Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • informací, že opravdu každý si může vybrat, čemu nebo komu chce věřit. Pro mě je určitou pomůckou doporučení např. Kocába, Štětiny, Kalouska, Švancenberga a dalších a vím jak volit. Určitě ne s nimi ale proti nim. Volím Zemana.
  • Já mám jen dotaz - proč všechna ta špína na |Zemana - je jen recese a proč poznámky na Drahoše jsou zavržení hodné??? To by mi mohl pan autor, nevím jestli tak neznalý reálií, nebo je za to placený - napsat. Vždyť šílení presstitutů je strašné. a že o nic nejde ... propána kde žije
    • Právě, mně se taky antizeman vůbec nelíbí. Nejsem ale Zemanův volič. Moje situace je tristní. Nebudu volit Zemana, ale fandím mu, ať vyhraje, antizeman totiž zaslouží, aby jeho hloupost byla potrestána.
  • Tak já teda neviděl, že by se někdo tak hnusně opíral do Drahoše apod. jako politickej a novinářskej póvl včetně profesorka do pana Zemana. Jeto tady špína a hnus. Nejmíň z 90% proti Babišovi a Zemanovi, už cítím zmanipulovanou debatu proti Zemanovi dnes v ČT. Redaktorce bude napovídat snad 10 poskoků ze štábu a profesorovi asi do sluchátka, je vidět, že na Zemana prostě naprosto nemaj, tak do něj musí kopat celej ansámbl darmožroutů z ČT, herců, Kalousů a kavárníků za naše prachy. l!!!!!! A je mi líto mládeže, Ti jsou jak jsem si všiml totálně zmanipulovaný, ach jo, zase se proberou, až bude pozdě. Soros je gauner na entou, sám přiznal, že bude platit organizace v zemích, aby byly nastoupily režimy proamerický a prozápadní. Hnus na entou. Největší výsměch- ubožáci jako TOP, ODS,STAN, ČSSD apod. totálně prohráli volby a machrujou a diktujou si jak vítězové, pan Zeman si Drahoše v úterý na Primě "dal k večeři" a skoro všude se píše,jak to bylo vyrovnaný a nebo Drahoš vyhrál. A jen zas pomlouvaj prezidenta. Hnus přátelé, zmanipulovaný hnus.....a už v radiu hlásí, jak by Západu vyhovoval přidržtaška Drahoš.....to samý jako Západem kdysi placenej kandidát Kárl fón Spacák.
    • Tak ty to máš dobrý, já to mám těžší. Nemám rád Babiše. Nevolím ani Zemana. Souhlasím s tím, co píšeš o debatě na ČT. Nemám rád antizemana. Nepodporuju Kalouska. Mám rád Schwarzenberga. Budu volit Drahoše, nemám z toho dobrý pocit.
  • JiriDrahos
    Volím Pana Prezidenta Miloše ZEMANA *14* , prezidenta kterého nám závidí celý svět!
    Ve východních vyspělých a civilizovaných zemích ho mají rádi a zdegenerovaní váleční štváči západu se ho obávají!
    *5* *14*
    • Milý Jiří , už chladíme šampáňo !
    • OvcanHavel
      I já volím pana prezidenta M. Zemana.

      Ve jménu Pravdy a Lásky, samozřejmě.
      NEJSME JAKO ONI (nenávisti a žluče plná lumpen kavárna)
      • ObcanHavel
        to už jsi říkal, dokonce 2x jen u tohoto příspěvku, něco nového tam nemáš soudruhu?
        • OvcanHavel
          Vyprošuji si aby mne poslední komunistický prezident, který byl uměle komunisty dosazen v rámci jejich pomsty českému národu tituloval soudruhem.
          Naučte se laskavě etiketě vy jeden sprostý alkoholiku *16* *12* !!!
          • .
          • I po smrti musíš být soudruhům komunistům vděčný za to, že prezidentem jsi byl díky jejich hlasům, zvolili Tě komunisti :-).
    • ObcanHavel
      takže už jsi přešel od polopravd k čisté fikci? *4*
  • je to tak 3 týdny. Vyjadřoval se k věcem na které se jej nikdo neptal. Jen aby byl zajímavý. A nyní se diví. A ta jeho hlupaňa_? Jak může v pronést větu "v ČT nám fandí, ale nesmí to říkat nahlas". Jak může takovou třeba pravdivou věc vypusti z huby? A Vrchol tomu dodávají socialističtí zemědělci. Dnes s traktory vyrazili na Hrad. Jo hoši by jste koukali kolik hladových krků nám tady chtěl nadělit ještě před časem. Drahoš je nečitelný křivák který hraje na velkého šéfa.
    • Ještě tu nikdo není a ty sis udělal do kalhot. Je to rétorika Moskvy a ty jsi bolševický křupan. Trošku inteligence by neškodilo.
      • ostatní mohou reagovat jinak než Ty.
    • Je to sice hloupá komická a nehezká husa, ale ve své prostotě aspoň pravdomluvná.
  • Obcan.Havel
    Drahoš nemá nic proti přijmutí 2600 uprchlíků, sám to prohlásil!
    • Zloději nicku a zemanův poskoku, zapomínáš dodat, že president jakožto pouhý kladeč věnců o ničem takovém nerozhoduje.
    • z 2600 bude brzy 26 000, pak nebude problém 260 000, no a když to zvládnem tak 2 600 000 a pak 26 000 000 Český islámský chalífát
  • zlatí komunisti, volby byly jasné, mír a klid, jako děti jsme vyrůstali v pohodě nikde žádný stres naši rodiče jezdili na ROH zájezdy, rekreace, podnikové večírky, všechno zdarma, zdravotnictví, půjčky bezúročné, novomanželské, hranice zabezpečené, lidovou armádou, pohraničníkama a jejich nádherným plemenem československým vlčákem, jako dítě jsem se nemusel bát vyjít ven, žádný úchyl,buzerant,islámista, bubák, krásné časy, rád vzpomínám a ještě budeme vzpomínat pokud vyhraje Levnoš
    • Ještě jste zapomněl připomenout, že když chtěl člověk něco stavět, tak sice nesehnal matroš (pokud neměl dobrýho známýho ve stavebninách), ale každou chvíli byla někde akce "Z" a takhle v podvečer se vzalo kolečko a dojelo se pro písek a pár cihel - vždyť to bylo všech, tak jaká krádež. Jo, to byly časy, jen holt člověk nesměl naštvat sousedy, jinak ho práskli. A proto byly i ty sousedský vztahy takový přátelštější než dneska *14*
    • co píšeš je hnusný za všechny ty miliony popravenejch a umučenejch lidí
    • Juro, máš právo na svůj vlastní názor, ale nepřekrucuj skutečnosti a nevnucuj své názory jiným, hlavně ne těm později narozeným, kteří ta komunistická zvěrstva nezažili.

      Komunismus je stejně zrůdná ideologie jako nacismus. Ba ještě horší, u nacistů se vědělo co se od nich dá čekat a na co si má člověk dát pozor. Kdežto komunismus byl nevypočitatelný. Nacisti posílali lidi do pracovních táborů a zavírali je do koncentračních táborů. Komunisti lidi zavírali a posílali je na nucené práce. Lidé žili vlastně v jednom velkém koncentráku, hranice obehnané elektricky nabitými dráty. Mnoho těch kdo se snažili přejít do svobodného světa přes hranice tak zahynuli na elektrických ohradnících nebo je pohraničníci stříleli jak divokou zvěř.
      Obyčejný člověk se do svobodného světa dostal jen výjimečně služebně a sám, pokud ovšem nechal doma svou rodinu jako rukojmí.
      Lidé byli vyhazováni z práce pro své názory nebo jen pro tzv. "třídní" (u nacistů rasový) původ.
      CCCP nám vnutil svůj nelidský zvěrský systém, zničili náš lehký průmysl na úkor průmyslu těžkého, kde se vyráběla ocel pro zbraně na ruské dobývání světa. Vydrancovali nám velice bohatá ložiska uranu, za která nám Velká Británie nabízela nevídaný blahobyt na desítky let...

      Je také znám případ z CCCP, kdy rudí poskoci vedli polapené lidi do gulagu (ruský koncentrační tábor) a při počítání deportovaných na nádraží zjistili, že jim jeden chybí. A tak chytili prvního kolemjdoucího a zařadili ho do transportu...

      Jestli to všechno vychvaluješ, dopouštíš se trestného činu, ale především se presentuješ jako nemorální a cynická lidská zrůda. Važ si toho, že po chcípnutí komunismu se hlásalo "nejsme jako oni" místo "komunisti na kandelábry".
      • Moc reakcí na tu tvou blbost nemáš. Já také nereaguji na ty tvé slinty. Jen konstatuji, že lidi se už nedají opít rohlíkem tak jako v 89 a podobným kydům už stejně nevěří.
    • Nevíš o čem mluvíš...
  • proč Drahoš nemůže nad Zemanem vyhrát ? protože je to suchý plastový kontejner na kavárenský toxický odpad, jenž umí jen urážet našeho prezidenta vlastence a otravovat jeho voličům život, tohle si občané naší země prostě nenechají líbit ! *8* *7*
  • Tak já to vidím úplně opačně. Příznivci Miloše Zemana, ani on sám nebyl moc vidět. Dělal si svou práci. Pak se postupně téměř všude začala objevovat fotka pana Drahoše a ty lišácké věty a slogany. A média začala šířit lži proti Zemanovi. Tak se pochopitelně začali příznivci zdravého vývoje naší země ozývat. To považujete za svinstvo? A za podlost? Tak to je mi vás opravdu líto.
  • Myslím si,že o nějaké názory,(ne) názory ani tak nejde. Jde o to, jestli ta "chátra", jak je většina obyvatel České republiky nazývána, porazí elitu parazitů "Pražské kavárny", na které vydělává a usnadňuje jim život. Obyčejní lidé by měli ukázat svoji sílu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit