Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Tak jsem si chvilku myslel, že panu prezidentovi ši dát po hubě jak se pustil i do jejich předků že zavinili holokaust a zřídili koncentrák v Terezíně kde likvidovali dokonce i lidi!

  • A stále se neví jestli oba hlupci potřebovali poradit jak řešit inflaci,politiku,kvalitu potravin v ČR,EU a z Ukrajiny,brouky v pečivu,ceny plynu,ropy,elektřiny,důchody,nájmy nebo daně z nemovitostí a třeba i emisní povolenky pro domácí krby nebo osobní auta a požádali nenáviděného o poradenství zezadu?Teda ze zákulisí,aby bylo jasno.Soudruh rozvědčík už otevřeně ruší svoje sliby a pre-spíše derniér,ten otevřeně lže od okamžiku nástupu do funkce.Derniéra je poslední představení a potom se už nic (a na nic) nehraje.

  • To se takhle sejdou dva komunisti a brněnský b l b.... To neni vtip to je realita 

  • gaheris

    Kecálisti se museli držet vojenské tématiky aby se neprofláklo, že prezident víc  než vítězné válčení nezná což je státní tajemství které ví i Pepek vyskoč! Ten kdo by to napsal, nebo dokonce veřejně prohlásil bude souzen na základě paragrafu předsudečné nenávisti ke skupině obyvatel skládající se z horní i dolní sněmovny a vlády!

  • Diwa

    Nejsmutnější na tom všem je to, že spoustu lidí kteří třeba zde v komentářích píší si tuto partu lidí zvolila u voleb !!! Problém není v našem prezidentovi a ve Fialovi, ale především v našich demen.tních lidech tady dole mezi námi, kteří tuto sebranku volí. No a zvolení lidé jedom dokončují dílo zkázy !!! Problém je jenom mezi obyčejnými lidmi, to znamená, mezi námi všemi !!!!

    • ...!!!

  • gaheris

    Celá vláda si stěžuje na nedostatek peněz, ale ani jeden na nedostatek rozumu! Co se týká Bidena, ten se válí většinou po zemi a mluví z cesty! Ukrajinský prezident je úspěšný šnorer, bude válčit dokud mu to bude někdo platit! Nechce jen prozradit svojí provizi! Nicméně mám ten dojem, že z Ukrajiny která byla obilnicí se právě dělá smetiště a nikoho to nevzrušuje! Paní de Leynová ve své neomylnosti prohlásila, že na Ukrajině se nesmí přestat střílet! Poškozování životního prostředí dosahuje značné intenzity a proto budou auta jen na elektriku, také se musí vojska vyzbrojit elektrickými samopaly, průzkumníci budou mít prodlužovačky! Tak už neblbněte, vždyť jsou tam lidi!

    • Z ukrajinské obilnice se už stala Jedová chýše.(Bývala to hospoda a kdysi tam někdo měl otrávit jednoho krále),Jedová chýše "hrála " v seriálu Hříšní lidé.

  • Kdy bude pro tyto principály důležitý život obyčejného člověka v České republice? 
    Ani jeden o něm nemá ani potuchy. Podle tohoto také vypadá. 

  • Vážím si každého názoru, který má logiku. To, že jedná prezident/rezident s opozicí dává jasný signál - fialový signál, nic horšího nás potkat nemohlo.  Připravte se na ? 

    • Víte, co není dezinformace? Trvat po zveřejnění informace, že deficit státního rozpočtu za pět měsíců roku dosáhl hodnoty 271,4 miliard Kč, na stanovisku, že deficit naplánovaný na celý rok ve výši 295 miliard Kč bude dodržen.

      Tohle totiž už se ani nemůže tvářit jako informace. Tady už jde o černý humor.

      V každém případě, pokud pánové Fiala a Stanjura sami sebe považují za komiky, pak jsou to mužové na svém místě.

      • Ha-ha-ha,to mě pobavilo!Deficit naplánovaný na 295 mld bude dodržen? Omyl,soudruzi vlastizrádci v plnění plánu jistě překročí vlastní představy a plán bude splněn a významně překročen i kdyby Češi měli hladem a zimou nebo nedostatkem léků zdechnout.

      • mun.go

        Co pořád máte s tím deficitem? Vezměte si příklad zaoceánské velmoci:

        Americký Senát schválil zákon o pozastavení platnosti dluhového stropu USA. Prezident Biden uvítal výsledek hlasování jako „velké vítězství amerického lidu“ a těší se, že zákon brzy podepíše. Bez tohoto kroku by federální vláda v pondělí 5. 6. 2023 přestala být schopna splácet své závazky a USA by tak byly poprvé v historii v platební neschopnosti.  

      • Ale humor těchto komiků není inteligentní, ani vtipný; smích, co svým jednáním vyvolávají, je hořký jako pelyněk. 😐

  • Rusko je nejvýznamnější a přímou hrozbou pro bezpečnost spojenců,“ píše se v prohlášení premiérů a prezidentů Bulharska, Česka, Estonska, Litvy, Lotyšska, Maďarska, Polska, Rumunska a Slovenska. „Spojenci jsou odhodláni… posílit spojeneckou vojenskou přítomnost v našich zemích. 

    Jinak řečeno USA příprava na válku

    • Dezinformace?
      Kdy nám vyhlásilo Rusko válku? Kdy na nás posílalo transporty se zbraněmi?
      Rusko je naším nepřítelem proto, že si to přeje skokan Biden a naše banda dubových loutek. Prostě musí být naším nepřítelem.

      Pro mě osobně to tak není. Proč? Když už tak někteří pomatení Rusové.
      Ale Rusko, to je skoro 147 milionů obyčejných lidí, kteří mají jiné starosti, podobné našim, jak vychovat a uživit své děti, jak vyjít s platem, než válčit s nějakým Českem. 

      • Když sovětští vojáci vstoupili do Evropy, byli ohromeni prosperitou a bohatstvím západních domácností. Nejžádanějšími trofejemi sovětských vojáků byly náramkové hodinky. Na některých vojenských fotografiích mají sovětští vojáci hodinky na obou rukou.

        Maršál Georgij Žukov, symbol vítězství, nejdražším německým nábytkem naplnil sedm vagónů. Domů poslal kompletní sady nábytku do obývacího pokoje, jídelny, ložnic svého bytu a dači – celkem 194 kusů

        • Znalec zákulisí historie. Vy jste to u Žukovů doma počítal nebo jenom tak plácáte? 

        • josef.chmela

          A já slyšel, že to bylo 195 kusů nábytku a plus jeden kus příborníku, který si tajně ukryl do kapsy kabátu. Tak velký člověk to byl.

      • Nepřirovnávej nás s evropskou civilizací k ruským mužíkům, je to urážející! tak proč drtivá většina volí Putina? Opozice se zavírá tak takhle fungující stát je odstrašující příklad toho když se přemění na diktaturu!

        • Pokud máš průjem,tak dodržuj hygienu a nestýkej se s EU.

        • A co máme my? Diktátorskou demokracii nebo rovnou a opravdovou diktaturu se vší cenzurou,obviňováním a strašením? Mít tady prezidenta,premiéra a další,ty kteří budou zastupovat stát a lid-národ,ty kteří stojí za národními tradicemi a hájí podporu vlastního národa,pak můžu klidně i umřít.Rusové takového "patrona" nyní mají a právě v Putinovi.

          • Máte pravdu. Mezi absurdní znásilněnou demokracií a diktaturou není valný rozdíl.

            Proto se to ve starém Římě tak měnilo. Náš ukrajinský lídr by na tom nechtěl nic měnit. 108 je 108. 

  • Tyto zmetky sem dosadili Rusové, aby bez výstřelu zničili celé Česko

    • A jiný mozkový závit říká co? Diagnózu DG308?

    • Myslel si Bureše,Schilerovou,Zemana a.J?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit