Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ;Je zajímavé, že mírový plán posuzují amíci, když v životě žádný neviděli ani se o něj nesnažili. Jejich krédo je jenom dělat ve světě chaos a násilí. Nic jiného neumí.
  • A Putin má jako vždy pravdu. Fašouni se neštíti ničeho ani genocidy vlastního národa.
    • Copak takoví fašouni - ale bolševici, to byli "dobráci", skoro až od kosti ...
      • A opět naklikávač s "dvourankou" ! Copak - samopal by nebyl - méně pracné, dobráku ... *2*
        • Z vašeho naklikávání, vy rozežraní blbečkové, zcela jasně vyplývá, že vám MOC CHYBÍ vlastní zkušenost s bolševickými (ergo komunistickými) manýry. No, možná se toho dočkáte a potom uvidíte tu jedině správnou demoGracYji ... *3*
  • Podle toho co bylo obrázcích zajatých žoldáků, tak to nejsou lidé z pravidelné Ukrajinské armády, ale najatí žoldáci-náckové buď z praporu AZOV, nebo žoldáci v praporech kmotrů-oligarchů pozbíraných po ulicích za žold!! Myslím si, že podle toho s nimi bylo i zacházeno, podle mne velice mírně a ohleduplně!!Mimochodem, jejich velitelé zdrhli a nechali je tam napospas:-))))),takže mohou být šťastní, že vůbec žijí!!za ta zvěrstva!! Jinak k tomu zničenému autobusu, nemocnici a pod. to letiště mělo význam i v tom, že z této oblasti byl na dostřel minometných a dělostřeleckých zbraní Doněck!! po dobití letiště,se zločincům z USA,CIA v žoldáckých praporech, včetně zločinců naverbovaných místními kmotry-oligarchy ztížila možnost ostřelovat Doněck!! a o to celou dobu šlo!!,aby neumírali civilní lidí pod palbou těchto žoldáků!!a vrahů k tomu najatých,placených a banderovci,USA-CIA řízenými!!
    • NATO: Rusko posílá na Ukrajinu těžké zbraně i vojenské poradce..Jenže jaksi při své skromnosti NATO zapomnělo dodat, že vyvraždování východního obyvatelstva Ukrajiny je plně a pouze v rukou USA,CIA ,které to řídí, organizují, podporují, logisticky a velením zabezpečují,podporují živou silou včetně do vražedných akcí zapojují tu největší spodinu Ukrajiny a banderovce!! Souhlasím s názorem:
      Stále se debatuje o anexi a okupaci Ukrajiny. Ano, pokud někdo považuje obyvatelstvo žijící na východě Ukrajiny za "nesvéprávné okupanty" tedy okupace. Obyvatelé Novorosijska okupují vlastní území a o této okupaci rozhodli volbami. Když si takto okupují vlastní zemi, současně si vytvořili vládu i parlament, pochopitelně okupační. A tato "okupační" vláda a parlament společně s obyvateli se opírají o bratrské Rusko. Tedy závěrem OKUPACI ZDAR! ČR,vláda,MZV,MO tady toto vraždění podporují a schovávají se za obezličku, ono to chce EU a NATO, jenže kdo je EU a NATO? není to také ČR? naše vláda?
      • Demagogické kecy, pardon !
        Pošli to do Moskvy, do deníku PRAVDA nebo jak se ten "zaručeně pravdivý" plátek dnes jmenuje ... *7*
      • Mluvčí povstaleckých jednotek Eduard Basurin doněckým novinářům řekl, že po dobytí doněckého mezinárodního letiště byla ve čtvrtek v troskách objevena mrtvá těla zahraničních žoldnéřů.
        "Pod troskami nového terminálu jsme našli těla v uniformách NATO. Podle nalezených věcí jde o příslušníky privátních armád, které působí v roli ukrajinských diverzních skupin," řekl Basurin.
        • Ano, žoldnéřů jakýchsi "privátních armád", ale zato v "uniformách NATO" !? Neuvěřitelné.
          To má stejnou "sílu" jako tvrzení zajatého proruského vojáka, proč bojuje proti ukrajinské armádě. Prý odpověděl, že mu povstalci řekli, že "na Ukrajině bojují armády USA".
          To byl ale pako bez rádia, TV, internetu - toho asi našli v pralese či co ...
          *7*
          • O pluku Mazurek a ASBS Othago z Polska, o nichz jako o posile UA referoval byvzamini Polska
            Sikorski take pochybujete? A co Black Waters, nebo jak se dnes oficialne jmenuji, a co ti
            "obranci Ukrajiny" z Evropy, co jim slibil prednostne udelit obcanstvi sam president Porosenko, to je take "fata morgana"? Ze by uz lhali svetu i takove svetove veliciny? *3*
        • Před týdnem tento vrah Ukrajinského národa kázal před divizemi Ukrajinské armády, tisíci vojáky, tanky,děly, letouny,...než je poslal na Donbas, že jedou vítězit a porazit povstalce!! Jeli , vraždit civilní obyvatelstvo, děti ve školách, nemocnicích či lidi v autobusech a jejich domovech!Přesně v souladu se slovy zločince a zloděje Tymošenkové a Kličkova, kteří chtějí i atomovkami,bandami nácků a banderovců, praporů pozbíraných zločinců kmotry-oligarchy, prapory vrahů-žoldáků z USA,Black Wathers,CIA,Lotyšska,Litvy a Estonska včetně Polska, vybít 10 milionů východních Ukrajinců!Po týdnu je těch 2000 rusů zahnalo?:-)Jaceňuk vrah Ukrajinského národa chce východ země zplanýrovat a chce navýšit armádu na 250 000 mužů, nyní probíhá mobilizace od 25-27 roku:-)Ovšem kdo to zaplatí? užiteční idioti USA v EU a NATO včetně ČR, která již nyní logisticky(co bylo zatím prokázáno !!) zásobuje tyto vrahy Ukrajinského národa!! A tady toto ČR podporuje i potom co ten nácek Jaceňuk prohlásil v německu?!!
  • Putin má pravdu a Kyjev s USA jen lžou a snažáí se propagandisticky ničit Rusko, jsou to hazlové. *12* *12* *12* *16*
  • NIKDO UŽ ZE MĚ NEBUDE DĚLAT BLBCE ,ANI USA ANI EU , VLADIMÍR PUTIN JE JEDINÝ ,KTERÝ ŘÍKÁ PRAVDU ,on totiž nepotřebuje lhát a manipulovat a do něčeho se zamotávat ,tak jak nám to předvádí USA a EU ,viz ten průvod v Paříži ,kde v první řadě jdou všichni ti ZBABĚLCI,co posílají vojáky do válek za dobro jejich peněženek a jsou doma pěkně schovaní ,do jednoho mají na rukách krev ,sebranka jedna ,všechno od nich pocházející je PODVOD a zločin .At mě zavřou ,stojím si za tím .
    • Škoda, že to taky takhle nevidí zmanipulované ovce, zmanipulovaní novináři a zaslepenci....včetně prolhaných politiků
    • Zavřou vás,ale na psychárnu,Putin je tedy něco jako Mirek Dušín? on ani neumí lhát i když je agentem KGB u které je lhaní předmětem práce,ale on je jediný na světě kdo mluví pravdu,přepokládám,že jen při vyslovení jeho jména si ucvrnknete do kalhotek,že Marie Ivánovno ? *15*
  • loutkoví ukrajinští demograti alá USA by nikdy rozkaz k útoku na civilní cíle nedali. Jde jim jen o naše blaho. Blahobyt a prosperita Iráku Afgánistánu Vietnamu a řady dalších zemí kde na Americké instruktory a jejich nastrčené "posly míru" se slzou v oku dodnes s dojetím vzpomínají, je toho důkazem.
    • Blahobyt Vietnamu a Afgánistánu? bože vy jste odept na vypatlance desetiletí,v těchto státech už je asi 100 let pořád ta žumpa,jen režimy se mění,vy jste opravdu ubožák,nebo jste měl na mysli blahobyt Afgánistánu když ho okupovala rudá armáda? ten čas co jim létali pečené holubi do huby *15*
  • ... Ukrajina v podstatě nikoho moc nezajímá, ale blb ukáže rád na čemkoli, jaký je blb :)))
    • ... první se přihlásil hned, čau, chátro :)))
      • ... další blbové se zjevně zarazili, nejsou asi všichni úplně blbí :)))
  • Je to válka dezinformací, včera ráno ještě platné informace, že armáda vyhrála na letišti a odpoledne to je jinak, tak asi takovéto zprávy produkuje USA, EU a jejich pisálkové pořád. Vyvolali si válku státním násilným převratem na Majdanu řízeným z EU, USA a NATO, nikdy řádně nenašly ty střelce z Majdanu, střelce na letadlo i druhé zmizelé malajsijské letadlo, kdy přiznalo NATO, USA a EU že vyzbrojují vojáky? Proč v EU trestají ty bojující dobrovolníky za Islámský stát a ne zároveň "dobrovolníky" bojující za Ukrajinu proti lidem, kteří prostě na východě chtějí demokraticky něco jiného než pro ně fašounskou zrádcovskou vládu z Kyjeva? Zlaté klidné rozdělení ČR a SR. Naši politici by se o takovéto klidné řešení i na Ukrajině měli řádně zasadit!!!!! Oddělit a uznat celý Donbas a další oblasti a byl by klid!!!!!! Neudělají to jen kvůli zbytečným zájmům USA NATO, EU přiblížit se a zničit ekonomicky i vojensky Rusko, což je samozřejmě samozničující plán!!!!!. Krev na rukou mají všichni přisluhovači EU, USA,OSN a NATO co si hřejou řítě ve štábech, kancelářích a bourácích v nažehlených kvádrech a šklebí se nám do kamer!!!!!! Je to jejich křivé a falešné svědomí a hnusné pokrytectví!!!!!
    • Ani RasPutin není bez viny.
      • Asi není... když on je po dlouhé době asi hodně výrazný politik, asi dost ctící národní zájmy, je pak imperialistickým ostatním paktům (USA, NATO,EU) trnem v oku. Oni mají být už od vítězství ve 2. světové válce na co hrdí a oběti ctí asi jako nikdo jiný. Stálo je to fakt moc...proč se pak zaprodat???? Ale je fakt, nedá se řídit tak obrovský stát bez chybiček, hlavně když je spousta vnějších akcí k rozkladu Ruska ze zahraničí...jaká spoušť zůstala po bojůvkách USA a NATO v poslední době, tak tohle udělat v Rusku, no to by byl teda mazec, to fakt nemůže normální člověk dopustit a všichni rejpalové a rozvraceči nevědí, co riskujou.. Kde je Klikčo a spol. a uklidňují boje na Ukrajině- když to vyvolali???? To by fakt byl v Rusku mazec, dojít to jak na Ukrajině, Libyi, Mali, Afghanistánu, Sýrii, Íráku, Jugošce, atd, atd... Ale, Moskvu řídí jeden starosta, ČR ani stovky politiků a jak to tu vypadalo...., myslím si, že on je hodně výrazný a chytrý člověk a má to s S.Lavrovem dost srovnané, co chtějí pro klid a pohodu doma a pro Ruské hrdé národní zájmy.
  • A má pravdu. Oproti opici je tohle státník!
  • a má ,pan prezident Putin, naprostou pravdu. Je mezi politiky skutečně bílá vrána
    • Jdi ty. Je to komunista! Takže se jedná o Rudou vránu. *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit