Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U nás je zamořeno všechno. Všude samý jed, v potravinách také. A na rozdíl od Číny jsme zamoření korupčníky, tuneláři, vexláky, kontraverzními politiky a justičními mafiány. Ti by v Číně dostali provaz.
  • To je vČíně.Dnes jsem si opět udělal kontrolu demokratického úklidu na Praze 1-Hradčany.Využil jsem k tomu sociálku č.22 pro socky a stále jsem zíral.Kolem Hradu na Pohořelec jeden odpad za druhým.Z Pohořelce na Hrad levá strana došlo v průjezdu k mírnému zlepšení odpadků na parapetech vymlácených oken.WC na Hradě za 10Kč a 0,50euro.Doufám,že tyto peníze jdou do kanceláře prezidenta a ne do kapes nějakého veksláka tzv.podnikatele třeba kolem ODS nebo FUJ 09,ale někomu ,kterého připravila tato společnost o práci..Známkuji o 1st.tj.za 4 proti před 1/4 rokem,kdy to byla čistá pětka.
    • Tomu rikam prispevek naivniho umelce. Pochopitelne a samozrejme ty penize jdou do kapes nejake smelky , tedy jakehosi podnikatele na cesky zpusob. Mimoto parkovne u Lviho Dvora a Strahovskeho klastera , taky dobre smecko. Ridici busu si berou potvrzeni o platbe. Na vlastni oci jsem videl a slysel jak se s nimi ten jakysi hlidac domlouva / samo o sobe zazitek, ta jazykova vybavenost / kolik jim ma napsat cenu. O nejake kopii pochopitelne ehm chacha. Razitko asi Hurvinek od Firmy Zelvicka. S tou klasifikaci za 4 bych nespechal. Je pred nebo zacatek sezony. Pochybuji ze tak za mesic bude 5 stacit.
  • existenci tohoto spolku lze vitat asi jako silvestrovsky porad v televizi. Maji predem o vsem jasno , bohate zivotni zkusenosi a rozhled. Obcas se vydrapou na nejaky komin , nebo hulakaji pred spalovnou. Sice nejak nevi o cem , ale maji vydrz. Nevim kdo ty komediamty plati , ale dokud budou existovat je to dukaz ze porad jeste nekdo ma na vyhazovani penez.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit