Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak asi vnímají NATO pozůstalí civilních obětí po bombardování Jugoslávie ? 

  • Rusko již po pádu komunismu dostalo záruky, že se NATO nebude rozšiřovat k jeho hranicím. Američané dohody sice uzavírají, ale dodržují je jen někdy, když jim to vyhovuje. Američané se drží zpátky před Ruskem jen k vůli tomu, že Rusové mají atomové zbraně a jejich nosiče jsou schopny ty atomové zbraně dopravit až na území USA. Jinak by Rusko už dávno napadli, tak jako mnoho dalších zemí po celém světě, které měly tu smůlu, že atomové zbraně nevlastní.  http://www.rodon.cz/print/clanek.php?id=3886

  • Pro stabilitu je třeba vyváženost. 

    A dráždit hada bosou nohou nebývá rozumné. Ve světě rozporů je vždycky něco za něco.  Neumím si představit podobné Ruské manévry v blízkosti USA.

    To by asi odpověď byla rychlá, tvrdá a razantní. (Třeba nacvičený útěk nebo tak něco, ale určitě by ušáci nechtěli jen záruky, ale jednali by). 

    Že báťuška Putin zatím jen sleduje a žádá neznamená, že z toho nemůže být pěkný prů..... A potom nám málo pomohou hesla o východostepních nájezdnících a co odkud přišlo.

    Zatím vyhrožuje jenom Stoltenberg - Putin žádá. 

    • josef.chmela

      Velmi dobře vystiženo - souhlasím s názorem.

  • Poslední záruky o "nerozšiřování" North Atlantic Terorist Organisation dostal Michail Gorbačov před třiceti lety. Jejich "plnění" vidíme na vlastní oči......😉 s vrahy a lupiči se dá "vyjednávat" jedině tak, že jim podržíme pistoli u hlavy.  

  • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví.

    To se tvrdilo už před dvěma sty lety.

    • josef.chmela

      Stále stejný výplod chorého mozku. Jdi se konečně léčit k Chocholouškovi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit