Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi by to chtělo školení ve Francii nebo Německu. Protesty a stávky u nás bázlivé, oportunistické, hlavně někoho nenaštvat. POlicie rozdává pokuty za špatné parkování.

    Viděl někdo něco takového ve Francii? Proč tam berou stávky nespokojených vážně? Už vidím, jak hlavním problémem Frantíka plicajta je vyměřit pokutu. Když se chováte jako ovce, tak se nedivte, že vás budou stříhat.

    Vládní klika označí každého oponenta za russa a je vymalováno. Sympaťák Vondra zalže v televizi, cituje z nějaké kopie a demokracii bylo učiněno zadost. 

    Milí zemědělci, když se chováte jak se chováte, tak si nic jiného nezasloužíte. 

    • .. russa... Krize středního věku ? 🤣 🙈

      • Málo ssssss na váš vkus? Krize seniority? Každý máme nějakou. 

  • Zdeněk Jandejsek je známá firma – agrobaron a figura Andreje Babiše, která pro něj dělá špinavou práci,“ řekl Vondra. „Jde o dopis zaslaný ruské ambasádě týden po invazi. Ruskému velvyslanci nabízí v podstatě kolaboraci,“ dodal místopředseda ODS

    Vondra se ale jeho výroky nenechal rozhodit. „Že na mě útočí Andrej Babiš, mne nechává úplně v klidu. Vlastně je to pro mne čest,“ reagoval. „Agrární oligarcha, který se pokusil ukrást stát jen pro sebe, ale poslední tři roky postupně prohrál všechny volby, si natočí video plné urážek a lží, protože má sám máslo na hlavě. Byl to on, kdo v Bruselu bez výhrad odmával Green Deal, a teď je na nás, abychom ho složitě opravovali a oklešťovali. Pro české zemědělce (a tím myslím opravdové sedláky, nikoliv kliku proruských křiklounů) neudělal vůbec nic, pokud to ovšem nebylo v zájmu predátorských choutek jeho vlastního agrobyznysu. Na EU nadává, ale zároveň každý rok jeho firmy konzumují miliardy dotací,“ vzkázal europoslanec.

    • Jakmile se někdo ozve proti vámi milovanému fialovému vůdci, ta to musí být nutně proruský křikloun? Zkuste někdy zapojit oba dostupné mozkové závity. 

  • Předpokládám tento vývoj: Per partes posuny. K posunům přeci dochází, a to v různých oblastech. Táta říkal, že každá společnost potřebuje špricku
    každých 20 let. Byl tu rok 1918, 1948, 1968, 1989. Pak dali vějičku EU.
    A ta už přesluhuje. . . Nyní straší Ruskem. I NATO asi je už překonané,
    je přiživováno stále křečovitěji. A myslím, že události nabalující se
    na vítězení Ruska na Ukrajině (a na izraelské ničení Gazy a samoničení
    se USA, imigrace do Evropy), a také po ruském vítězství na Ukrajině, budou ty stěžejní. Rusko bude tím hlavním hybatelem dějin a známe už roli a postoje jeho spojenců - a ty jsou stále pevnější. Po nás budou chtít další uskrovňování se kvůli zbrojním výdajům.
    Černochová řekla, že udělá vše pro to, aby byly státní výdaje na
    zbrojení 2 %, ale zločinec Stoltenberg se chytá protiruské příležitosti a
    už plácá o 3 %. Že jsme ve válečném stavu, už  akademický pablb mluvil.
    Je dobře, že bezcharakterní Muž tisíce Řití je tak primitivně
    protiruský - teď například hledá finance na asi 800 tisíc dělostřeleckých granátů, a lidi to vědí. A kdyby zvítězili ve volbách ti z pětidemolice, prosazovali by, aby důchodci platili několik tisíc i
    zdravotní pojištění - to už by jim důchodci spočítali. A jistě by
    koukali ti z pětidemolice utáhnout šrouby i jinde. Ani sama pětidemolice
    už není kompaktní. Budou silné demonstrace proti bídě... Hysterií s
    válečným stavem se budou snažit dělat z lidí blbce. VOX populi bude
    muset rozhodnout.

    • Pokrok nezastavíš, Antone Pavloviči: Při příchodu na schůzku ministrů zahraničí EU tento ministr Borrell řekl novinářům, že Brusel navrhuje přejmenovat „režim sankcí za lidská práva" na "režim sankcí za lidská práva Navalného." Borrell navíc nevyloučil
      ani variantu zavedení sankcí vůči jednotlivým představitelům ruského
      vězeňského systému. Navalnyj, odsouzený k 19 letům vězení, včetně článku „extremismus,“ si svůj mandát odpykal v kolonii s maximální ostrahou č. 3 „Polární vlk“ v Jamalsko-něneckém autonomním okruhu.

  • Polibkem smrti protestujícím byla přítomnost pana Rajchla. 
    Ten jim tedy pomohl.
    Tak tam bych nešel ani já a to pana Fialu a nebo křečka Výborného moc nemusím. 

    • Jj jako "Svatá Trojice "- Rajchl, Okamura  a  R. Fiala...

    • goyim

      Rajchl dělá/říká něco protizákonného nebo amorálního?

    • 🤣 🙈

    • Fiala by to tvrdil i bez něho:

      "19. února 2024  10:57,  aktualizováno  14:27

      Za prokremelské a protisystémové označili někteří vládní politici v čele s premiérem a šéfem ODS Petrem Fialou organizátory pondělního protestu zemědělců. Fiala uvedl, že demonstrace nemá s bojem za lepší podmínky zemědělců mnoho společného. „Demonstraci pořádají lidé, kteří se netají například svou podporou Kremlu a sledují jiné cíle než zájmy zemědělců,“ tvrdí Fiala."


      Oni na kritiku neumějí zareagovat jinak, než kritiky obvinit, že jsou proruští.

      • ..."Průměrné složení flatu je 59 % dusíku, 21 % vodíku, 9 % oxidu uhličitého, 7 % metanu a 4 % kyslíku.".

        Tak se nedivte fialovi ........

  • "Fiala si rýpl do organizátorů blokády v Praze: Netají se podporou Kremlu"

    No on je nám nutelák ze Strakovy akademie vyhlášený rýpák. Nějak mu do jeho konceptu podporovatelů Kremlu, hodili vidle zdejší ukrajinské podržtašky. To když na Malostranském v hejnu českých vlajek začali mávat tou žlutomodrou! V několika provedeních.Jak ukazuje video.To už je opravdu moc. Tak zdejší zemědělci uspořádají svoji demonstraci a ukrajinští patolízalové pod taktovkou Strakovy akademie se vnutí se žlutomodrou hrůzou? Ti kteří jsou příčinou opakujících se a vleklých problému mají tu troufalost ještě veřejně hulákat? Na  n a š í demonstraci? Hoši hoši tak dlouho budete provokovat, až to jednou praskne. Možná v celé EU.

  • goyim

    "Velké zemědělské organizace se od dnešního protestu distancovaly."

    Ano. Po jednání s Fialovičem nechtěli být na jeho osobním seznamu proruských sil a zašpiněni presstitutama ve spřátelených médiích. Takhle se to hraje v kolonii fialového Učitele...

  • Stejně je zajímavé sledovat reakce některých jedinců. Patrně věrní "milionáři."

    Vyčkají pokynů a potom papouškují věrně, vytrvale a hlavně agresivně a vulgárně. Copak je tolik zlobí? No tak si někteří nespokojení zemědělci udělají demo, no a? 

    Patrně starší lidé (Jarda-Jana, Wallo) zabředli do komunistických manýrů tak hluboko, že se jich ne a ne zbavit.

    Kdo není s námi - je proti nám! Ruský šváb a basta. Demokracie skomírá s takovými lidmi. 

    • .. Móóc dlouhé.

  • josef.chmela

    Zbytečný protest. Pokud neochromí na několik dní tisíce traktorů a zemědělské techniky fungování státu, pokud protest nebude vládu bolet ekonomicky, nic se nestane. Maximálně dnešní protestující budou označni jako putinovi lidé a u prozápadních trollů sklidí jen posměšky a urážky. Chudoba a beznaděj lidí totiž nedosáhla požadovaného dna aby vyšly do ulic opravdové milionové masy, vládu a jejich poskoky rovnou pověsily na sloupech a nastolily jiný politický režim.

  • janhrom

    Dobře to děláte 

  • "Premiér Petr Fiala (ODS) vnímá organizátory pondělní akce v Praze jako lidi, kteří se netají podporou Kremlu"

    Petříku, petříku jsi rafinovaný, profláknutý přisluhovač Kyjeva. Nikde se s tím netajíš. Pokud to děláš za sebe - dobrý. Ale ty tam podkuřuješ za nás za všechny. Kdyby jen! Ty jim tam proti vůli běžných lidí a drtivé většiny národa posíláš naše veřejné peníze. Peníze které jsme vyprodukovali my tady. A stát je nám na daních a odvodech seškrábal. Měly sloužit v nemocnicích, školách,  domovech důchodců, sportovištích. Misto toho se sypou tam do stepi. A příjemce peněz trvale odmítá doložit jak je s nimi naloženo.  A pro to všechno - zdravíme traktoristy!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit