Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Studenti jsou snadno manipulovatelní hlupáci, proto je různé nátlakové organizace tak rádi používají. Mají totiž dokonale vymytý mozek státní propagandou.

    • axell1990

      není třeba vymývat mozky stačí aby školy nepřítomnost v zájmu stávky omlouvali a kdo by nešel takhle hezky na sluníčko místo dřepění ve školní lavici.

  • Na střední školy přidáme předmět "Demonstrování" a účast bude minimální, protože to bude povinné. 😛

    Vyjadřovat se ke klimatickým změnám mohou pubescenti i po výuce nebo o víkendech. jejich protest nebude mít o nic nižší váhu.

    Příští týden si vymyslím globální téma a oznámím šéfovi, že jsem se jal protestovat v pracovní době zásadně mimo pracoviště. 

    Dnešek je doba, která se vymkla kloubům. 😐

  • Což takhle začít u sebe milí studentíci? Z ilustračního snímku vyplývá, že si tu "stávku" docela užíváte. Také vás vozí rodiče do školy posledním modelem "nejmenované" firmy? A co páni učitelé také jedou tři bloky, aby se dostali do školy? Proč taky jezdit "sockou", že? A namísto letošní dovolené, absolvované letadlem do exotických koutů světa, strávit prázdniny pomocí při zalesňování, přitom si udělat pár stávek...

    Také se "cpete" v  "Donald´s" pochutinami v tunách plastů? Pitný režim-to je také něco!

    Naproti tomu nutno dodat, že jsou děti a studenti, kteří to myslí se stavem Země vážně, ale obávám se, že ti různí lobbisté, šíbři, mnozí politici (a nejen zde v gubernii), těm je to úplně "v paži".


  • Kdyby radši studovali a učily se aby mohli něco udělat užitečného místo "stávkování"....

  • Wolfcastle

    Kdyby to mysleli vážně jdou sázet stromy!!! jako tento muž a mnoho dalších: http://www.tarak.cz/muz-ktery-vysazel-les/

  • KIMCID

    Kdyby šli raději sázet stromy udělají lépe

  • Obávám se, že studenti jsou více zahlceni svojí vlastní důležitostí, než prosazováním těch zájmů, které by mohly lidstvu být prospěšné. Studenti opět sklouzávají tak, jako jejich mnozí předchůdci, do žumpy sebezahleděnosti  a falešného spasitelského pocitu. Studenti překypují nadšením, tedy jsou nabiti energií, kterou nevyužívají smysluplně, nýbrž přeměňují v kumulaci škůdcovského potenciálu. Studenti by měli především studovat, aby byli prospěšní společnosti. Kdyby studenti svůj potenciál napřímili proti záměrům Bruselu vybudovat eurohujeský totalitní systém řízený prosazovateli práva šaría, pak by jejich aktivity byly bohulibé. Obávám se, že současní studenti mají jen na to, aby se stali svazáky eurohujerského totalitního režimu.
    • S pisatelem souhlasím až na ty jeho vidiny jakéhosi eurohujerismu. Nevzpomínám si, že by psychiatrie něco takového znala. Ale doby se mění a objevují se nové choroby somatické i psychické.

      Bude třeba navrhnout, aby mezi psychické choroby a stavy byla zařazena nová nosologická jednotka eurohujerismus bruxelensis.

      Je jen otázkou, jestli u Rusohujera Vejprtskyho se jedná o léčitelnou chorobu nebo nezměnitelnou psychickou odchylku.

      • KIMCID

        Zabékala Ovce :D

    • Ano. můžou si přestat dělat řidičské průkazy, nepoužívat žádnou dopravu, přestat jíst, přestat odsuzovat jádro, v zimně spát jako bezdomovci v mrazu, mýt se v řece, potoce, rybníku, přehradě, je toho dost, kde mohou začít a bez transparentů.


    • někdo je k tomu vede, na školách euroučitelé, v thinktankách buzeranti v novinách jéglové a mitrofanové, všichni jsou rádi, že mají studenti dobře evropsky vypláchnuté kebule a neprotestují proti opravdovému zlu


      • Také jsme zažil, že mezi normálními učiteli se vyskytl rusoučitel, ale ten byl nám studentům spíš pro srandu králíkům. 😛

        • KIMCID

          Tak proto jsi takovej hňup. Tak to vše vysvětluje. Když si student myslí že je víc než učitel.

  • Myslím, že příchodem předpokládaných 120 000 000 ekonomických uprchlíků z Afriky a ostatního světa do Evropy se klimatická krize bude jen zhoršovat, někteří budou chtít možná i pracovat, ale všichni spotřebovávat, proto sem jdou.


  • Je to mediální bublina a podvod.

    Klima se měnilo po celá staletí.  I v době netechnických civilizací.   Takže civilizací to nebude.

    Jinak sebemrskačská Evropa je břídil oproti jiným -  USA, Č9na a Indie znečišťují mnoem více.

    Podívejte se na pláže? spíše smetiště v jižní americe. 


    Aktivista který čistí potok nebo sází stromky je dobrá věc.  Problém je aktivista jako povolání.

    Ten je dotovaný státem a tak bude propagovat tyto bludy do konce života.  Protože aktivisté většinou

    nic jiného neumí.  Neumíme předpovědět počasí za půl roku,  nevíme zda nespadne asteroid nebo nezačne válka.  Proto je drzost tvrdit jaké bude klima za 20 let.  Nikdo to neví.  Jsou to jen teorie.

  • josef.chmela

    Dnešním zmagořeným a hloupým studentům se pouze směji. Dělají jen to k čemu jsou ideologicky připravováni. Že nic pořádného neumí - nevadí. Hlavně, že jsou ideologicky na výši.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit