Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jardo-Jano šáhni si nejprv na pipinu,nebo pytlík  ,potom až zjistiš jestli nejsi třeba  ovečka, nebo letadlo, tak nám pověz další pohádku !!

  • Bingo

  • Ano pomatení kecalové jako Palacký (kterého tu opakovaně trapně cituješ ),Jirásek a spol mají svůj podíl na špatných výtazích s Němci.To nic nemění na tom že Němci tu v ČSR, zabili víc lidí než kdokoliv jiný. Tudíž pokud inklinuješ k Němcům a sudeťákum obvzlášť.Jsi prostě Nácek.

  • Máte pravdu vážený kolego....🙂 a ten proces chyb se opakuje. Česká republika je tvořena Čechy Moravany a Slezany, které jste (jistě nedopatřením) opomenul. Minimálně třetina obyvatelstva  jsou právě Moravané a Slezané.  Věděl to už Masaryk a založil Československo ze  zemí České Moravskoslezské, Slovenské a Rusínské. A když bolševici toto zničili a zavedli  "jenomčechy" a Slovensko tak jejich pomatení nástupníci dementkradi v jejich bolševickém díle  pokračují a razí podivný pojem "jenomčesko". 

    Nicméně nechápu jak nějaká německá menšina ve dvou zemích České a Moravskoslezské souvisí s hitlerovou okupací Evropy. Nebo snad chcete navrhnout aby se ruské menšině na Ukrajině dostalo stejných práv jako mají menšiny v kantonech ve Švýcarsku? To se Bidenovi líbit nebude......ale Putin vám zatleská......překvapujete mne....😉 

    ...a mimochodem když už jsme u toho Švýcarska,  je zajímavé, že si vždy vybíráte vážený  kolego pouze to co se vám hodí, ale co se vám nehodí to přehlížíte. Narážím na vaši známou nechuť k referendu. Nejen aby si Německo mohlo utrhnout z historického území zemí české a moravskoslezské, ale aby si tedy lid mohl rozhodovat v referendu což je jak známo, vám tradičně proti srsti. Podle stejné logiky pak musíme rovněž respektovat, aby si ruská menšina nárokovala práva na Ukrajině a aby bylo uznáno referendum na Krymu. Nesmíte vážený kolego vyzobávat jen ty třešničky které se vám hodí. BUĎ VŠECHNO NEBO NIC.... 😉 

  • Vážený kolego, celá třetina obyvatel naší země hovořila německy jako svou mateřštinou (když pomíjím slovenštinu, maďarštinu, východoslovenštinu, polštinu atd. Takže jsme měli všechny předpoklady pro vytvoření země a la Švýcarsko. Bohužel, pomatení nacionalisté z 19.století vytvořili ČSR jako zemi jakéhosi prý "československého národa".

  • Biden ujistil Putina, že Washington nehodlá na Ukrajině rozmísťovat útočné zbraně.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    "Pokud budou splněny naše požadavky ohledně Sudet, nemá Německo žádné další nároky v Evropě" prohlásil na mnichovské konferenci Adolf Hitler.....😯

  • Americký prezident Joe Biden ve čtvrtečním telefonátu řekl svému ruskému protějšku Vladimiru Putinovi, že rozmisťování ruských jednotek u hranic s Ukrajinou je nepřijatelné a že pokud se situace na východě Ukrajině vyhrotí, budou Spojené státy a jejich spojenci s velkou rozhodností reagovat. Informoval o tom Bílý dům.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    😯😀😂 Nevěřím svým očím.......arogance USA dosahuje vrcholu......USA  se svým zbrojním arzenálem na Ukrajině zakazuje suverénnímu Rusku rozmisťovat na jeho vlastním území jeho vlastní armádu. 

    Takže kdyby ve stejné situaci Rusko posilovalo svou vojenskou přítomnost na Kubě a vyděšeným Američanům by zakazovalo na území USA vojenskou přípravu, tak by vše bylo v pořádku?

    Buď jsou USA opravdu tak hloupé, že ve své omezenosti už ani nechápou, co dělají a říkají, anebo je za tím nějaký zlý úmysl, pokus o provokaci a vědomá eskalace potíží. TAK HLOUPÝ SNAD PŘECE NIKDO NA SVĚTĚ NEMŮŽE BÝT, ANI AMERIČANÉ, KTEŘÍ SUŠÍ KOČKY V MIKROVLNCE. Za tímhle hloupým  chováním opravdu musí být nějaký zlý záměr.....😯


  • Demokraté utrácejí více peněz za „politickou gramotnost“ ilegálů, než za jejich výuku angličtiny. Zastupitelé města New York schválili na začátku prosince předpis, podle kterého bude bezmála milionu nelegálních přistěhovalců umožněno hlasovat v místních volbách.

    Nemůžeme pominout fakt, že tito lidé žijí v USA nelegálně, tedy setrvávají na území Spojených států vědomě v rozporu se zákonem, a mnozí tím páchají úmyslný trestný čin

  • Ten to ví je v plné síle na rozdíl od geronta Bidena

  • Hlavně, že to ví Putler. Ale i jemu přeji "vsjego chorošego s Novym godom". 🙂

  • Chudák Bidet ani neví co dělá

  • No mě stačí Mnichovská dohoda ,čili zrada na ČSR a té se SSSR neúčastnilo

  • tobro

    😯

  • mun.go

    "Komu dluží USA?"

    Největší část veřejného dluhu USA patří Japonsku, druhá největší pak Číně, třetí Spojenému království. 

    Who Owns the U.S. National Debt? Public debt and intragovernmental holdings 



    Updated December 23, 2021

    Japan owned $1.32 trillion in U.S. Treasuries in July 2021, making it
    the largest foreign holder of the national debt. The second-largest
    holder is China, which owns $1.07 trillion of U.S. debt. Both Japan and
    China want to keep the value of the dollar higher than the value of
    their own currencies. This helps to keep their exports to the U.S.
    affordable, which helps their economies grow. China replaced the U.K. as the second-largest foreign holder in 2006 when it increased its holdings to $699 billion. The U.K. is the third-largest holder with $579.8 billion. Its holdings
    have increased in rank as Brexit continues to weaken its economy.
    Ireland is next, holding $324.3 billion. Luxembourg, Switzerland, Cayman
    Islands, Brazil, Taiwan, and France round out the top 10.

    Poznámka: V U.S.A. je jeden bilion ... tisíc  milionů = 10^9 = 1 000 000 000; zatímco v UK a v Evropě je jeden bilion  .. milion milionů = 10^12 = 1 000 000 000 000 ; dále v U.S.A. mají jeden trilion = milion milionů = 10^12 = 1 000 000 000 000 (takže americký trilion je evropský bilion).


  • mun.go

    A nezapomenout na dohodu Hitler - Pilsudski z roku 1934 ...

  • Ještě bych připomněl Pakt Molotov-Ribbentrop, kde si "budovatelé" socialismu "rudého" a "hnědého" rozdělili Evropu a pak "aktivity" Dr. Beneše, který naši zem "zaprodal" do sféry vlivu Džugašvilliho (Stálinovy) stepní říše.

  • mun.go

    Pro válku je potřeba nepřítele. Takže je Rusko stavěno do této role a naopak Spojené státy hrají úlohu světového vůdce, který všechny spasí před hrozícím zlem z východu.

  • josef.chmela

    Ty senilní hňupe, ty jsi už všechno zapomněl a teď tu chceš někomu radit? Všude vidíš jen záchodové mísy a do záchodové mísy i patříš. Vem si prášky.

  • josef.chmela

    ... a ty jeď do pr..., zabedněný zoufalče! Vždyť ty ani nevíš jestli jsi Jarda nebo Jana.😂

  • Bidet nevynalezli mužíci !Ti nevědí co to je!V 68 jsem viděl jak čuměli na klasické WC!A kterou válku USA prohráli?Ještě dodnes pociťujeme myšlení Stalinových phrobků!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit