Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobře

  • Před touto praxí je nutno důrazně varovat!

    Děti - podle laiků z Ministerstva školství - patří údajně ke skupinám, které 2019-CoViD (zdánlivě) šetří. 

    Nový lékařský výzkum naznačuje, že děti, které ARS (akutní respirační syndrom) v důsledku nákazy 2019-CoViD prodělaly, mohou být významně postiženy následnými zdravotními komplikacemi, tímto virusem během nákazy "s lehkým průběhem onemocnění" vyvolané.

    Od chvíle, kdy se do světa rozšířil nový koronavirus, se pozornost upínala zejména na seniory nebo chronicky nemocné lidi. Obě skupiny byly označeny za nejvíc ohrožené – rizikové.

    Ovšem - vycházejí najevo komplikace na zdraví spojené s nemocí ARS (akutní respirační syndrom), kterou virus 2019-CoViD vyvolává. Komplikace přitom nejsou omezeny na jen rizikové skupiny (kardiaky, asthmatiky, lidi oslabené současně probíhajícím onemocněním dýchacích cest), ale postihují i děti.

    Jednou - a velmi významnou pro další život jedince - z těchto komplikací je "Multisystémový zánětlivý syndrom" u dětí (MIS-C = Multisystemic Inflammatory Syndrome - Coronaviri initiated). u kterého lékařští experti z několika amerických klinik a univerzit zjistili, že může být (a nejspíše je) důsledkem nákazy koronavirem - i bez projevů ARS.

  • josef.chmela

    Zavádějící nadpis. Nikdo to ještě nepotvrdil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit