Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tobro

    Zdánlivě OT: Jak může soukromá.osoba.moravec provozovat svůj vlastní politicko.propagandistický pořad na státní televizi? Financování ČT?!! Odměňování externistů, herců a hereček, ergo redaktorů a redaktorek?!! Co na to koncesionáři pracující pod trestně-právní odpovědností neplacení "ČT a ČRo poplatků"?!! Řízená manipulace cestou tzv. předvolebních průzkumů?!! Zajímavý "hlasovací.průzkum" na webu https://www.ihlas.cz/ktere-strane-byste-dali-hlas-ve-volbach-do-ps-44/ 

    • Havloidi se pořád snaží dostat k lizu, ale mají smůlu, to jejich stádečko blbečků je k moci nedostane. O politickém směřování vždy rozhoduje většina. A ta je u nás drtivá!

      • No jo, a zatím se u toho lizu strkají zeMANoidi a BUREŠoici a to díky tuposti značné části obyvatel této země a lenosti jiné části.

      • Zlodeji...

      • tobro

        Kuk sem https://tinyurl.com/yy86jk4v 😎

    • Koukám, že Kobliho-žroutům a zeMANo-řiťolezcům V. Moravec hýbe žlučí. Čekejme, že klika BUREŠ-MAN proti ČT co nejdřív zavede nějaké "opatření". Komunisti a konfidenti StB (bývalí) mají své prostředky.

      • Milý Občane Váš přiteplený moderátor Moravec je normálnímu  myslícímu člověku už naprosto lhostejný. Stejně jako uliční agitátoři před 1.májem.  Krákorá jen to, co mu v pelíšku schválí pan Pospíšil. 

        Kdysi měl co říct - dnes je to jen hlásný trouba jedné vrstvy společnosti.

        Není třeba se rozčilovat, stačí to jen vědět. 😀

  • Proč jste vynechali informaci, že Amerika nebude již nijak blokovat firmu Huawei. Naši vládní hlupáci se nyní mohou chytnout za svůj blbý rypák.

    • Pane Terminatore - nenapsal bych to jistě tak expresivně, ale i mě by jistě pobavily řeči "odborníků" na IT prostor, jejichž jedinou odbornou specializací je USA análolezectví. 

      ze strany U.S.A bylo konstatováno, že tato firma nevybočuje z ostatních v tomto oboru.

      Ale to se současnému mediálnímu meinstreamu vůůůbec nehodí. Tak se o tom asi moc nedočteme. 


  • Je vždycky na výsost potřebné a správné, když spolu představitelé velmocí hovoří a jednají.

    Škoda, že to není častěji. 

    Měli by se napřed zeptat zapšklých dědků v Česku, jestli smějí? 

    Ono na takovém jednání je totiž nejdůležitější, jak kdo někomu ze Lhoty připadá. 

    Nevím, proč se patrně docela inteligentní člověk takhle shazuje. 

  • trump je sám jako neřízená střela vyhlásil eu, číbě, rusku celní válku, vyhrožuje neustále polovině světa okupacemi , iránu válkou, je to takový vypatl*anec ,že ani nemám slov, viz jeho útok na sýrii, po sehraném divadelním chemickém útoku, ret*ard co vyhrožuje celému světu .....usa postavit mimo zákon 

  • smlouvy s usa mají smysl ,indiáni vám to potvrdí ..teda ti co přežili genocidu .........

    • xxdefe,jsme malí a někomu patřit musíme a tak jsme patřili chvilku Německu,dýl Rusku a teď USA.Tím neříkám,že USA je lepší než byli ti předtím,ale je daleko a zlo je vždycky lepší mít co nejdál. Tak se podle toho chovej,protože to nejsou americké,ale ruské bomby co na nás teď míří.

      A Indiány vzal čert,už je to moc dávno,nicméně to genocida byla.Dědictví indiánské kultury je definitivně ztraceno,protože byli objeveni příliš brzy,nicméně dnes bysme je zase nedokázali vyhubit.


  • Putler je vedle Trumpa trpajzlík. Zjevně trpí napoleonským komplexem malých lidí.

    • A pračurák Sajmon alias Obcan se vyblil...ha...ha...

      • Adélko,odkud máš tak ošklivá slova,že ty chodíš do nevěstince?

  • Trump a Putin jsou státníci světového významu, na globální politické šachovnici zodpovědně konající představitelé svých zemí, právě ti představitelé, kteří nepropadají hysterickým záchvatům na základě jakýchsi povinností prosazovat dogmata (rozuměj "evropské hodnoty") z eurohujerského katechismu. Ani Trump a ani Putin nepropadli hystericko-psychopatické propagandě, vzešlé z obhajoby neobhajitelných zvrhlostí (merkelovská politická korektnost, inkluzívní či migrační šílenství, genderový dogmatismus a další bludy). Právě Putin a Trump jsou na rozdíl od bruselských dogmatiků schopni střízlivě a věcně uvažovat a prosazovat tak realistické požadavky a cíle a navíc hájit zájmy svých zemí. K USA a Ruské federaci se upínají mé naděje a doufání, že se přece jen EU nakonec neutopí v žumpě evropských hodnot.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit