Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám našeho psa hrozně moc ráda. Proto jsme mu také teď pod stromeček pořídila lokátor pro případ, že by se nám někde zatoulal. To si totiž absolutně nedovedu představit, že by se stalo... Vybrala jsem lokátor https://www.armodd.cz/chytre-lokatory/ , který není drahý a funguje velmi spolehlivě. Už několikrát jsem ho testovala. 

  • Psi mají víc cti a rozumu, než většina voličů Babiše a Zemana. Žádný pes by nikdy kvůli koblize a pár hloupým lžím, nezradil svoji smečku nenažranému Ruskému medvědovi.
  • Ho.... do si huby neberte, je to opravdu, ale opravdu velmi nehygienické.
  • kritiku jste asi velmi osamělý a dezorientovaný člověk. Běžte se projít, dejte si pivo a trochu se zamyslete, co tu z vás leze za směšné hlouposti. Za komunistů jste mohl tak akorát držet hubu a krok.
  • "Za komunistů v socialismu jsem si mohl říkat a také říkal co jsem chtěl a nikdo mě nešikanoval"

    Tak to ten pisatel buďto v důsledku věku a možná i Becherovky nemá paměť nebo lže jak když tiskne. Pouhé říkání pravdy a kritika komunistických svinstev se hodnotilo jako "podvracení socialistického zřízení" a lidi šli do kriminálu.
  • Cenzor tady opruzuje a ukazuje co je deformacie v praxi .Opravdu výživný článek,který mě obohacuje,že pes je férovější než to co tady vládne od sametového podvodu ví již malé dítě.Cenzore konej a vymaž mě .Já se již touto deformacii začínám bavit.Za komunistů v socialismu jsem si mohl říkat a také říkal co jsem chtěl a nikdo mě nešikanoval,ale to tady byla ta demogracie správně demokracie,že?
  • Zemana si vubec neber do huby, ten by te udelal, kdykoli by chtel ! ! !
  • Naši analytici zcela selhali při snaze rozluštit výše uvedený text. Prosíme "geniálního" šifranta aby nám prozradil alespoň pojem "stebak". Dle našich dohadů to patrně bude nějak souviset s vařením, poněvadž se nám vybavuje asociace "steak" anebo "kebab". Zde ovšem vzniká další problém poněvadž šifra "Kobliharem" navozuje blízký pojem "kobliha", ovšem také pojem "harém". Bude se tedy patrně jednat o nějaký tajný recept na spojení evropské a muslimské kuchyně. *8*
  • vanhorne
    Zeman s Kobliharem to dovedou lip nez nejaky cokl.Zvlast ten stebak to umi.
    Ale ostatni clenove smecky to umi take velmi dobre.☺
  • nezdá se mi, že bychom měli psům připisovat naši lidskou vyčůranost, Spíš to vypadá na férovost a opravdový projev přátelství a oddanosti ze strany psů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit