Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani ten Putler to tady nemá na věčné časy a nikdy jinak.

  • Kdo je přesně míněn tím pojmem "západ?" Pořád se s tím operuje. V OSN je tuším 193 států. Kolik jich zahrnuje ten "západ?" Nebo je to pupek světa a moudrost všehomíra?

    Kolik zemí na Valném shromáždění odsoudilo Ruskou agresi? Bohužel jenom veliká menšina. Co si myslí tzv. "západ" asi zajímá jen jeho. 

  • Na centrumu.cz .Zas přidal gejzíry pitomin znýmý kyjevský podržtaška M.Fendrych. Nájemný novinový štváč. Prý:

    "Mimo jiné proto, že dezinformace mají u nás zcela volný prostor, vláda,
    stát proti nim prakticky vůbec nic nepodniká, je naprosto bezbranná a
    pasivní. Denně by je měli premiér a ministři, poslanci a senátoři
    vyvracet."

    Nechce se věřit že takový král sprostoty a poctivé hlouposti dostává ještě někde prostor k takovému blábolení. Že je schopen nás za bílého dne obdařit takovou porcí pitomin. Že veřejně a hlasitě volá po normalizačních zvyklostech. Jen člověk s úchylkou může veřejně vzývat univerzálního vypravěče aktuální situace. Který by nám tápajícím ukázal cestu.  Hochu hochu.Je nová doba. Každý si na netu najde informace jak to bylo s provokováním Putina před únorem. Každý si sám najde videa, jak mašírují UKáčka se zdviženou plácačkou a hořící pochodní. A detaily jak ze Zelenský tvrdě po bolševicky vypořádal s tehdejší opozicí! Kyjevský přisluhovač a zaprodanec Fendrych přidal čerstvý gejzír pořádných konin.

  • Bomba z Rakouska. Lidé začínají výrazně krást v supermarketech. Lidé chodí na dřevo do lesa, jenže dle zákona nikdo nesmí odnést žádné dřevo domů, kromě majitele, i když to je třeba státní les. Je povoleno všem obyvatelům Rakouska si domů z lesa přinést pouze 2 kg hub denně. Vítejte v EU debilů!

  • Myslím, že vše jde podle plánu USA. To jest - zničit Rusko nebo Evropu a ekonomicky na tom parazitovat. Jak to tak vypadá, tak se Evropa bez plynu stává totální kolonií USA a zcela na jejich plynu a pomoci závislá (kde je ta diverzifikace?). A ušák docílil svého cíle a oddálil svůj kolaps o 10-20 let. Jsou to sice zatím jen výstřely od boku, ale v Německu se objevují názory, že německé podniky budou zavírat (kvůli plynu) a převádět výrobu do Ruska (pokud se s ním domluví). No představte si tu realitu, že automobilka v Boleslavi bude zavřena, tisíce lidí tam přijdou o práci a výroba bude přesunuta do Ruska. A spadla klec. To opravdu nevymyslíš!!!!!

  • Jak jsem již jednou napsala - chorobomyslný Putin chce znovu vytvořit SSSR...

    • Myslíte choromyslný, paní Koloběžko? Tak prezident Putin má určitě spoustu chyb, jako každý člověk, ale choromyslnost to nebude. 😉

      • Omlouvám se - nějak mi to tam naskočilo...

        Jasně  - choromyslný...

        Kdyby byl jasné mysli, nepřikazoval by dělat takové šílenosti...


        • mun.go

          V čem je to (z jeho pohledu) šílené?

          • Podle tebe není šílenost poslat někoho zabíjet a mučit i děti, bombardovat města - školky, školy, nemocnice...?

            To nedělá někdo, kdo má " zdravý" rozum...!

            • alicia1

              👍

            • mun.go

              Ano. Přesně tohle dělali Ukrajinci na Donbasu.

              • alicia1

                Reakce na příspěvek:

                Hlasali do sveta Zacharova s Lavrovem.

                • mun.go

                  Reakce na příspěvek:

                  Jistě - někdo za oběti musel mluvit, když už samy nemohly. Tady mne, milá Alice, nepřesvědčíte. Moje ukrajinská přítelkyně ze Severodoněcka je očitým svědkem násilností ukrajinských bojůvek.

                  Ještě malý dodatek: Když zlý Miloševič vystupoval proti hodným Albánským hrdlořezům, byl západ hned na nohou a udělal z nich národně osvobozeneckou armádu (UÇK). Kosovská deklarace nezávislosti byla prozápadními státy hbitě akceptována a oběti kosovké války zapomenuty. 

  • Mnozí dnes oslavovali, mnozí ...

    • alicia1

      Dneska pata kolona vytahla rudou vlajku jenom na pul zerde. Neco se tam na Ukraine asi semlelo.

  • kocourXL

    Hurá, konečně zavládne mír a klid. Nebo se snad někdo
    opováží napadnout Rusko?


  • "Sprostou krádež Ukrajiny neuznáme, vzkázal Lipavský."

    A takto si z nás dělá ten zakrslý moula legraci. A to jako ten nepříčetný blázen mluví za koho? Ubohý a trapný čučkař se chce pořád zviditelňovat? Takové bláboly vyprávěj třeba v Bruselu. Tady máme jiné starosti."Anexe/neanexe" je nám tady úplně putna.Toto není náš problém. Naše priority? My potřebujeme teplo na zimu, benzín za slušné ceny, nezmrzačený průmysl. A zejména neválčit s tím co hrozí atomovkou. Tady se za UKáčka  n i k d  o obětovat nebude.Nevěříš?  O co?

  • Několik generací  žilo na tomto území s ruskými kořeny a pak přišel Azov+ SS Galicia a  na základě zákona o potlačování národnostních menšin začali prosazovat ukrajinské "cítění".  V roce 2019  průměrná mzda v UA  cca 5.tis.  v rusku 15. tis. Kdo by chtěl bydlet v zemi která je rozkradená  30 let se potácí odezdi ke zdi a má největší korupci v evropě??? Znám ukrajince , který říká, že bez úplatku tak nekoupíš ani lístek na tramvaj. Všichni máte plná ústa demokracie a svobody, ale tu dopřáváte jen některým ostatní jsou  pro vás druhořadí jedinci. Pokud nebudemme respektovat potřeby národnostních menšin, které mají k území dlouhodobý vztah, tak to nikdy dobře nedopadne. Kdyby v sudetech(českých) nedošlo k vystěhování a pak by nikdo nehleděl na práva a požadavky zdejších usedlíků , tak to tu máme taky. Poláci na Slezku jsou to samé. Zkuste je vyřadit z veřejného života,  zavřít školy,  propustit z úřadů a ráno  tu máte  občanskou válku. To samé na Slovensku, maďar na Slovensku nemůže být utlačován jinak je zle. Je mi jasné , že žít vedle hegemona není nic po čem by člověk toužil, ale jsou věci , které se  musí dodržovat jinak se to vyhrotí. Druhá světová nastavila hranice pravidla a ta musí platit!!!  Jinak tu budeme mít další světovou v.

    • alicia1

      UA  cca 5.tis.  v rusku 15. tis. Ceho tisic? 

      Exchange rate for 9.30.2022. 1000 UAH=27.690 euro. 1000 RUB=18.242 euro.

      Najednou se nam tech 15.000 neceho, nejak scvrklo, ne?

      • ještě jednou:

         V roce 2019  průměrná mzda v UA  cca 5.tis.  v rusku 15. tis  kapišto!!! ty směnárno.

        • vanhorne

          Nejsi 2 roky za opicema? Je rok 2022 i podle Russkeho kalendare, kup si novy. kalendar.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit