Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prouza Prouza proč si děláš kozy? Komu tady chceš namluvit bajky o hodných řetězcích? I tam pracují lidé.A vidí za jaké ceny se nakupuje. A za jaké se prodává. Třeba taková zmrzlina: 

    Carte d'Or Vanilla /ve vaničce 1000ml/

     se aktuálně právě  v Tescu prodává za 199 kč. V samoobsluze v Monacu - Monte Carlu před vánocemi se přesně tatáž prodává za 2,99 eur! Si z nás dělají srandu oni i ty! A říkáš snížit DPH ? Ale ty tvoje vyžírky si tím jen navýší svůj rabat. Jen tady teatrálně blafuješ. Jsi takový veřejný škůdce. Kuna v kurníku. Svými gejzíry pitomin se přibližuješ manipulátorům ze Strakovky. Takové utopické bajky si vyprávějte na poradách managmentu řetězců. Tady jsi za veřejného hlupáka č.1!

  • Prouza dělal kdysi osobního pucfleka, pardon poradce premiéru Sobotkovi. Byl takovou spojkou mezi Washingtonským, Bruselským a Německým protektorem a protektorátním slouhou Sobotkou. Tomu Prouza před oficiálními návštěvami v Berlíně či Bruselu radil, jaká gesta používat co tam má kvákat aby se to babě Adolfě Merkel, respektive bruselskému panstvu líbilo nebo Sobotkovi přímo tlumočil jejich příkazy. Sobotka šel k čertu a Prouza se zase uchytil jako slouha zahraničních zájmů, nadnárodních korporací. Celý jeho život je v předklonu před zahraničními zájmy a kapitálem.  

  • goyim

    Tak víme komu Prouza slouží. Stačí se podívat, z jakých zemí jsou ty řetězce...😂

    • mun.go

      Z těch zemí, odkud pocházejí přední dodavatelé elektřiny a plynu v ČR (E.On, Innogy) - proto tolik otálení se snížením cen (energií, potravin ....).

      Na vysokých cenách profituje stát díky vysokému DPH. 

  • Prouza kope za řetězce a měl by se vyhodit když nepodporuje naše zemědělce.

    • goyim

      A proto jsme tam, kde jsme. Protože se dostali do funkcí tihle poskokové. Je to stejné, jako v USA, kde byly např. odbory kompletně infiltrované slouhama korporací...

  • Tenhle bazilišek snad vychází z toho, že jsme všichni hloupí. Kdo rozhoduje o konečné ceně potravin? kdo si cpe německé kapsy? 

    Jakákoliv manipulace s DPH vždycky končí v kapsách prodejců, nežijeme v ČR první den. 

  • Snížení DPH je v této balkánské zkorumpované zemi nesmysl. Zase to požerou řetězce, poněvadž ve výsledné ceně pro spotřebitele se to samozřejmě neprojeví. Nedávné snížení ceny na palivech jako příklad ;-) Vzhledem k tomu, že dozorující orgány jsou zcela impotentní a pouze omlouvají stále dokola, že čekají na nějaké podněty, tak toto nemá vůbec smysl řešit. Nejsme Rakousko, jsme národ zlodějů veksláků, přisluhovačů a ku.... 

  • Vláda Fialy by asi nejraději ještě zvýšila DPH. 

    • No vida!
      To by Staňůra uvítal, tase by se sypaly korunky od rodin a občanů do bezedného rozpočtu. Bylo by na integraci, inkluzi, etnické menšiny a na další důležité výdaje. 

  • Diwa

    Mě se výdycky líbí takový ten "výstřel do tmy".......jen aby bylo v médiích vidět, že se jako někdo snaží něco řešit ! Ve finále to dopadne tak, že se ani nenadějem, bude tady rok 2024 a všichni vlastně budeme konstatovat, že se nic nezměnilo. Vláda bude během roku nahánět někoho kdo ani neexistuje, jen aby byla vidět nějaká činnost ! Zkrátka tady dole se nikdy nic nezmění ! Zachvilku budeme vzpomínat na pohádku "Obušku z pytle ven " a všichni budeme vzpomínat na tu jitrnici co svět neviděl a ještě omaštěnou větrem......protože nebudeme mít peníze ani na ni !!!

  • "To, že by zdražování potravin způsobovaly obchodní řetězce navyšováním svých marží, Prouza odmítl."

    Tak stačí uvést, jaké marže mají největší řetězce na trhu, ne?

  • Snížení DPH to neřeší, u nás by se akorát zvýšily marže obchodníkům .V Německu kde se snížilo DPH tak o tolik se snížily ceny potravin, ale my holt jsme Češi jeden okrádá druhého , to je národní sport!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit