Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cha,cha,chááá *1* *1* *1*
  • K čemu nám ty výzkumy furt jsou? Domnívám se, že k h***u. Větší hodnotu má i týden starý rohlík, z kterého se dá udělat alespoň strouhanka. Ty lidi, kteří to organizují i jejich podřízení by mohli dělat něco smysluplnějšího (za ty prachy).
  • Čemu se směješ? :-)
    ČSSD je na tom samozřejmě líp než vyplývá z tohoto průzkumu, kterého se nesmějí (bůhvíproč) zúčastnit lidé nad 65 let. Asi si SANEP myslí, že důchodci nevolí. *2*
  • Pokud si nespokojení občané vynutí předčasné volby,tak tento uvedený údaj je bezcený,protože bude jiné rozložení politické přízně.Pokud by nějakým zázrakem,dokázala současná vládní banda dovládnout do řádných voleb,tak další její kopance,rozložení hlasů zcela změní.Vzhledem,že současné"utahování opasků,má nejvíce bolet obyčejné lidi,tak zcela klidně můžeme mít za rok po další revoluci.
    • Občané si těžko vynutí předčasné volby, takovou práci dělají opoziční politici a ti jsou nyní bezmocní. Zaplať pábůh. Vynutili si je k naší i jejich škodě nedávno. Tato vláda dovládne asi klidně, jelikož utahování opasků by musela dělat každá vláda, což ostatně všichni víme. Zrovna tak víme, že utahování rozpočtu bolí vždy ty, kteří nemají reservy a tedy obyčejné nemajetné lidi. Těch je totiž nejvíc. Ono to toiž jinak ani nejde. Ty dva, tři roky to snad vydržíme a pak, pokud přestane ČSSD s negativní politikou, třeba vyhraje a v dalších letech prošustruje co nyní ušetříme. To už je ale dost dlouhý výhled.
  • Já jsem spokojenej a pokud víš o těch ostatních co spokojeni nejsou uveřejni jejich seznam nebo jsi se zvolil jako hlas nepacujících
  • Pro argus@tiscali.Neděláš náhodou,zlodějské řemeslo na vysokém politickém postu?V tomto případě by Tvoje spokojenost byla na místě.Že bys dělal v nějaké zahraniční montovně ,nějakou dělnickou profesi,to při tvém jásotu nevypadá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit