Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Miluji" termín VYVÁDĚNÍ! Kdo na toto přišel? Krádež je krádež!
    • Naši pravdoláskoví zloději jsou ve svém vyjadřování o zlodějnách velmi vynalézaví. Začalo to Pravdou@láskou, potom privatizací, Klausovými kuponovými knížkami, tunelováním, odkláněním na ta bezpečná zahraniční konta, vrcholem jsou ty církevní prostituce pro Duku a poslance, které je odhlasovali a teď se nakonec vyvádí do Asie a to nejen koně Pržewalského, že milí modří soukmenovci. Jen tak dál, ale až se lidé nas...... tak to bude na Wenzelplatze veselo. *16*
    • Rákosníci -Vietnamci peníze vyváděli pryč z republiky, protože se jedná o cizince a kdybychom jasně stanovili, že kradli, tak to by byl rasismus.

      Už mě to všechno pěkně štve. Takto to vypadá, když se věci nenazývají přesnými termíny. a ještě se kolem toho chodí jako kolem horké kaše. A kolik jich tu máme a to je druhá největší nakromafie u nás, podvádí s čím se dá a kradou také pěkně, hlavně , že jsou strašně pilní. Takže pěkně prověřit jejich nahamouněné majetky, protože kdo má majetky źa megáče, tak to nemá poctivou prací stejně jako naši kmotři, politici, mafiáni. Tak všichni dokazovat, zabavovat, vracet do státního rozpočtu a zavírat. A do Hanoje dojet pro tátu Vietnamců - dědka Wintra, který odjel v momentě, kdy padla Nečasova vláda, protože věděl přesně, že nyní začne prověřování i u této komunity, která byla poměrně tabu, neboť jistě dobře všechny platila, aby si jí nevšímali.
  • Všichni zastánci pracovitých a skromných cizinců,stejně jako producentů švarcsystému spolu s vlastníky společností v daňových rájích mají na svědomí mizerné platy našich lidí,hladové důchody,prodloužené odchody na zasloužený odpočinek po celoživotní práci za odvádění daní bez slitování systému,který si útiskem většiny zaměstnaných za bídné mzdy a přesouváním černých i nezasloužených příjmů zdůvodňuje a hlavně lacino kupuje svou nepoctivou existenci,ti všichni by měli platit postiženým restituce a úhrady v době,kdy nemají jiné východisko než koleje a vysoká okna.
  • Debilitě o tom, že tu někdo ukradl...
    ...na daních 10 mld. a bylo to navíc pět lidí přes 4 účty....
    ...může opravdu věřit tak leda nevědomý donašeč StB soudruh Andrej Babiš. Je to naprosto stejná hovadina, jako když, asi v naprostém bezvědomí, vyprávěl nesmysl o tom, že se tu za rok ukradne DPH pohonných hmot v řádech desítek miliard korun, když celé DPH, kdyby jej všichni museli platit, na pohonných hmotách za rok je cca 23 mld.
    Ne nic pravděpodobného na tom, že by se tu někomu podařilo stát ošidit o 10 mld. korun na dani opravdu není, ještě se dá teoreticky věřit, že je obrat za roky, to tak leda i v kontextu s tím, že alza.cz má roční obrat nyní něco přes 9 mld. korun.
    Jíž zítra bude sotva 100 mil. korun a to je částka, kterou právě soudruh nevědomý donašeč StB vydal na nesmyslné audity, které "zjistily" podobnou hovadinu tedy, že na 19 mld. nejsou "faktury" či výběrová řízení, která sice nebylo potřeba dělat, ale od roku 1992 je to prostě 19 mld. tedy více jak 100 mil. bylo vyhozeno na to, aby se zjistilo, že od roku 1992 je ve státní správě více jak 650 000 faktur :-).
    • Kalósku necintej tu ty svý hloupé hlody alchimisto lučebnickej, bechyňskej.
  • Nebureš či nevědomý donašeč z rodinky vědomých donašečů StB ....
    ....už asi zešílel. Myslím si, že byl v nedělních OVM odstartován závod, kdo to zjistí jako první....
    ....jestli to zjistí voliči ANO, či ta jeho šílená parta ANO, či jeho "poradci" neb ti začnou okamžitě masivně krást - zabezpečovat, neb jim dojde, že se konec jejich možností si nakrást se přiblížil, či to zjistí Andrej a tím si alespoň zachrání Agroffert, neb já si myslím, že nyní už mu nejde o nějakou politickou kariéru, ta už je z mého pohledu naprosto ztracena, ale nyní už mu jde o to, aby mu ostatní StBáci neukradli Agrofert.
  • Okrádají nás statečně a beztrestně čtvrt století naši kmotři a přivandrovalci , co z 90% tu pracují na náš účet a to v šedé a kriminální zoně. A leta se na to z vysoka kašlalo.
    • Spíš to donedávna "někdo" podporoval a kryl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit