Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Ukrajina se porazí sama: Zloději ukradli ukrajinským vojákům tři tuny potravin

    Tři tuny potravin určených pro ukrajinské ozbrojené síly odhalily v utajeném skladu tamní orgány činné v trestním řízení. Z odcizení podezírají zaměstnance logistického centra v Dněpropetrovské oblasti.

  • Tedy já na místě Putina bych se rozhodně o život obával. Je možné si například myslet, že mu někdo neposílá výhrůžné dopisy ? Copak je některým utajeno, že kolektivnímu Západu jde o svržení Putina a asi je jim jedno, jakým způsobem. Putin prokazuje osobní hrdinství, když například několik hodin diskutuje s občany. Tuhle se procházel po centrální části myslím Kramatorsku, kam přijel autem, které sám řídil. Také mi připadá připadá přitažené za vlasy, že by měl Putin dvojníka - ale proč ne. To podvodem dosazený Biden jistě dvojníka má. Viděl jsem jeho dvě fota umístěné vedle sebe. Vždy něco podepisoval. Ovšem na jednom foto se podepisoval pravou rukou a druhé levou.

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Velmi Zkráceně: Co možná nejdůležitějšího se stalo. Čína při své nedávné návštěvě v Rusku dala jasně najevo, že Rusko je tou významnější zemí z nich obou, bez které by například Čína mohla být celkem snadno vojensky poražena a Čína se vůbec neobejde bez ruských zdrojů. Mnoho zbraní, které Čína má, má jen díky Rusku. Nemá například vlastní tank, protivzdušnou obranu, a i na tu návštěvu přiletěl Si západním Boeingem. Stíhačky jako J10 a J20 má Čína jen díky ruským motorům. Poprvé se stalo, že čínského Si Putin neočekával na letišti - tam jej vítal jiný vysoký ruský úředník, a Putin jej osobně nevítal ani u vstup do Kremlu. Ne náhodou měla čínská delegace na sobě roušky. Symboliky tam bylo více - například se spekuluje i o tom, proč Boeing zabrzdil o kus dál, než se předpokládalo a kousek cesty musel jít Si místy, kde nebyl červený koberec. Nejsou to náhody. Důležité je, že Čína konečně pochopila a že podepsdalo se v Kremlu myslím 17 významných dohod. Ne náhodou Si Putinovi řekl: Dávejte na sebe pozor, příteli. Kdo má tři z pěti pohromadě, ví, že Rusko na Ukrajině vyhraje a lze se dočíst i o navazujících změnách v globalistice, včetně nárůstu zemí, které mezi sebou neobchodují v dluhových dolarech. I Indie už začíná chápat. Rusko raketově rychle globalisticky posiluje a i proto se tolik zemí dává na spolupráci s Ruskem, BRICS i dalšími organizacemi v jihovýchodní Asi. Tak - to jen velmi zkráceně.

    Víte s jakými exempláři nediskutuji a ani je nezačínám číst. To by bylo už smysluplnější vyrábět náhrobní kameny z polystyrenu.

  • To jsou zase kecy mdlého ducha novinářského.

  • Obojživelník jarda by se měl léčit s játrama, s mozkem je pozdě.

  • Ten skřet z říše zla je zbabělec, Adolf aspoň spáchal sebevraždu, tenhle by na to ani neměl!

    • Zavří si svoje smradlavá ústa .

  • Jasně.Toto je tady pro nás klíčová informace. To třeba ukrajinci při válčení si lebedí.Mají internet zdarma.Dokonce satelitní! Trvale jim jej financuje pan Musk.   Když tuhle namítl, že i velkorysost má své finanční meze, hejna dobroserů se hlučně ozvala. Děkuje mu někdo? 

  • gaheris

    No co co co, asi to nepotřebuje, jako já se obejdu třeba bez fejzbůku!

  • novak.vladislav

    Putinovi se vůbec nedivím. Internet je hrozný nástroj demokracie vymyšlený v USA, snad aby nakazil diktátory. Co kdyby Putin chytil nějakého bacila svobodného světa?

    • Novaku, ty když něco napíšeš, tak je to lež, nesmysl, krawina.

      • Doporučuji na pana Nováka Vladislava nereagovat. Přečíst ano; člověk by se měl seznámit s názory všech "myslících" tvorů, to jest i těch, u kterých lze tuto schopnost jen velmi obtížně identifikovat. 😐

        • Nesouhlasím. Číst blbosti je nebezpečné. Tedy lépe je  - ani trochu se neinfikovat.

          • Reagoval jsem na Váš komentář, ale můj příspěvek záhadně kamsi zmizel. 🙂

            • Nejspíše zase cenzuruje jeliman z redakce. Takového jej uloží do hrobu. Asi si mnozí z jeho okolí potom oddechnou.

      • novak.vladislav

        Konečně! První člen besídky zvláštní školy ke mně utrousil nějakou pitomost.

        • Právě jsem zjistil, že napsat "prezident/marioneta" je urážka nejsvětější svátosti a čekám, kdy se dovím, že mám zaracha. Kdyby ano, mějte se zde zatím fajn. 😉

          • novak.vladislav

            Jak se cítíte vůči vašemu osobnímu "nepříteli", když jste tak pěkně v houfu, nebojím se napsat ve stádě. 

            Cítíte se silnější, že?

            • To je fakt příspěvek intelektuála, co se chlubí vysokým IQ a dvěma byty.

          • josef.chmela

            Urážet se zde smí pouze příslušníci opozice, Babiš, Okamura a jiní. Vládnoucí smečka včetně prezidenta se musí velebit jako svátost a vyzvedávat je až do nebe.

            Výmysly totalitní fialové vlády je trestné porušovat.

            Zlatí komunisti, zlatý socialismus.

            • novak.vladislav

              https://www.forum24.cz/wp-content/uploads/2023/03/snimek-obrazovky-2023-03-16-v-11.23.15-640x426.png

              Dnes odpoledne mi ta taška přišla z Fórum24. Vypadá pevně, mohla by se vám líbit.

              • josef.chmela

                Reakce na příspěvek:

                Opravdu jsem nepochopil, co má společného vaše přihlouplá taška s putinovým telefonem.

                Mimochodem, tu vaši tašku bych nepoužil ani na vynešení ekskrementů.

  • josef.chmela

    No a co. Znám spoustu lidí kteří mobil ani internet nepoužívají a žijí spokojeně a to nemohou využívat hromadu jiných možností  jako Putin.

    Na tomto příkladu je vidět, že zmutovaný tzv. "Západ" myslí už jen na hlouposti, zbytečnosti a nesmysly.

    • I TV je nástroj kapitalistické lži a propagandy. To když člověk poslouchá, tak si říká - tomuto nemůže normální člověk věřit.

      • Však někteří naše korporátní média nazývají hov.ometem. Já používám termín lžimédia.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit