Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem koupila celý bytový dům ještě v domě, kdy byly ceny nemovitostí ještě v normálu. Dům byl před rekonstrukcí, takže trvalo, než jsem do něj mohla shánět nájemníky. Mám normální práci a správa nemovitosti mi zabírala hodně času, který jsem neměla, tak si na to platím firmu. V jednom člověku se to nedá zvládat.

  • tomasperny

    Takže se teď nevyplatí investice do nemovitostí ani v případě, že si je kupujete na zúročení? Jako ten nemovitostní trh v České republice je evidentně slušně v háji. A jako docela by mě zajímalo, kam se to dostane. Kupovat nemovitost je ekonomicky blbost, stavět tak (30 000 Kč a více hypotéka u běžných příjmů)... Kam se tohle dostane, tak to fakt netuším.

  • Je to prosté. 

    Hodně bytů nakoupili spekulanti a teď si mastí kapsy. Budou šponovat nájmy, dokud se najde dost takových, kteří to budou platit.
    Kdo na to měl, už bydlí.
    Další skupina nakoupila na hypotéku a je do smrti s kamenem na krku. 

    Cena půjde dolů, protože prázdný byt není nikomu k ničemu. 


  • No i tak žádná sláva , no to že většinu panelákových bytů postavili za komunistů , tak nejak za prachy věech . Dnes se tyhle byty které mají teoreticky po životnosti vesele prodávají na hypotéku a prachy z většiny bank tečou do zahraničí , no to je loupež jak vyšitá . Bohužel většina mladejch je smířena s tím že bude v nájmu , nevím jestli je to drahou prací ve stavebnictví nebo tím že stále více lidí žije samo , či těmi investičními byty .Bydlení je prostě drahé až moc , nechci je vidět v důchodu v 75 a bez děcek jak lezou do práce aby utáhli nájem . Tahle země je ždímana až až , za komanče SSSR + rozvojová pomoc a dnes zahraniční ivestoři plus domácí tuneláři .😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit