Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To co se dělo na Staromáku,jen ukazuje,jak naše policie je mírná, až ohleduplná k těm primitivům.V Americe je postup velmi brutální,až životu nebezpečný.Tam na život demonstranta se nepřihlíží.Dokonce 

    prezident nabádá policií k větší tvrdosti.Je smutné,že naše politická opozice se zastává těch primitivních

    demonstrantů.

  • To co se dělo na Staromáku,jen ukazuje,jak naše policie je mírná, až ohleduplná k těm primitivům.V Americe je postup velmi brutální,až životu nebezpečný.Tam na život demonstranta se nepřihlíží.Dokonce 

    prezident nabádá policií k větší tvrdosti.Je smutné,že naše politická opozice se zastává těch primitivních

    demonstrantů.

  • Diskuse byla zastavená? 

  • Škoda.Obrovská škoda, že kluci policajtský nenaděli víc. GUMOLÉČBA JE NA MAGORY Z OSTRAVY ten nejlepší recept.Proč se neperbou tam doma?Protože se tam s nimi nikdo nemazlí.Tady ta sranda stala miliony.Pěkně zaplacených z našich daní.Mohly být nakoupeny třeba roušky.Ovšem vrcholem blbosti je, jak promlouvaly některé z hlupaně z náměstí do zpráv.Přesně těm gumám by bylo třeba odepřít zdravotní péči.Až přilezou, že mají .... A pak ať mudrují do zpráv.To se bude partija řezat smíchy.A právem.

  • vanhorne

     Slysel jsem od nekoho kdo tam byl, ze to byla jen takova zasterka, akce ktera mela pritahnou policii, aby druha parta mohla v klidu vysvobodit z vezeni Berbra.☺

  • Protest považuji za oprávněný. Policejní hrátky se v rámci policejního foklóru vymkly z rukou.

    • Policie byla hodně mírná. Škoda, že policie nemá v arzenálu gumové projektily. To by byl pořádek hned a mnoho policistů by nebylo zraněno.

    • škoda že jsem tě tam nepotkal bych ti taky vymknul ruce

  • Zřejmě nejde o žádné sportovní fanoušky, ale o jedince nabité jakousi energií, kteří nevědí, jak ji vybít. Rozbíjet zařízení stadionů teď nemohou, tak pojďme demonstrovat. Je vůbec možné, aby žili v normální společnosti? Lékaři mobilizují síly a primitivní jedinci melou svoji: nic není. Tak je odchytněte a pošlete je do míst, kde se léčí nakažení lidé- bez roušek a ničeho jiného, ať tam pracují jako dobrovolníci. Ono je to vyléčí a přestanou si vybíjet nahromaděnou energii tak primitívními způsoby. A pro ostatní je to škola: Jsou všechna pravidla, normy a hranice jen omezováním svobody?  Jaký signál vysíláme touto cestou do světa o své inteligenci??? Copak covid 19 vymyslela či vyrobila vláda? Už se jednou pořádně praštěte do hlavy, ať se  vám konečně ozve rozum!

  • Pravidla jsou pravidla. Pokud byla demonstrace řádně ukončená a někdo hází na policisty zábrany, popelnice a dýmovnice - není to pokojný demonstrant. 

    Police zakročila proti vandalům, rváčům. Rozumný člověk by nevolil konfrontaci a odešel by. Inu kdo chce kam......

  • Fotbaloví fandové zase dokázali, že to jsou magoři.

    • Odpůrci proticovidových opatření se v klidu rozešli. Bylo jen správně, že dostali prostor vyjádřit své názory. To snad nikomu soudnému vadit nemůže. Proti nim Policie nezasahovala (Alespoň doufám). Kdo dostal po čuni, byli agresivní jedinci a banda dacanů. Tam to bylo po právu a správně.

      Na poklidnou demonstraci se nenosí boxery, zbraně a pyrotechnika. 

      Každý, kdo má IQ houpacího koně tihle chápe. Bohužel někteří takové nemají. 

      A jako fanda fotbalu a hokeje bych se trochu ohradil. Tihle lidé se sportem nemají nic společného.

      Chtějí se jen rvát. 


      • Omlouvám se, ten termín "fotbaloví fandové" jsem měl dát do uvozovek. To, že někdo fandí "svému" fotbalovému nebo hokejovému mužstvu, na tom není nic špatného. Jsou ale jedinci, kteří za fandovství označují svou potřebu vybít svoji agresivitu danou jejich psychopatickou povahou.

        Jinak souhlasím.

        • Byla to největší bitka debilů s policií za posledních 40 let v Praze.Nepamatuji si na podobný

          střet s polici v minulosti,kdy musela pomáhat záchranná zdravotnická služba.Také nikdy před tím,

          nebyla politická situace v Praze tak nenávistně naladěna jak nyní,kdy trvá už několik let.

          Zřejmě je to tím,že město Praha,chce se stát státem ve státě.Má tam vysoce vzdělané a inteligentní vůdce,schopné všeho.Novotného,Hřiba,Kalouska.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit