Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Polsko je ostudou Evropy! podporují fašisty na Ukrajině a údajně si chtějí připomenut Osvětim! Hnus a pokrytectví!
  • jana.zborilova.165
    No, řekla bych, že je to ostuda Polska. Vzpomínková akce bez zástupců osvoboditele Osvětimi je divná sešlost...

    Ztráty 2 sv. války zůstanou nesmazatelnou hanbou naší civilizace:
    Nejoptimističtější odhady hovoří o 50 milionech, ty nejhorší o více než 70 milionech mrtvých.
    — 26 000 000 obětí byli Rusové.
  • musí mít neustále připomínáno že tady v Evropě není vítán.Je to povl od kterého se běžně každý odvrátí.Dobře to udělali kluci v Polsku.Moc dobře.Jak byl tuhle nějaký summit v Austrálii šupák předčasně vyfičel.Nikdo s ním nechtěl mluvit.Není zájem bavit se s okupantem.A takto je to třeba slizounovi neustále připomínat.Oni si jej nakonec doma svrhnou časem sami.
    • (inkognito) - jsi slizký šupák z Česka. Co bys dělal, kdyby ti tvoji bratři fašisté z Ukrajiny vyvraždili rodinu a příbuzné? Tam vojáci Ukrajiny vraždí civilisty. Asi jsi na hlavu a kdoví zda máš na to papír.
    • mluvit, ale nepřipadáš si trochu jako hlupák, když se snažíš mluvit za Evropu (a nevím kdo ti dal to pověření) a přitom jsi v těch stovkách milionů sám?
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Putin nepojede do Osvetimi ale nybrz do Haku pred mezinarodni soud pro valecny ZLOCINCE!!!
    • Až tam přijedeš, Putina pošlou zpátky jako mírotvorce a tebe zavřou.
  • To Anellus: Nemá to být ve Vašem případě přezdívka-Anus- tedy konečník?
    Tak Rusáci jsou vlastně naši zachránci a osvoboditelé... Zeptejte se lidí z výcvikových oblastí, kde Rusáci "hospodařili" těch dlouhých předlouhých 21 let.. Jak byla zdecimovaná spodní voda naftou, jak jejich ženské neuklízely v domech, ale házely odpadky do výtahových šachet apod...A jestli úmrtí 60-ti lidí neříkáte masakr, tak mi vysvětlete, proč se masakru říká loňskému Majdanu v Kyjevě, anebo současnému "nemasakru" 17 -ti lidí ve Francii, kde džihádisti jen tak pro srandu králíkům postříleli nevinné lidi, kteří si dělají srandu z Mohameda, který byl mimochodem také pěkný kurevník...Svobodná satira je právě výsadou pravé demokracie a pokud ji někdo trestá smrtí karikaturisty, tak se nejedná o demokracii, ale o diktaturu pomatenců... *7* *8* *9*
    • Rusáci? neznám, že by sousedili s Čecháčky?
      Prahu osvobodila Rudá armáda v níž byli Rusové, Ukrajinci, Kazaši, Gruzínci.........
      plzeň se osvobodila sama navzdory zničené Škodovce a osvobozená jela přivítat s křížkem po funuse přijíždějíci¨í US army . jak ostatně vzpomínal třeba Horníček.

      To, že komunisté byli zvoleni a převzali moc asi bylo zejména způsobené tím, že kapitalismus se nelíbil těm, kteří v něm žili a jak je možno pozotrovat, nelíbí se ani těm, kteří v něm musejí žít dnes. Je to špatný, je to zločinný režim, kterou slouží jen těm, kdo okrádají ostatní.

      Musíte si přečíst ještě něco jiného než protiruské bláboly a pak budete vědět, že poláci zabili srovnatelné množství ruských zajatců o generaci před svou Katyní, takže plačte nad všemi zabitými ne jen nad těmi, kteří se vám hodí. Jinak Němci zabíjeli Poláky taky a to v nemalé míře - zdá se ale, že jejich vraždy a zločiny zase tak moc nevadí. a že Rusko je a bylo vždy velkorysé je nepochybné, rozhodně si nepřivlast'novalo cizí nerostné bohatství - třeba příběh firmy Shell v Africe se s rukými firmami nestal nikdy,
  • Poláci mají svou hrdost, zato ten náš dlaždič žádnou hrdost nemá a toho fašistického diktátore sem zve.
  • Vladimíra Putina velmi rádi uvítáme jako demokratického politika který měl odvahu se vzepřít světové diktatuře korupci a fašismu.
    • No, to mu ale napiš tvoji přesnou adresu, jinde by mohl dostat na tlamu. *12* *12* *12*
      • p. (p = pacient) jiřik
        Psychiatrická nemocnice v Kroměříži pavilón vopic
        Havlíčkova 1265
        767 40 Kroměříž
        • To by mi ještě tak chybělo, Kroměříž, na moravu nejezdim, blbečku. Ale ty znáš dobře adresu, co, můžu ti tam poslat dopis? Dal bych do ní červenou kartičku. *1*
          • Jen si tu kartičku nech v tý tvý ovčí držce!!!
      • na návštěvu nepřijde...... *6*
  • Rubl zjebany
  • To pusinka: Tak předně, jestli jste si doplnila pravdivé informace z tehdejší historie, tak tam stojí, že sice Plzeň osvobodili Američani a Prahu Rusáci, ale problém tkví ve Stalinovi, který rozehrál mocenskou šachovou partii, už od Stalingradu, kde bylo jasné, že dříve nebo později poženou Hitlera svinským krokem. Ale Rusové NIKDY nedělali nic zadarmo a jen tak pro šlechetné srdce. To co se u nás dělo po válce po roce 1948- "Vítězný zas*aný únor 1948" je výhradně jejich práce-"úrok za osvobození Rudou armádou." a rok 1968 je výsledkem zbabělosti českých komunistů, kteří se obávali , že by se konečně lidi vzpamatovali a nakopali bolševikům pr*el, ovšem soudruzi - Lenárt, Kapek, Štrougal podepsali Moskevský protokol " o bolševickém masakru, který potom "hoši z Uralu" prováděli v Praze. Ještě nyní je Muzeum na Václaváku roztříleno jako řešeto...A rok 1989 je další bolševický podraz na národ...Navíc, jak tady nějaký dem*nt píše o tom, že Poláci povraždili Rusáky je další fantasmagorie, neboť právě Katyň byla výhradně popravou stovek a tisíců elit polské armády, která byla na Stalinův a NKVD rozkaz vykonána s bolševickou důkladností... Film Katyň je velice autentický svojí brutalitou, ale také svojí pravdivostí... Bolševici z Ruska až do příchodu Gorbačova popírali, že ten masakr je jejich práce a pořád to trapně sváděli na wehrmacht. Konec citátu z pravdivé historie. Maucta. *3* *9*
    • Poláci mají ropvněž máslo na hlavě nejméně kvůli ruským vojákům - zajatcům, které pobili o gereaci dříve. Rusové byli VŽDY velkorysí až jim to bylo a je na škou, ale myslím si, že se už poučili a kvůli nám nebo Polákům umírat nepůjdou.

      Polsku zajistili území na Odře a Nise - rovněž celé pobřeží Baltu, Poláci sami by se byli s Hioeletrem moc rádi kamarádili, jenže on je nechtěl a vybíjel je - německí vraždy asi už dne nevadí.

      Je jasné, že po dnešních masakrech nazývat listopad 1989 maskarem je více než směšné - Zeman jako tradičně měl v tom pravdu

      O Napoleonovi a o Hitlerovi by si měly povnně čítat agresivní amaerické i evropské kruhy - třeba je to od jejich jasného záměru napadnout Rusko a sebrat mu jakýmkoliv způspbem jeho nerostné bohatství, odradí *11* *11* *11* *11*
    • 1 .Pro pořádek je nutné napsat o tom jak se chovala Polská šlechta a statkáři jak na Ukrajině tak v Bělorusku.
      2.V roce 1921 zajali Poláci u Varšavy 20 000 ruských vojáků a důstojníků, kteří všichni do jednoho zemřeli hlady v Polských lágrech a ani jeden se nevrátil.
      Jenom ignorant a člověk s tak povrchními znalostmi může napsat takový článek.
      Polsko díky Rusku , které odsouhlasilo jako první návrh Beneše o poválečném uspořádání v Evropě ( v obdobě původní Luzonovi linie po I. sv. válce), pak následně USA nakonec VB a dohnalo německá vojska až do Berlína získalo stabilní a největší území, které v novodobé historii mělo, včetně dlouhého pobřeží Baltu, původně jen koridor ke Gdaňsku, které bylo otevřené město i pro Němce.
      Takže Poláci měli přístup k moři jen v jednom bodě a to ještě pod kontrolou okolního Pruska dnes Polska.Takže Poláci by měli Rusům a našemu Benešovi líbat ruce v předklonu !!!
      Ke spuštění Katyňského masakru také přispěli sami polští činitelé, kteří chtěli, aby polští vojáci v SSSR byli posláni Rusy do Iránu, kde je však chtěli vyzbrojit a postavit proti Rusku.
      Irán byl přitom hlavním koridorem pro dopravu zbraní do Ruska z USA..
      Rusové tomu udělali přítrž, bohužel brutálním způsobem i na obyčejných vojácích.
      Zeptejte se na názor našich letců utíkajících přes Polsko jak se k nim Poláci a polští židé chovali v době premiéra Beka.
    • O jaký bolševický masakr v r.68 šlo. Nikdo žádný nezaregistroval, celkem za 21 let pobytu vojsk VS u ČSSR zemřelo kolem 60-ti našich lidí, většinou následkem dopravních nehod. Zabitých střelnou zbraní bylo jen několik a fasáda Nár.muzea byla to jediné, co utrpělo střelbou. Okupaci samozřejmě nikdo neschvaluje ale o žádný masakr ani útlak rozhodně nešlo. Rusové byli celých 21 let zalezlí ve výcvikových prostorech a nikdo o nich ani neslyšel. Dokonce i na cvičné střelby se přesunovali v noci. Takže zjistit si fakta, třeba dotazem u rodičů či prarodičů a hlavně nelhat.
      • To Anellus: Nemá to být ve Vašem případě přezdívka-Anus- tedy konečník? *3* *1* *1*
        Tak Rusáci jsou vlastně naši zachránci a osvoboditelé... *1* *1* *1* Zeptejte se lidí z výcvikových oblastí, kde Rusáci "hospodařili" těch dlouhých předlouhých 21 let.. Jak byla zdecimovaná spodní voda naftou, jak jejich ženské neuklízely v domech, ale házely odpadky do výtahových šachet apod...A jestli úmrtí 60-ti lidí neříkáte masakr, tak mi vysvětlete, proč se masakru říká loňskému Majdanu v Kyjevě, anebo současnému "nemasakru" 17 -ti lidí ve Francii, kde džihádisti jen tak pro srandu králíkům postříleli nevinné lidi, kteří si dělají srandu z Mohameda, který byl mimochodem také pěkný kurevník...Svobodná satira je právě výsadou pravé demokracie a pokud ji někdo trestá smrtí karikaturisty, tak se nejedná o demokracii, ale o diktaturu pomatenců... *7* *8* *9*
  • To pusinka: Tak předně, jestli jste si doplnila pravdivé informace z tehdejší historie, tak tam stojí, že sice Plzeň osvobodili Američani a Prahu Rusáci, ale problém tkví ve Stalinovi, který rozehrál mocenskou šachovou partii, už od Stalingradu, kde bylo jasné, že dříve nebo později poženou Hitlera svinským krokem. Ale Rusové NIKDY nedělali nic zadarmo a jen tak pro šlechetné srdce. To co se u nás dělo po válce po roce 1948- "Vítězný zas*aný únor 1948" je výhradně jejich práce-"úrok za osvobození Rudou armádou." a rok 1968 je výsledkem zbabělosti českých komunistů, kteří se obávali , že by se konečně lidi vzpamatovali a nakopali bolševikům pr*el, ovšem soudruzi - Lenárt, Kapek, Štrougal podepsali Moskevský protokol " o bolševickém masakru, který potom "hoši z Uralu" prováděli v Praze. Ještě nyní je Muzeum na Václaváku roztříleno jako řešeto...A rok 1989 je další bolševický podraz na národ...Navíc, jak tady nějaký dem*nt píše o tom, že Poláci povraždili Rusáky je další fantasmagorie, neboť právě Katyň byla výhradně popravou stovek a tisíců elit polské armády, která byla na Stalinův a NKVD rozkaz vykonána s bolševickou důkladností... Film Katyň je velice autentický svojí brutalitou, ale také svojí pravdivostí... Bolševici z Ruska až do příchodu Gorbačova popírali, že ten masakr je jejich práce a pořád to trapně sváděli na wehrmacht. Konec citátu z pravdivé historie. Maucta. *3* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit