Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Extrémisté, neonacisté == placení provokatéři policie a BIS!
    Extrémisté, neonacisté...? tomu snad už nikdo nevěří. Pozorně se podívejte se na odkaz. Pán cca 55 let v bílém tričku, v sandálech stojí pokojně u zábradlí a sleduje říčku Mandavu. Na titulní snímku je už surově týrán několika "českými policisty"! Opravdu evidentní extremista v sandálech". Zločinecká vládě už nestačí nás nehorázně okrádat, už nás nechává i mlátit!!! viz odkaz: http://www.novinky.cz/krimi/244277-ve-varnsdorfu-nasazena-vodni-dela-letaly-kameny-a-delobuchy.html?ref=zpravy-dne reagovat
  • Ve Varnsdorfu se mají, nejdříve je zmlátí cigoši a potom ještě polointeligentní těžkooděnci. Tady budou muset lidi opravdu vzít osud do svých rukou a řádně vyflákat oboje. Zabití cikána při páchání trestné činnosti by mělo být posuzováno jako nutná obrana.
  • Česká republika je nejlepší velkovýkrmna nepřizpůsobivých a kdo se tomu vzpříčí dostane nakládačku od demokratické policie ...
  • Je to jednoduché, ve Švýcarsku pokud chcete občanství musíte být bezúhonný, 10roků tam žít, musíte tam mít práci, pokud se chcete někam nastěhovat nebo koupit dům musí s tím souhlasit sousedé. je to jednoduchý zákon, pokud už získáte švýcarské občanství náležitě si toho vážíte a neděláte po nocích bo.del. Proto tam nemají cikány.
  • A opět: Čech proti Čechu
  • OBRÁNCI CIKÁNŮ - SLUŠNÝ Člověk 3:3 *6*
  • Co je špatné na heslu" Cikáni do práce"?
    Je nyní snadné poslat jednorázově 600 policajtů na slušné lidi. Ale proč dříve nepřišly kontroly na cikány aby posílali děti do základní školy?! Teď budou všichni naříkat, že nemají vzdělání a že je nikdo do práce nechce. Kdo je naučí pracovat, když ne jejich rodiče?
    Proč nikde na horách, v lesích, nebo na turistických stězkách nepotkáte cikána?
    Řeknou vám, že oni na to nejsou. Ale sedět na schodech a do noci dělat bordel na to je užije.
    Jak s nimi mají potom normální pracující lidé vydržet? Když musí brzy ráno vstávat do práce?
    Na starosty bych ale nenadával. Ti mají svázané ruce. A sami nic nezmůžou.
    Je to věc rovných zákonů pro všechny. Pak žádný rasismus nebude!!
  • Oni nezasahovali vodními děly jen proti extremistům, ale i proti slušným občanům,kteří mají stávajícího přes dvacet roků budovaného kapitalistického svinčíku dost.Ten novinář ,který zveřejnil tuto vylhanou zprávu by se měl podruhé dívat pořádně.Aby mu pak po revoluci hned nevydloubali oči ,se zdůvodněním,že je nepotřebuje,když se jimi stejně nedívá.Lhaním už stávající kapitalistický svinčík u moci stejně neudrží.Ten jede tvrdě na konečnou.A pro politické lumpy,kteří tuto zemi zbídačili,bude stále jenom hůř.
  • Být mladší tak tady nejsem ani hodinu,že se dožiju žít v lepší společnosti jsem nečekal.Džamila Stehlíková je měla vzít mezi příbuzné,aby tam kočovaly.Zem je to veliká.
    • Nojo. A Orlíků a Hrádečků i těch nově postavenejch máme v republice taky dost. A tam by se těch "nepřizpůsobivejch romů vešlo .....
      Tak pročpak je tam neubytujou, když jsou vesměs stejně pořád prázdný......
  • Ta vodní děla měla být zaměřena na ty, kdo ten nepořádek způsobují. Tito paraziti naší společnosti musí být z toho všeho vysmátí a mají to celé divadlo za pěknou prču. Je to hnus. Vláda okamžitě demisi, anebo to chce celonárodní revoluci a za den dva je po všem. Apropos, ta vodní děla s sebou, do Prahy, ať se vše urychlí.
    • Zásahu určitě velel zasloužilý člen strany, který si získal ostruhy na náměstí Vodních dělostřelců v Praze z roku 1988, jeho zkušenosti se vyplatily, tam taky KSČ zasahovala proti pracujícím a JAK DOPADLA, doufám, že vývoj v ČR spěje stejným směrem, ke krachu vlády, ale taktéž doufám, že samet nebude tím heslem, ale násady od krompáčů.
    • Přesně tak měli opláchnout ty smradlavý dobytky, možná by tam měli dojíždět každý týden v sobotu a udělat jim hygienu. *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit