Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nedorost Putka - prolhaný a drzuýu bolševický bastard, už na pohled!
  • Obama má prsty v Merkelovic zadnici a takto jí ovládá *15*
  • Fašista Putin promluvil, paradox 70 let po válce a role se obrátily, fašisté sídlí v Kremlu a v Reichstagu mírumilovná Angela Merkel.. No není to k posrání,pane Berka?
    • Výborný postřeh! Ovšem pravdivý. Putka se může stokrát žehnat zprava doleva,
      ¨bolševika nezapře!
  • Ano vazeny pratele Obama mluvi jako Hitler jako spravny fasista a agent CIA lze az se mu od huby PRASI!!! Zname to dobre i od nas- PRAVICACI nam lhali 24 let!!! A proto jsme na dne!!
    • Bc. Jaroslav K. (VS), i přestro trvám na tom - je PICHA!
    • a co vy, komouši,kolik roků jste lhali vy? Prasa-a! *16*
  • Vraťme se k podstatě.
    Pokud máte čas a předpoklady, prohlédněte si celý rozhovor francouzské televize a radia Evropa1 s prezidentem Putinem. U nás se citují jen věty, sice podstatné, ale bez souvislosti.
    Najde se to na : http://www.kremlin.ru/video/2634?page=1 (v ruštině).
    Určitě se to najde i na francouzských kanálech. Byl to tvrdý rozhovor- ostrá výměna. Byla však vyjádřena podstata : -proti snaze jednat o postavení Ukrajiny nastoupil neústavní státní převrat;. -na hrozbu bezpečnostního ohrožení Ruska bylo nutno odpovědět.

    Kladu si otázku: jak si to vlastně iniciátoři (náměstkyně ministra USA :"Fuck EU!") představovali a co mělo být cílem? Jinak, pokud máte informace na střední Ukrajině je klid, jen je všechno dražší! A hesel se nikdo nenají!
  • Je vidět, že USA, EU, resp. kapitalismus jako celek je totálně v prdeli a válku skutečně vyprovokuje.
    Tak jak to dal Hekrla do časové přímky v Lidových novinách, kde znovu udělal výčet událostí je zřejmé, že naši povedení spojenci eskalují mezinárodní situaci proti euroasijskému bloku do bodu, kdy nebude návratu. Kapitalisté nejsou schopni vymanit svůj svět z tzv deprese. To slovo nemám rád, neb jde o hospodářskou krizi ze všemi důsledky. Jinou lečbu, v rámci zločinného systému, který se nazývá kapitalismus a pro něj mají všemocné zaklínadlo pro blbce, tzv alias: "demokracie". Demokracie ano, až na to, že to s vládou lidu nemá nic společného.
    • V prd.... jste vy, vážení bolševici a to vás nejvíc štve a proto hejkáte, hejkáte... *12* *12* *12*
    • kapitalismus je nad propastí už 167 let a socializmus s komunismem jsou už v žumpě dávno *1*
  • Sudruhy, měl jsem zde navštěvu z JZD Mír Polany a sudruzi si dali zavazek, že na počest sudruha Putina letos vypěstuji o 12 % vic tuřinu a řepy než loni. To je to prave budovatelske nadšeni sudruzi! Ten sozialismus vybudujeme! Čest!
  • !!!
    Prezident“ Turčinov, oblečený pro televize jako polní velitel, oznámil hrdě novinářům, že včera bylo zničeno „centrum povstalců“ nedaleko Slavjansku. V obci Semenovka bylo podle jeho slov „zlikvidováno“ více než 500 „teroristů“ a tisíce jich bylo těžce raněno. Tento masakr pochvalně označil za „dobrou práci“ elitních jednotek letectva, dělostřelectva a raketových vojsk.

    Po vybombardování Semenovky se vzápětí dali do další „práce“ ozbrojenci ze speciální jednotky Národní gardy: dobíjeli ty, kteří zůstali ještě naživu. Z tohoto pekla srovnatelného z osudem našich Lidic nemáme žádné obrazové záznamy, neboť každý kdo se v hermeticky uzavřené oblasti nacházel byl bez milosti popraven. Tvrdí to alespoň očití svědci. Vybíjení žen a dětí ve vesnici bylo podle několika vesničanů, kterým se zdařil útěk, nejhorším zločinem od druhé světové války na ukrajinské půdě.Podle mnoha dalších svědectví jsou do tohoto vraždění zapojeny kromě speciálních amerických jednotek a velitelů, také letecké „eskadry smrti“. Právě západní piloti s bohatými zkušenostmi z Afghánistánu a Iráku údajně bombardují ukrajinská města a vesnice......
    • Hmmm. Zdroj RU . že ?
  • Sudruhy, dnes jsem přijal delegaci z Sozialistickeho svazu mladeže. Vedouci delegat sudruh Přikryl mě ubezpečil, že veškera naša mladež plně stoji za sudruhem Putinem! Čest!
  • Putin má pravdu . *14*
    • A kdy neměl rus pravdu? *1* *1* *1* *1* *1* *1* Dokonce i v tom jak v rusku mladí komsomolci v kolchoze rozdojili kozla *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit