Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

    Co to je za ilustrační foto? Co má znamenat ten popis: "Kdo dřív přišel, ten občas dokonce nakoupil". Já žil v socialismu a nikdy jsem hladem netrpěl a ani jsem nikoho neznal kdo by trpěl. Nikdo za socialismu nežebral, nebyl bezdomovec, nemusel žebrat jídlo v potravinové bance (nic takového neexistovalo) nikdo nemusel žebrat o nějaké dávky, děti ve školách nebrečely hlady, tak jako dnes. Každý se bez problémů uživil. A i dnes se stojí před obchody fronty.

    To se zase uplacení a ideologicky zpracovaní novináři předvedli. Fuj.

    • Pane kolego - nejdete s dobou; třeba si nějaké lžimédium společně s vládou myslí, že nás takovýmto článkem chrání od návratu k dobám minulým...  Je odpovědností redakce Tiscali, co zveřejňují. Neomlouvá je, že třeba článek a fotku od někoho převzali. I u nich se mezi počítačem a židlí vyskytuje někdy podivno. Nová doba plodí skoro jakoukoliv kritiku minulého režimu a demagogii. Podivné články mohou někomu sloužit jako průzkumné.

      Za socíku byl v Praze na Hl. nádraží jediný bezdomovec. Tamnímu policejnímu oddělení vždy přišel blahopřát k Novému roku...

      Stáli se fronty na banány, dávalo se hodně na zbrojení, ale dnes demonstrace proti bídě a loutkové vládě zaplňují z jedné třetiny Václavský Václavák. A přijde fičák. Evropa se má stát z vůle USA kolonií.

      Nevím proč - nějak se mi vybavila informace ze včerejška, že z vůle soukromých amerických subjektů dlících v Moskvě, by měly měly poblíž Moskvy vzniknou dvě vesnice pro Američany. Pro ty, kteří zažili bytí v USA a seznámili se s bytím v Petrohradu, Moskvě i v dalších městech. Zažili úplný kulturní šok. Nikdo je nekontroluje, nesleduje, lidé vstřícní, ochotní diskutovat i pomoct. Redaktor v televizi naprostý demokrat. Opakem je to, co uvádí americká propaganda v USA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit