Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Dneska už prodává kryty na iPhone a iPad kdejaký vietnamec ve večerce a to se taky neblaze podepisuje na kvalitě toho příslušenství. Osobně si myslím, že by si tohle měl Apple lépe hlídat. Ale tak samozřejmě každého věc. Já osobně preferuji pořídit si dražší obaly iPhone, které vydrží a ten drahý telefon skutečně ochrání. Zase si jsem vědom toho, že za ten telefon jsem utratil skoro celou výplatu, takže si ho patřičně cením. ;-) 

    • Vlastně s vámi souhlasím. Taky jsem si na svůj iPhone koupil celkem drahý obal a je pravda, že ta kvalita oproti těm od Vietnamců je na něm opravdu znát. Co teď ještě sháním je nějaký náhradní řemínek pro moje Apple Watch. U toho původního se mi povedlo rozbít zapínání. Rád bych si ale koupil nějký, který něco vydrží. Nemáte zkušenost? Co třeba iReminky?

  • Já mám iPhone už docela dlouho a veškeré věci, které jsem k němu potřebovala, se mi vyplatily objednávat z https://www.finecase.cz/ , takže teď, když něco potřebuji, tak už jdu na jistotu sem. Objednávala jsem si tam kožený kryt, tvrzené sklo, selfie tyč a už ani nevím, co všechno ještě :-) .

  • mun.go

    Apple produkty - iPhone a iPod včetně příslušenství jsou vyráběny především tam, kde je k dispozici levná pracovní síla. Pravda, jsou navrženy v Kalifornii, USA, ale jen malý počet sofistikovaných součástek se vyrábí v USA a pokud jsou od význačných výrobců (například německý Bosch) - tak ti mají rovněž továrny v Asii.

    Where Is the iPhone Made?

    List of countries by Apple production



Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit