Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celá kauza lékaři nafukovaná mas medii je nechutná.
    Každý lékař svou výpovědí a ukončením pracovního poměru v určité nemocnici dává najevo,
    že je mu známo kam prvního března nastoupí do pracovního poměru. Určitě se nepůjdou nahlásit na pracovní úřad.
    Při IQ lékařů je možno předpokládat vytvoření soukromých léčebných institucí, kde se budou
    angažovat.
  • no pan Míra je asi taky "za vodou",když má takové názory-ano o platy jde,ale stále zaniká ta podstata-ty prožraný miliardy/jak se ráčil vyjádřit p.Kalousek/neprožrali ani lékaři ani sestry v nemocnicích,ale uplně někdo jiný je má pěkně uložený.Co je to za ministra,když nedokázal odpovědět,kolik má lékařů-nedivím se,protože,každý má několik úvazků.Dnes poprvé zaznělo pár
    čísel- cca 1.5mld.za krizový scénař?To je cesta k úsporám
    • za vodou nejsem s 20.000 hrubého měsíčně.. navíc jsem dobrovolný hasič a vím, jak těžké je sehnat nějaké "drobné" na obnovení techniky.. jen prostě způsob lékařů je mi krajně proti srsti.
      • Tak v tom případě jste ty miliardy prožrali i vy hasiči-nebo je máte ulitý na Kajmanech či v jiném ráji?Jak měli konečně národu otevřít oči-disidenti a jim podobní se nám je snaží otevřít 21 let-denně lítají miliardy"vzduchem" a to vám není proti srsti?Vám nevadí,že vám "šahají"na platy-mě to tedy vadí,za 30 let práce ve zdravotnictví se nestydím,ale stydím se za ty,kteří stále nechtějí pochopit,jakou bandu lumpů podporují,kteří se neštítí šahat na peníze dětem,postiženým,seniorům a všem těm,kteří ty peníze na zájezdy do těchto rájů nemají,kteří je mají k základním věcem běžného denního života
  • No vida.Já neříkám tak ani tak ale na mé slova zaručeně dojde.Ale promodralí by se měli jít ohřát.
  • Kolik asi budou stát různá krizová opatření, která vláda a ministr zdravotnictví vyhledávají a plánují?!Nebylo by opravdu lepší dát ty peníze na platy lékařů a nikoliv na krizová opatření - nebo ta budou zadarmo?
    • Situace se má řešit. Ale ne vydíráním a braním pacientů jako rukojmí. To pak můžou třeba za měsíc opět vystoupit železničáři a vzít si jako rukojmí cestující, že nepojedou vlaky a bude se hledat krizové opatření. Nebo budou mít málo opět páni učitelé a vezmou si za rukojmí naše děti ve školách a budou nás vydírat? Kdyby ČMKOS a spol. jednali rozumně, neřeknu ani půl slova proti. V této situaci je možné jen řešení i mnohem dražším krizovým opatřením - vyděračům se neustupuje!!!
      Mně zaměstnavatel řekne - nelíbí se ti? Běž! A je jen na mne, zda půjdu nebo ne. Ale neberu si jako rukojmí zákazníky!
      • Míro ,pacienty nevydírají lékaři.Zodpovědnost nese ministerstvo zdravotnictví a zdravotní pojišťovny.
      • Pane Míro, divil by jste se kdyby to samé udělali hasiči, policisté, matky s dětmi???, Já ne!!!!! Vláda napříč krade, miliarda sem, miliarda tam, vypasení jsou jak vepři. Kradou lobisté, a různí podržtaškové, navíc ministr neví, co a za kolik, no, kde to jsme?? Ano, i železničáři ať se přidají a bude tady NESAMET, slovy našeho všeználka. Má osobního lékaře, tomu je po lidech, matkách s dětmi, důchodcích, hasičích, policajtech a i těch železničářů docela PRD. Arogance a síla moci je opravdu, ale opravdu HNUSNÁ!!!!!! *11* *11* *11* *11* *11*
        • V tom máte pravdu, že korupce je tady přebujelá a mělo by se s tím něco dělat. Ale nepleťte prosím korupci s momentálním vydíráním lékařů.. Ano, arogance a síla moci je opravdu hnusná. Máte pravdu. Hlavně když tu sílu moci arogantně zneužívají lékaři, protože oni jako jediní můžou léčit lidi - v tom je jejich moc a proto můžou vydírat. To není jako když pekař řekne - dnes nepeču, budete hlady a člověk si napeče něco doma. Asi si těžko člověk doma vyoperuje slepák..
          • No, pane Míro, vždyť jste potvrdil jenom to, jak jsou lékaři i Vy (jak jsem se dočetla-dobrovolný hasič) důležití. Kdyby jste byli co k čemu, tak jste se k těm lékařům připojili, zrovna tak policajti a vládní zloději měli po žížalkách. Denně jsou nové poznatky o zlodějinách, ale nic se neděje. Člověk si nevyoperuje slepák, ani neuhasí domek, nebo i tu nemocnici. To jen hradní pán ví, že má lékaře jistého, případně si zajede do ciziny, ty domky a byty a parcelku má jistě dobře proti požáru pojištěno. *3*
  • Ten Zavadil je opravdu srandista. Neomylnost soudruhů z odborů je nekonečná, jako soudruhů z nedávných dob. Kdo koho by měl litovat Zavadil již ukázal v poslední době dost často. Jeho suverenní vystupování je podobné tomu, jak vystupovali soudruzi na schůzích dělnických organizací KSČ. Pro něj platí jenom jedno heslo "Kdo nejde s námi, jde proti nám"
  • Myslím si, že pan Engel a jemu podobní by se jako lékaři neuživili, proto musí být v odborech a stávkovat. Pokud dá někdo výpověď, tak jde, ale doktorům jde jen a pouze o peníze, což sami nejlíp dokazují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit