Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Putin jako prezident Ruské federace, vrchní velitel ozbrojených sil, neprovokuje nic, pouze jede navštívit odjakživa území patřící Rusku a vzdát hold padlým ve Velké vlastenecké válce.
    Nebude dlouho trvat a totéž vykoná v jihovýchodní části Ukrajiny, až ta se odtrhne od banderovského západu. To se mohou fašisté Turčynov, Jaceňuk a spol. třeba picnout zuřivostí.
  • Pisálek tiscali neví že jede prezident Putin navštívit území jenž spravuje a je za něj zodpovědný. Čtenář si udělá úsudek sám...
    • Máte úplnou pravdu, vždyť si to území poctivě ukradl pro svou potřebu. Kdo by mu ho upíral ? *1* *1* *1*
  • USA neprovokuje - ta rovnou porušuje mezinárodní právo a pořádá puče. USA přiznala
    že si platila na Ukrajině lidi jejichž jediným cílem bylo svržení řádně zvoleného prezidenta.
    Velvyslankyně USA v Kyjevě nabádala k tvrdším protestním akcím - tím porušila status
    velvyslance který se nemá vměšovat do vnitřních záležitostí jiných států.
    Na Ukrajinu jezdí šéf CIA a poučuje své Kyjevské nikým nevolené vládní loutky co mají dělat.

    Krymu předcházel prozápadní převrat v Kyjevě - na tom žádná propaganda nic nezmění.
    • USA neprovokuje - ta rovnou porušuje mezinárodní právo a pořádá puče. Proto musíte Putinovu armádu opět pozvat do Prahy. USA je perfektní komunistická omluva každé rusácké lumpárny. USA zabíjí v Iráku. Proto může Rusko taky zabíjet kde chce. Logika z místní nálevny.
    • Máte naprostou pravdu, ale moc se to dnes nenosí tedy ta pravda patrně je lepší podle USA + EU žít ve lži a kývat jako ti redaktoři na ČT 24 a vlastně všech menstrimových mediích oni přeci mají též své hypotéky... Škoda slov pravda je prostě potlačována mašinérií USA-EU a našimi nestrannými médii!!!
  • že by byl pohyb presidenta po vlastním území provokací je pro mě novinkou. To byste měli říct Obamovi, který provokace nedělá, aby se domů nevracel aby si to nepokazil.
  • To je krásný nadpis, sice není jasné koho a čím Putin provokuje, nicméně svědčí o úrovni kapitalistické prpagandy. Platilo pořekadlo - čím kdo zachází tím také schází. To se již naplanilo v případě lží USA a EU. Alespoň v naší zemi jim ty blitky nikdo nebaští a jejich vymývání mozků ztratilo dřívější účinnost(především po roce 1989). Každý rozumný člověk si nestranné informace opatří z jiných hodnověrných zdrojů.
  • příjezd ruského prezidenta do jedné oblasti Ruské federace je provokace? co pak byly ty nánjezdy amerických a unijních politiků na podporu Majdanu?
    • To byla přeci demokratická výpomoc, vy hlupáčku.
      To máte tak: Když honí ruský vlk zajíce, pak agresor je zlý vlk, protože honí zajíce aby ho sežral.
      Když ale honí zajíce hodný americký vlk, pak agresor je zajíc, protože brání vlkovi v jeho přirozené potřebě ukojit svůj hlad (hajzlík jeden, určitě ruskej protože mu to udělal už v 69)
  • Olalá, vidím že všechny diskuze na Tiskali ovládá ten cikán tečka a všechny je zaprasil, jediné východisko je tyto stránky opustit a přejít jinde než vás ten cikán zase najde,,!
    • Znova opakuju: kvůli Blbovi Tečkovi neopouštějte diskuzi. Můžete ho buď ignorovat nebo si z něj dělat srandu, v žádném případě se nepokoušejte o seriózní argumentaci. Protože je to placený provokatér a primitiv. Většina diskutujících už na to přišla a Tečku má pro zábavu.
      • Tady je to tečka, avšak v "dobrém ránu" na ČT 24 byl tečka - HONZA pak ho než ho blokli a po té zrušili i diskusi tam vše směřuje, patrně nějaký ovád co tohle dělá na něčí objednávku...
  • Když náckové ustupovali před postupující Rudou armádou v lednu 1945 a východní oblasti Československa byly již osvobozeny, přiletěl Beneš na návštěvu na Slovensko a na Moravu...

    Nyni, při ústupu neofašistických banderovských pučistů z Krymu, je přirozené, že Putini přiletí na návštěvu této osvobozené výspy patřící několik staletí Ruské říši...Historie se opakuje...

    9. května Sevastopol, 16. května Doněck a Luhansk, 23. května Kyjev a do Června je Rudá armáda ve Lvově! Být panem Jaceňukem a jeho Kriegskamaraden asu UA (Ukraïnien Abtailung), už bych balil kufry... *1* *1*
  • Nic jinýho, než jedno tohle *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* ! ! !
    • Teď jsi Tečku vystihl pěkně.
  • A teď si představte, jak provokuje Obama. Prý pojede na jih USA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit