Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kalous s Nečasem mají po tom všem, co pro tuto zemi a její občany vykonali, jedno jediné právo a to: držet hubu a krok a čekat, až na ně dojde řada.
  • Když si stěžoval Rath ve sněmovně na vazbu, tak se jen smáli a tvrdili, že tak je to v pořádku. Teď, když se to týká jejich lidí, tak bijí na poplach, že jsou ve vazbě zbytečně a navíc dlouho. Rath je tam rok za mnohem menší prohřešek(jestli vůbec nějaký).
  • Nečas a Němcová s Kalousem si spletli dobu? V padesátých letech diktovali politici policajtům a justici, co mají dělat, kdy koho a za co zavřít, když se nic nenajde, tak něco vymysleli. Dneska jsme sic v pošraomocený ale snad demokracii. Zvykněte si, že už budete jen řadoví občané. Ještě jste měli štěstí, že jste si mohli nahrabat. Lidi žijí z ruky do úst. *16*
    • *3* *3*
      • Myslím toho tečku!!
    • Poslanci za ksčm kteří se válej zbůhdarma za královské peníze v senátu PS
      EUroparlamentu i dozorčích radách si také žijou život spokojeného
      tloustnoucího panstva. *2* *2* *2* *2*
      Ex socani dnes Zemanovci jako Palas také hrabou jak strhaní.
      Neházej kamenem jen napravo ale házej i nalevo kde jsou stejní darebáci.
      • Jenom blbeček si myslí, že v dozorčích radách jsou členové KSČM. Tam jsou jenom zůlodějský modrý prasata.
        • hloupost, komanči a stbáci sedí uplně všude *3* ...ale pokud seš fanatik tak to nikdy nepřipustíš
  • Domnívám se, že když někdo zná nějakou důležitou informaci související s trestnou činností nebo s vyšetřovaným případem, tak by měl tuto informaci sdělit policii, aby nebyl považován za spoluviníka. Jinak by měl počkat až se ho policie přijde zeptat, bude-li to potřebovat.

    Nečas by měl být postižen především také za tu prasá.nu s amnestií, kterou Klausovi podepsal za zády vlády.
    • To, že pan Nečas podepsal taťkovu amnestii, udělal jen dobře. Už se těším jak pan president Zeman sám sobě podepíše moje jmenovíní na Slovensko. Kamarádi opoziční smlouvy stojí stále při sobě *14*
  • ODS zlegalizovala korupci do politiky - Klaus, Topolánek, Nečas a spol. *16*
  • Nečas s Kalouskem by nejraději asi řídili svět od zeleného stolu a diví se , že je ten svět nechce poslouchat, jak oni pískají !!!
  • Ta pakaž Nečasovka včetně jeho patří za mříže celá a převážná část koalice,která je podplacena také.Jinak by nemohli hlasovat pro takové nesmysly,jaké tato vláda schvalila a nyní se budou muset v převážné míře zrušit.Tato vláda zbytečně promrhala tolik finančních prostředků,že nyní máme pomalu dva biliony dluhů.Stydím se za takovou vládu,stydím se za toho,kdo tak neschopnou vládu jmenoval.
  • Pokud budou OČTŘ považovat výslech Nečase za důležitý k věci jej vyslechnout, tak ho předvolají. Pokud ne, tak ho nepředvolají k podání vysvětlení.

    To svazák (jinak jako člověk neschopný blb) svým mozečkem asi nechápe.
    • Je to tak. Aktivita Nečase s Kalouskem k výslechům je pdezřelá a nabízí se zde otázka, že policie vyčkává na dokončení výslechů zadržených, kteří se mohou chtít zachraňovat tím, že budou svalovat či po pravdě prozrazovat kriminální šmejdy, kterých se oba ve svých funkcích dopustili. Proto se snaží ovlivňovat polici a nalhat jim své verze, kde by shazovali vinu ze sebe na zadržené. Patrně mohou být potenciálními zločinci a korupčníky a policie má zřejmě zájem dozvědět se co nejvíce od zadržených. A Nečas s Kalouskem zřejmě špatně spí hrůzou, protože nevědí, co už na ně prasklo a co ještě ne, tak se to snaží kamuflovat zájmem o výslechy, aby tak zjistili, co už policie na ně má !!!
      • Presne tak je to ,maji hruzne noci;nevi co vyzpivala Nagyova a jeho kolegove.Cistou vestu nema Kalousek ani Necas.Proto utoci na policii.
    • On to chápe s Kalůsem OK ale zachraňují triko a matou veřejnost. Lidi jsou citlivky na to,aby je zbytečně proháněla policie. Jenže nejsme blbci. Dozoruje to demokratické státní zastupitelství. Policajti a prokurátoři nebudou maka podle toho jak se špatnýmu počasíčku podaří vyspat a nebo jak by se líbilo panu Kalůskovi. *1*
  • To rozhodne policie nemusi mit strach, ze lide vuci ni budou nepratelsti. Jak to tak vidim, tak vsichni jsou spokojeni, ze to policajti zacali a v podstate dostali tu bandu zlodejskou a jeste k tomu arogantni konecne od koryt. *1* *1*
  • To jsou věci, to člověk čumí. Tak soudruhu Nečasovi vadí vazba tunelářů, ale nikdy se ani slovem nezmínil o vazbě Ratha. Je potřeba měřit všem stejně. Jak je v našem státě obvyklé, všichni jsme si rovni ale někteří jsou si rovnější. Nečasi už konečně vezmi chemika, spícího dědečka a celou tu naší vládnoucí pakáž a táhněte na smetiště dějin. To je totiž jediná záchrana naší republiky !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit