Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak si ta rudobolševická bestie odvažuje vůbec brát do své lživé držky slovo demokracie. On fízlovský práskač zločinecké organizace má tak co žvástat o volbách. On jehož partaj bez skurpulí vraždila jen za to, že člověk si dovolil mít odlišný názor od jejich zvrácené nacisticko-komunistické prapgandy. Jeho stupidní držka rudého potratu jakési komunistické běhny a bemokracie- no to je gol.
  • Ano, máte pravdu a těmi froncouzáky rozmlátit palice takový potratům rudých kur...ev jako je tren váš zm..d filip a jemu podobní. Větší sběř tento svět ještě nenosil - nejšpinavější a nejtupější hov-x-ado je proti němu navoněný genius.
  • S klíčema k odmykání už si lidé hráli. Teď by bylo záhodno vzít do ruky francouzské klíče a vystavit účet modré tlupě za ty leta rozkradeníé státu.
  • Pepo Vy budete zřejmě přesvědčený demokrat, že? Jen význam toto slova je Vám vzdálen jako hvězdy hovězímu.
  • Zloděj křičí "chyťte zloděje". 12* *12* *2* *2* *2* *1*
  • Místo aby udavač zalezl do kanálu tak tu bude kvičet o demokracii ! *11* *12* *11* *12* *11* *12* *11* *12*
  • nic tady nechápu,byl jsem komunisty postižen,a to velmi,syn jedné komunistky,která nás stěhovala,je ústavním soudcem,a chtěl být i presidentem,další komunistí kandidují na presidenta a lidi jim dávají hlasy,ale né komunistí ale komunistobijcí a pravdoláskaři, chce se mi b..t.Pryč s komunisty ve všech stranách,tomu bych rozuměl a schvaloval.Žádná výmluva že tam byl ,,jenjako" neplatí.
  • Stačí nahradit " Komunistická strana názvy ODS, ČSSD KDU" a platí toto usnesení i pro dnešní dobu.... ještě bych nahradil slovo "ničení" "zničením" aby to bylo aktuální.
  • ten magor se nam uplne zblaznil "Komunisti jsou zločinci!!! (anonym) ". tak to je ten pista ziga-cigos,magor, blazen, pomatenec nabozensky. chudak, ze by nemel na doktory?
  • komunisti musí tuto zem po vítězství v parlamentních volbách stabilizovat a zastavit ten bordel co tady nechala ta pravicová svoloč.
  • Pišta se nám zbláznil, co teď??
  • Zákon č. 198/1993 Sb.O PROTIPRÁVNOSTI KOMUNISTICKÉHO REŽIMU A O ODPORU PROTI NĚMU: Parlament konstatuje, že Komunistická strana Československa, její vedení i členové jsou odpovědni za způsob vlády v naší zemi v letech 1948 - 1989, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody, a prohlašuje, že ve své další činnosti bude vycházet z tohoto zákona.
  • Trestní zákon č. 40/2009 Sb., § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka…
    § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
    § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
    bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET.
  • Komunisti budou potrestáni a zakázáni !!
  • Komunisti zničí celý svět !!!!
  • Všichni komunisti jsou zločinci !!
  • Už ses naučil i číst. Tak přeju další pokroky v léčbě *2*
  • Pokud se komunisté sčuchnou s tak lumpáckou stranou,jako je ČSSD,tak skutečně budou pro tuto zemi pohromou.Filip je právě tím lumpem,který komunisty do tohoto spolku zatahuje.To je stejné,jako by je zatahoval na katovskou mučírnu,na nejkrutější odporažení.Svazek komunistů s tak lumpáckou stranou,jako je ČSSD může pro komunisty skončit jedině co nejkrutějším odporažením na katovské mučírně.Filip nerespektuje zásadu,že s lumpy se slušný člověk nikdy nespojuje.Členové KSČM by za to,že za celých dvaadvacet roků nedokázali dát do vedení slušné lidi,ale pouze lumpy,by zasluhovali dostat pár ran katovskou sekerou po hubě.
  • Trestní zákon č. 40/2009 Sb., § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka…
    § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
    § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
    bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET.
    A jelikož
    1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
    2) KSČ(m) jako pohrobek KSČ podporuje a propaguje komunistickou ideologii, která prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka,
    Proto
    3) členové KSČ(m), její STOUPENCI a SYMPATIZANTI hlásající veřejně zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až DESET LET ODNĚTÍ SVOBODY.
  • Ty ptákoviny už čtu po třetí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit