Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marcelskrc

    Necháme nikoho padnout 🤣🤣

  • mun.go

    A proto se přidá důchodcům jenom jedna třetina inflace, to jest jenom na jedno jídlo denně. Nemusí hodovat třikrát za den.

  • Zvolte si komunisty a budete opět dřít bídu s nouzí jako za komunistické totality, samozřejmě s výjimkou držitelů rudé knížky "nadčlověka".

    • Však jste je volil, vy debilní moulo!🤮

    • (neo) komunisty jsi volil ty a oni jsou dnes, bohužel, na úřadu vlády a likvidují občany České republiky za dohledu psychopatů z GB a USA.

      A potom nerozumím o jaké bídě s nouzí píšeš, snad ne, něco osobního. Pokud se nemýlím, tak si přednášel v té době po celém světě v několika jazycích...


    • Marcelskrc

      Ty jakožto bolševik co jezdil za komárů do cccp bys měl hlavě držet zobák a chodit kanálama .

      Já v komunismu (který nikdy nikde nebyl)vyrostl a rodiče ve straně nebyly a nevím že bych měl nedostatek .Nebo že mě neco chybělo ?Navíc je naivní představa že současný komunisté ,by si nechali sáhnout na majetky ,po zavedení případného nového socialismu.

      Ty musíš mít jako bolševik hodně dobré trauma.

    • josef.chmela

      To jsou teda kecy. Ten kdo něco uměl a umí se bezproblémů slušně uživil jak za komunistů, tak i teď. Podle tebe byl nadčlověk ten co byl držitelem nějaké rudé knížky. Podle mě je to nyní ten, co je držitelem modré nebo fialové knížky. Vyber si.

    • Ať vzpomínám, jak vzpomínám, tak jsem za bolševika bídu s nouzí nedřel. Dokonce jsem za něj získal byt, tušín za nějakých 20 tisíc, ve kterém bydlím dodnes. Kdoví jak snadno se dnešního demokratického stavu získává bydlení těm mladším. Určitě snadno. 

      A jestli se nepletu, tak tenkrát ani z těch nejvyšší komunistických potentátů nebyli miliardáři. Nevím ale proč, když měli tu rudou knížku "nadčlověka". Nebo byl Husák, Jakeš, Bilak a další milardáři nebo klidně i milionáři?

      Já je také neměl rád a ani nemám, ale poučil jsem se, že ani ta vysněná demokracie nemusí přinést pravdu, lásku, mír, pořádek a rovnost mezi lidmi. Nejen že nemusí, ale ani nepřinesla.

  • Myslím, že záleží kde a kdo toto "srovnání cen" provádí. Dle mé osobní zkušenosti je to průměrné % řádově vyšší a bohužel, bude hůř, protože máme vládu na úrovni roku 1972 , co se schopností týče a navíc za naše peníze chtějí neokomunisti porazit Rusko, což je ještě větší tragédie.

    A potom nechápu proč se diví, že ve volbách napříč EU posilují výrazně jiné strany, než bylo dosud obvyklé

    Překvapení? Vůbec ne - nutnost, pokud nechceme vymřít zimou a hlady 

  • josef.chmela

    Lidi - voliči to tak chtěli, tak ať si to užijí. Gratuluji celému stádu voličů pětišmejdů.

    • A až se jim podaří prosadit korespondenční volby, tak budou "vyhrávat" napořád.

  • A to si prý důchodci - kumulativně - stále moc bužírují. Lékařům některým přidali 15 %, ale propad prý mají stále cca 10 %, minimálně jak zveřejnil Středula. A - bude hůř. Vláda si bere půjčky, aby zaplatila náklady na obsluhu státního dluhu. A to už dlouho nepůjde. Ještě ráda půjde sama do pr.ele ještě před volbami. Čeká nás inflační spirála, potravinové lístky ?

  • "Spotřebitelské ceny potravin, které sleduje Český statistický úřad (ČSÚ), byly v říjnu proti loňskému lednu o pětinu vyšší. Například u mouky stoupla průměrná cena o 17 procent, u chleba cena vzrostla o 31 procent. Průměrná cena vajec byla vyšší o 38 procent. O 60 procent vzrostla průměrná cena cukru."

    Toto připomínejte voličům pětikolky, až vám budou tvrdit, že nechápou, na co si lidé stěžují, když se prý mají nejlépe, jak kdy bylo. Je to jen další z jejich lží. Samozřejmě, že před tím zdražením bylo lépe.

    • ale zapomněl jsi dodat že se chleba rohlíky se nějak scvrkly  a to samé jogurty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit