Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Největší zla v dějinách lidstva jsou náboženství a USA.

    • ... a germáni

  • Usa světový terorista hledá zaminky, kde se ve.srat.

  • Proč toho nesvéprávného blba nezavřou někam do klece než ještě připraví světu nějaké neštěstí.

  • Války jsou živou vodou pro americký zbrojní průmysl. Ten drží USA nad vodou. Jiná odvětví pro nenažranost majitelů a akcionářů se už dávno přestěhovala z USA do Asie za levnější pracovní silou. USA každou chvíli chybí prachy i na udržení základních agend pro fungování amerického státu. Proto USA neustále vyvolávají konflikty po celém světě, ale ukazují prstem na jiné, nejčastěji na Rusko. To je pro americkou imperiální propagandu univerzální viník, na kterého hážou téměř vše. USA často i vyzbrojují obě strany konfliktu aby se zbrojní kšefty co nejvíc hýbaly. Hlavně aby se to všude mydlilo hlava nehlava mezi sebou a samozřejmě mimo území USA. Teď Hamás má americké zbraně a střílí s nimi na amerického spojence, Izrael. 

  • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví."

    To se psalo v Zemích Koruny české už před dvěma sty lety.

    • Z tvé hlavy také nepřišlo nikdy nic moudrého.

    • "NEDBOČUJTE

      Držte se tématu daného článkem nebo tématem diskuse. Nezveřejňujte nesouvisející odkazy, komentáře nebo obrázky.

      NESPAMUJTE

      Tím, že svůj příspěvek zveřejníte několikrát po sobě nedosáhnete toho, že si jej všimne více lidí. Naopak, naši admini všechny jeho verze co nejrychleji smažou.

    • Začínám podezírat redakci Tiscali, že má někde smyčku s bonmoty signovanými Občan a občas je v nezměněné podobě pouští do světa. 

      • Na občana by to sedlo.

    • Gorobilypes

      A teď se to píše o USA a je to pravda

  • "Palestinské radikální hnutí Hamás a ruský prezident Vladimir Putin mají společné to, že chtějí zničit sousední demokracii, tedy Izrael a Ukrajinu."

    Kdežto USA chtělo vždy demokracii někam zavést. Do Vietnamu, Koreje, Iráku, Na Kubu, Sýrie, Libye, Afghánistánu, Srbska atd. A to je přeci úúúúpně něco jiného!

  • Tedy to zaskuhral ten pravý. 
    Je dobře, když promluví odborník - ušatí mají likvidaci demokracie letitou praxi. 

    Jen jejich náhled na svět je ten správný, legitimní a pro ostatní povinný. 

    Kde by byl celý špinavý Hamás bez podpory miliard z EU, USA, Kataru Saúdské Arábie. Kam šly ty miliardy?
    Houbeles pro humanitární aktivity, ale na výcvik islámských teroristů a nákup zbraní, budování tunelů a odpalovacích systémů v nemocnicích a školách. 

  • Nejen že si plete jablka s hruškami. Netuší jak je to se světovými zeměpisnými stranami, netuší ke komu mluví a co říká - dostavil se například mezi kongresmany a řekl, že tu byl už před stodvaceti lety.

  • American idi-ot opět perlí, zavést hnojem celé  usa, pro spokojený svět není jiné řešení.

    USA dodávají zbraně za miliardy, jak na UA tak do Palestiny (nejen tam)a EU tam pak pošle balenou vodu za 16 korun

  • celý tenhle konflikt by měl hlavně zajímat Arabáče, pač je to hlavně jejich teritorium a ještě tam mají do toho dosti výbušný Irán s jadernými zbraněmi,  Arabáči naproti tomu nejsou žádnou vojenskou mocností, čiže místo do veteránských fotbalových lig, urbanisticky nesmyslné stavby lineárního města, by měli přesměrovat nyní veškeré toky na Ukrajinu a do Izraele. Ať už latentně, nebo se přímo vymezit. Pač žijí navíc z turismu, sedí na podstatné dávce zdrojů a ochranu jim poskytuje jen USA, které se na ně může kdykoliv vykašlat, pokud přijdou k moci Republikáni a tohle teritorium vyhodnotí jako nezajímavé, jako od nich slyšíme v případě Ukrajiny..

    • mun.go

      " ... výbušný Irán s jadernými zbraněmi ..." není oficiálně potvrzeno. On totiž Izrael má také jaderné zbraně, ale o tom se nesmí mluvit. Izrael  nepřistoupil ke smlouvě o nešíření jaderných zbraní (NPT - Nuclear Non-Proliferation Treaty).

      viz Jaderná velmoc a List of states with nuclear weapons (kde je Izrael výslovně uveden - Irán nikoliv)

      Obecně se má za to, že Izrael vlastní 90 jaderných hlavic na bázi plutonia a že vyrobil dostatek plutonia pro 100-200 zbraní. Zásoby této velikosti sice představují věrohodný minimální odstrašující prostředek, ale absence programu testování výbušnin může vyvolat obavy ohledně účinnosti. Existují spekulace, že Izrael při testování účinnosti svých zbraní spolupracoval s jinými zeměmi. Izrael se mohl spoléhat na Francii, pokud jde o některé údaje z testování, dokud Francie po šestidenní válce v červnu 1967 neuvalila na Izrael embargo. Někteří také spekulují, že Izrael provedl v roce 1979 test jaderných zbraní společně s Jihoafrickou republikou, známý jako incident Vela.

      Komerční satelitní snímky ukazují zřejmě dvě skupiny jeskyní nebo bunkrů pro mobilní odpalovací zařízení Jericho v Sdot Micha. Severní shluk zahrnuje 14 jeskyní a jižní shluk má devět jeskyní, celkem 23 jeskyní. Nově dostupné snímky s vysokým rozlišením ukazují, že každá jeskyně má zřejmě dva vchody, což naznačuje, že každá jeskyně může obsahovat až dvě odpalovací zařízení. Satelitní snímky ukazují, že rekonstrukce jeskyní začala v roce 2014 a zdá se, že byla dokončena v roce 2020. Součástí modernizace byla také modernizace několika tunelů do podzemních zařízení. Pokud by bylo všech 23 jeskyní plných, znamenalo by to 46 odpalovacích zařízení. Každé seskupení má také něco, co se zdá být krytým průjezdným zařízením s vysokou kabinou, potenciálně pro manipulaci s raketami nebo nakládání bojových hlavic. Nedaleký komplex s vlastním vnitřním obvodem má čtyři tunely k podzemním zařízením, která by potenciálně mohla sloužit k uskladnění bojových hlavic.

      Izrael má také chemické a biologické zbraně hromadného ničení.

    • Není nad to dát palec sám sobě, to se člověk hned necítí tak osamělý, že? 😐

      • Já měl za to, že udělali opatření, aby se pacienti nedostali k mobilnímu zařízení psychiatrů 👍

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit