Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

  • Z médií se vytratil články o vítězstvích banderů. Dnes nedobili posed u vesničky. Neklamné znamení, že Putin neplácá nesmysly. 

  • Upřimná zdravice do Tiscali!

     Jinak všude okolo bezpáteřní článečky profesionálních pochlebníků toho z Kyjeva. Propagandistické mašiny živené ze Strakovky  denně pomáhají šířit jednostranné bludy o ukrajinské "statečnosti". Kdy díky bezmezné blbosti toho z Kyjeva zbytečně umírají mladí až velmi mladí lidé z jeho země. Kdy tam nedobrovolně a za našimi zády sypeme miliardy našich peněz. Které měly sloužit tady u nás. Ne aby si je tam místní sebranka rozdávala na úplatcích.Po tisících EUR. Válečný štváč z Kyjeva se brání rozhovorům.Protože by z ř e t e l n ě vyšlo najevo, kdo porušoval úplně od počátku dohody a ujednání.

    • Osobně jsem u Tiscali v poslední době zaznamenal posun cenzůry k lepšímu. Například napsat před ještě asi 2 až 3 měsíci že naše vláda je nesvéprávná, by neprošlo. Nyní by už nejspíše toto prošlo. Rozhodně za tuto změnu děkuji. Asi dojde k nárůstu počtu diskutérů.

  • Nechat konvertovat Rusaky na židy , poslat do Izraele , tam jim určitě víc zaplatí , teda až se to rozkřikne tak tam budou i Ukrajinci a je po válce . Jinak až se budete koupat v moři nekričte že Alah je velkej , takový rozkaz " Laconia"v praxi a ani se nedivím . Jen ten metr my můžem a oni ne je zase o pár měřítek bohatší .

  • Tak se ta slavná ofenzíva Američanům moc nepovedla

  • Tiscali v současné době se dostal na úroveň kdysi Seznamu, který byl rudej až do prde..

    • Že byl Seznam kdysi rudý, to jsem tedy nezaznamenal. Ale za to dnes se barví do fialova zcela určitě. 😐

      • Máš krátkou paměť to je totéž, u Bureše měl byj jsi pamatovat jak kradl, loupil ,klasický slovenský a východní  mafián! Dodnes  jsem nepochopil jak přežil Mrázka ,Krejčíře, aj kmotry co mi na to odpovíš? A buď konkrétní!

        • no že se dal k socanům a kamošil s Mildou což ani Krejčíř či Mrázek nestih a nevěděli že existuje poslanecká imunita . Na světě je i hůř neb do politiky se hrnul i Narcos no a zbyli po něm akorát hroši.😎

        • Gorobilypes

          Nováků nebreč.🤣🤣

  • Koho by tato informace překvapila, nemá hlavu na krku. Nebudu vyjmenovávat, kde jaké území Rusové dobili, které sklady zbraní a munice zničili, kde se dělí o nějaký významný prostor s Ukrajinci.  Z tohoto snad jen: Kromě zničení velké části západní munice a zbraní připravovaných na
    frontu, vyřadily rakety Kinžal a Kalibr také významnou část
    protiletecké obrany hlavního města. Včetně celé divize nedávno
    dodaného amerického supermoderního protileteckého sytému Patriot v
    hodnotě přes miliardu dolarů.

    Důležitý je vektor vojenského úspěchu. Nevěřící ho budou muset brzy pochopit a stébel se chytat se záští. Jen uvedu některé nové zbraně či zbraňové systémy, které Rusové začínají používat na Ukrajině: dělostřelecký systém na podvozku BVP3, kolový, který umožňuje  použití jako minomet nebo jako klasické dělo, ovšem s tím že umožňuje dopad třech granátů na jedno místo současně (balistika výstřelů na krátkou a na delší vzdálenost). Vozidlo je rychle připraveno k palbě, má velkou kadenci střelby a rychle může změnit polohu. Dále moderní zaminovací zařízení, umožňující rychle zaminovat velkou plochu a umožňuje zaminovanou plochu na dálku odpálit. Dále zařízení umožňující na dosud neslýchanou dálku až třech km zjistit dislokaci odstřelovače a ten může může být spolehlivě zničen.  Na Ukrajině je nasazena nová ruská, vycvičená, 25. armáda. Na severovýchodě Ukrajiny je nově nasazen specnaz. Více se využívají nízkoletící křídlaté bomby a to společně s dělostřeleckými a leteckými útoky, před kterými nelze neustupovat. Perlička na závěr: Od ukrajinských branců přišel vzkaz: "Děkujeme!"Tímto způsobem děkovali ruským šturmovikům za to, že nezasáhli je, ale zátarasovou jednotku za jejich zády."Je
    to známá taktika - za zády ukrajinských mobilizovaných stojí bariérové
    jednotky. Jinak by se okamžitě vzdali, je to jejich jediná šance na
    přežití," řekl velitel útočného oddílu Borz .

    • Adieu Zelenský: Alianci již dochází zbraně a útok Hamásu ji přivedl do potíží.

      Program  jednání ministrů obrany
      Severoatlantické aliance (pozn.: 11.10.2023) se musel na poslední chvíli přepisovat. Ještě
      minulý týden všichni očekávali, že se budou věnovat problémům Ukrajiny a
      její prodloužené protiofenzívě. Dnes všichni mluví o Blízkém východě. Zatímco
      Izrael odráží útok Hamásu a pokouší se zničit malý pás země zvaný Pásmo
      Gazy, obývaný miliony civilistů, je situace Kyjeva vážnější než kdy
      jindy. Ruské síly zničily téměř všechny útočící jednotky ukrajinských
      ozbrojených sil a začaly obkličovat velkou skupinu poblíž Avdeevky. Jde o
      stejnou skupinu, která má na svědomí osm let bombardování civilistů v
      Doněcku. Podle očekávání – Zelenskij doslova vtrhl na summit aliance, aby přesvědčil všechna média, že na něj NATO nezapomnělo. „Potřebujeme podporu lídrů. Proto jsem dnes tady. Je důležité mít rakety nebo zbraně dlouhého doletu… Problém: jak je získat?” prohlásil ukrajinský prezident po summitu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit