Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když jsem psal, že babiš je gauner, dostával jsem mínusy. Když jsem psal, že je sobotka a zavorálek krypl, dostával jsem mínusy. Vstupte si do svědomí voliči, nevoliči, švejkové blbý!!!!
    • Ale to je úplně normální. Je řeč pouze o zahraniční politice.To je vývoj. Sobotka, jak je mladý, tak v zahraniční politice zaujímá státnická a moudrá stanoviska. Babiš mne potěšil, i když nepřekvapil.
      Zeman jde vyloženě dolů. Ten mne v poslední době zklamal nejvíce.
      Toho čtvrtého v pořadí nechci jmenovat, protože ten se v zahraniční politice plácá, jak kapr na suchu a měla by to být jeho doména.

Nehovořím o vnitřní politice. Tam bych se s Vámi ztotožnil.

P.S. Švejk nebyl blbý. Právě v těchto východních zemích nás velmi proslavil. Buďme na něho hrdí! Ať je na někoho.
      • Od vnitropolitických problémů to začíná a celosvětovým problémem to končí. Já volím komunisty, nestydím se za to, protože všechen ten hnus co se chopil moci po nich nic jiného než podrazy nepředvedl. Argument, že tam komunisti nalezli znovu neobstojí. To že má někdo legitimaci neznamená, že je komunista a že nemůže být gauner a vlastizrádce. Co se týče postojů emana, ta on je jedním z těch gaunerů a vlastizrádců, nicméně být tam ten trotl z bildmbergu, bylo by asi hůř.
        • Volit zločineckou partaj - dnes se směšnou příponou (M) gratuluji. To je jako by v Německu dnes propagovat, že budu volit NSDAP. Názvy sice odlišné, avšak ideové cíle zcela totožné.
          • Zalez ty primitivní k o k o te
          • NSDAP jste vy, pakáž, která musí být zničena do posledního!
    • No, jo, koho brát ? Jen nové? Kalousek - kriminálník. Schwarzenberg - prase. Fiala - milý blbec. Jedině Okamur snese měřítko.
      • s kým? c Cimermannem?
  • Putinova reakce na Zaorálkovu hrozbu sankcemi, když to na Majdanu začalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • O téhle stavbě plynovodu Čína s Ruskem jednala už několik let. To ještě o žádném Majdanu nikdo nic ani netušil !
      • Rozumíš nadsázce?
        • ale tohle je bohužel jen pochybná úvaha, natož nějaká metafora rádoby s nádechem jemné satiry, že !
          • Ale tohle JE satira, ty znalče. Rádoby znalče.
  • Na našeho Vůdce Putina soudruch Hitler zdaleka nemá!
  • Rusáci, strčte si ten plyn do prrdele *12*
  • Moudrý patriarcha Porošenko je dobrý hospodář a nedovolí plýtvání. Ode dneška platí pro Ukrajinu, že se na noc vypíná dodávka elektřiny. Má moji plnou podporu, doufám že se podobné opatření zavede i u nás a ukážeme Rusákovi, co si může udělat se svojí ropou. Náš Knížepán vyslovil zlatá slova, že svoboda je nejvyšší hodnota a pro svobodu musíme být připraveni obětovat i naše životy aby sme mohli žít svobodně a ve svobodě.
    • Zlatá slova, zlatá slova. Mám to zcela v živé paměti z 90. let, kdy jsem jezdil do Charkova. Pak začali plýtvat svícením v noci a kam je TO dostalo. Já bych přidal i "zapínání tepla". To jsem zažil v litevské Klajpedě. Takhle na Rusáka.
    • pochcanýho kchárla postavíme do čela roty vyslané na kyjev *12* *12*
    • Chtěl jsi říct aby tržní mafiáni mohli žít ve zlatě a lid v tržní chudobě.
      Za současné mafiány ve funkcích ani za zlodějské podnikatele ani za stát který je
      okrádá a nic pro ně nedělá lidi bojovat nebudou!
  • Co Rus, to fašistická kurwa!
    • Svatá pravda. Ale proruskofašistickým kolaborantům z řad KSČM se tato ani jiná pravda nelíbí.
      • No to se mi fakt nelíbí!
        • Zmetku ubohej, nekraď tady nicky.....Nebo jsi z TOP 09 ?
  • SSsr je díky Putlerovi v p....i a tak od nich budou Číňani brát velice levně plyn. A rusáci budou rádi, že z něj vůbec něco dostanou. Putler ještě nakonec přijede do EU prosit, aby brala víc ruského plynu. Pokud ho oligarchové do zimy nepošlou na Sibiř. *1* *1* *1*
    • No, mužíci budou držet kalorickou dietu. Sušený ryby a kumys. *3*
  • roura se podepsala na rouru, ne ze zapadu který vymírá stejně jako Rusko, ale z vychodu si příjdou pro tebe a tvé území,. tak jim ty rouro posílej suroviny.Bohužel je možné že všechno bude made in china či india a nejenom výrobky.
  • USA už dneska pokulhává za Ruskem a Čínou skoro ve všem, jedině ještě umí vyrábět zbraně, ty je drží ještě nad vodou.
  • No, to je bourák, v levý ruce zvedá rouru a pravou píše "Puťkin", no to je dobrej, na to, že vyšel z druhý třídy a je mentálně zaostalej. Bravo puťko, jen tak dál. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit