili děcko. záměr byl, aby cikáni vypadli, když to bydlení nebylo jejich, nemakali a to děcko by bylo tupé stejně jako oni. žádná posttraumatická retardace. a to odškodnění??? když se kluk na plavání se školou přiutopí tak se jeho matka lynčovala za to, že chce vůbec nějaké odškodnění. Paradox, že? žádné litování. nejsem pro fyzické napadání, ale ona ta míra jednou přeteče. já makám jak blázen, platím nájem, inkaso, šalinkartu. a cikáni???? prosme je za odpuštění... to je směšné !!!!!!!!!!!!!
    • Chudák kluk, co zabíjel tím autem. Kdyby to byl radní ODS jako pan Langmajer z Prahy, dostal by jenom podmínku. *7*
    • 22 let za obranu je skutečně směšné (proč sem taháš nějakou obranu?), nicméně 22 let za upálení dvouletého dítěte je akorát (a to říkám proto, že odmítám trest smrti a nejsem krvežíznivej).
      Jinak podle tvého vyjádření předpokládám, že bys obsluhovala pece, kde by hořely statisíce Židů nebo cikánů (a zdůvodnila by sis to tak, že na tebe někdy nějací cikáni řvali a štěkali). A kdybys nebyla pro fyzické napadání (jak v závěru nesmyslně píšeš), neoznačovala bys útok molotovem na dítě za "obranu". Na druhou stranu bych já nerozlišoval rasově a nerasově motivované vraždy nebo pokusy o vraždu. Chtěl jsi zabít (zabil jsi), tak tady je pořádný flastr, at jsi cikán, bílej, nebo zelenej.
  • Zaráží mne, proč nikdo nikde neřekne, že postižená rodina obývala dům neoprávněně, nereagovala na soudní vystěhování a poctivě nepracovala? Všichni víme, kolik stojí taková rodina z našich daní. Bohužel toto není řešení. Uvědomme si, kolik stálo a ještě bude stát léčení Natálky! Ale musím souhlasit s názorem, že pokud by byl za takovýto čin souzen rom, určitě nedostane nejvyšší trest.
    • Můžu se tě zeptat, jestli bys rodině, která neoprávněně obývá nějaké prostory (případně nějakým squatterům) zapaloval děti molotovovými koktejly? A zda by to tu dělala většina z vás??? Pokud ano, pak může jít tahle spoleřnost rovnou do p....e a můžeme se mlátit všichni klackama po hlavách. Pokud ne, tak proč to sem pleteš? Pokud někdo spáchá trestný čin, at je odsouzen - cikán nebo bílej. Tihle kluci chtěli zabíjet, tak dostali přísné tresty. OK.
  • ..kam to všechno spěje...cikánka vzkazuje: "proste o odpuštění"....no tak to je konec
  • Za úmyslou vraždu trest smrti, za úmyslné zmrzačení doživotí, ať si bílej, extrémista nebo cikán.
    Co se týká názorů na Romy (cikány) to musí řešit stát a né jednotlivci. Pokud vím od roku
    1945 tento stát finančné a sociálně preferuje metodu A-B-C-D, nebo-li Armáda, Bezpečnost, Cikáni a Dost
  • Do plynu černý mrdky
    • Tak to abych zavolal na dispecink do Nove Hute v Ostrave, at zvysi vyrobu ostnateho nebo ziletkoveho dratu a pletiva, ze se zase bude sprovoznovat Osvetim, Terezin apod. A do Iranu nebo Ruska bude treba zajet pro nejaky ty chemikalie. To budou zase vydaje. No co no....se nejak zmakne....jo a jeste musim zavolat na ČD v Praze, ze bude treba vystavet kolejnice az k taborum a vyrobit nejake ty utulne prepravni vagony. To se nam to ale splha ta sumicka. Jejky jejky...holt vzdy je treba do zacatku investovat neco navic.
  • Jsem v šoku z některých komentářů, ale budiž. Domnívám se, že tresty jsou přiměřené...
  • cikáni stejně jen kradou a jsou ostudou státu...neříkám všichni,ale většina z nich ano...ta holčička za nic nemůže,ale jestli z ní jednou vyroste to,co z většiny cigošek - tj.nemakačenko a deseti harantama a tučným kontem na sociálce,tak co.... *9*
  • kdyby nedej bože někdo rozbil lebku Tobě, ty by byl smrad, protože by vyteklo tak akorát h.... a sypaly by se piliny.Nic jiného tam nemáš a hlavu nosíš na krku akorát proto aby Ti nepršelo do krku a nemusel jsi nosit ony piliny po kapsách. To co tady vykřikuješ anonymně, nikde na veřejnosti nahlas neříkej, mohl by Ti někdo dát pře hubu.Na Tebe platí úsloví, ,, kdybys byl mlčel, mohl jsi být považován za filosofa, kdežto takhle jsi za blbce".
  • Ti dobytci by si zasloužili trest smrti. A soudci udělali kus dobré práce. A ti, co tu kritizují dobrou práci soudců, jsou stejně špatní a zlí lidé, jako ti, co zapálili dům. Jen přijďte do Prahy, lebky vám kamenem rozbiju až mozek poteče, náckové čeští fašističtí. Kdybychom každému náckovi a hitlerovci rozbili lebku a nechali vytéct mozek, ušetřili bychom Evropu všech zrůdností, které zažila ve dvacátém století, jako byly koncentrační tábory a válka.
    • Ty prosim te, mluvis hovadiny. Bracho ty silne reci si nech od cesty. A nevim co tady pletes druhou svetovou. Dnesni nackove, jak vy jim rikate, maji tak spolecneho s Nemci z druhe svetove velky hovno. A navic valka byla vzdycky metr na takove lidi jako ty ty idiote. Jeste at prijde treti svetova, aspon postrouhas blbecku. Ty by si zdechl jako prvni v linii...a jeste jak bych vedl tzv. uklizeci cetu, tak bych si te schvalne nasel a dalsi takove jako ty a pitval vas za ziva. Hlavne kdyz se neco stane nekde bilemu, tak to ticho po pesine, ale uzanacovi jak nekdo ublizi, tak to je horsi jak armageddon.
      To by tu chtelo do te republiky stanne pravo a nekoho jak Pinocheta. Cim to je ze slovanske narody a jeho sousedi nekteri jsou tak vyjebani. Radeji se narodit v Australii nez tu v te riti.
  • Že jsou tady ty cikáni dneska ale drzí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit