Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj drahý Velkoněmecký národe a Čestí otroci kteří dřete za pár korun!
    Já plně podporují dění na Ukrajině. Po vstupu do EU zažíjí rozkvět pokroku a svobod -
    1. Zatímco panstvo a finanční dravci se napakují oni budou utahovat opasky
    2. Budou sice stát hodiny ve frontě před úřadem práce ale mohou si čas krátit jedením banánů. Tomu říkám pokrok moderního 21. století!
    3. Sama po uši zadlužená EU bude dotovat krachující Ukrajinu. To je ale finanční terno!

    Tímto s váma končím neurození nádeníci a jdu za vaše peníze tvrdě chrápat teda pracovat!
    • Kníže Kárl von Sajrajt z Bilderbergu , Trilaterální dohody a Římské komise

      Nikdy jsem české ovce nepřišel do vaší země , abyste se měli lépe, ale abych se měl lépe já. Přišel jsem si pro svoje majetky i majetky, na které jsem neměl žádné právo po benešových dekretech, ale Havel , německá EU a USA mi pomohli a tak jsem to mohl obejít díky rakouským zákonům a díky tomu už mám zase zpět vše. A protože jsem Kárl von Sajrajt z Bilderbergu, tak zákonitě pracuji pro tuto organizaci nejbohatších lidí světa, kteří tento svět ovládají pomocí peněz , které mají na Wall Streetu a jsem jimi také královsky placen. Plat ministerský či poslanecký je pro mě takové kapesné , k tomu co mi dávají pánové Rotchildové a Rockefelrové i Goldman Sachsové, ale přesto mě to potěší , že se za tyto peníze českých daňových poplatníků mohu v PS i na ministerstvu pěkně sladce vyspat. do růžova, abych večer byl pln síly k radovánkám s českými prostitutkami. Takové ovce jako jste vy, čeští nádeníci , bez mozku a inteligence mi seslalo samo nebe, protože nic takového mi nedopřáli občané Rakouska ani ŠVýcarska. Díky čeští blbové, česká lůzo, čeští předposránkové, potomci pohůnků, kteří se předemnou tak pěkně plazíte již čtvrt století.
  • Ne nadarmo se mu říká NEJSILNĚJŠÍ MUŽ SVĚTA ! (EU a USA poklekněte a skloňte hlavy!)
  • To je docela silná káva. Teroristi a bandité udělají masakr v Kyjevu a teď žádají o prachy. Na humanitu to asi nebude, potřebují na zbraně a platy cizáckým žoldáků.....
  • Nebyt ruske diplomacie, tak uz je davno valka s Iranem a Syrie je srovnana se zemi. Amici s Anglanama nikdy Iranskemu lidu neodpustili ten prevrat pred triceti lety, cimz ztratili kontrolu nad iranskou ropou. To si lid dovolil moc, proto hned embargo skoro na vsechno a pokud mozno co nejvic poskodit hospodarstvi a povest zeme. To umi dokonale. Nebyt Rusu, buhvi jak by to ted vypadalo na Ukrajine...
    • Máš stopro pravdu,a díky Putinovi se na Ukrajině zastavila ta řež, uznávají i západní politici.
  • Nakrmit humanitárně ukrajinský národ olovem ? To se jim moc líbit nebude *11*
    • Máš jistě na mysli humanitární bombardování ala USA jako v Srbsku, že? I s radioaktivním obohacením, aby už na to do smrti smrťoucí nezapomněli.
  • Putin pouze chrani sve krajany,za coz se na nej nemuze nikdo zlobit.
    Takze chyba je jinde...Tito krajane nikdy nemeli dostat sanci se v cizich zemich usadit,a kdyz ano,tak se meli zrici svych imperialistickych vazeb na rodnou zemi,jinak deportace.
    Jen by me zajimalo,jak to dopadne s ruskou vetsinou ve Varech v pripade konfliktu.
    • Note, nebojte se o ruskou většinu. Ti Rusové v KV jsou většinou rusky hovořící Židé, znám to tam, tak vím o čem mluvím. Takže nějaké okupace KV od Rusů se nemusíme bát.
    • No co ? Udělají referendum a spojí se s Ruskem. Standardní postup před žádostí o vojenskou ochranu.
    • Už to tady bylo vysvětleno, ve Varech se nejedná o Rusy ale Ruské Židy.
      • Tak proč si stavějí pravoslavné kostely ze dřeva,proč tam mají pravoslavné kněze.Ty jsi velice chytrý-jako žid.
        • Triky židů!U nás také mají havloidi plnou hubu demokracie a přitom se jí bojí jak čert kříže!Žid se klidně převlékne i za *12* když má z toho prospěch *1*
      • Doplň - mafiány.
      • No jo, ale v Rusku jich je 144 milionů! Sem se všichni nevejdou *13* .
        • Vidím že jsi hlupáček, v Rusku je podle posledních údajů 275 000 židů, ale všichni nemůžou být chytří? žejo
      • To bylo pro Nota.
    • Chyba byla na straně Chruščova, který měl ukrajinské občanství a jako Ukrajinec dal dar v podobě diamantu , který patřil RUSKU právě jeho rodné zemi - Ukrajině, ovšem v době, kdy byl jednotný stát SSSR, a tak to nebyl takový problém, ovšem dnes se tento CHruščevův nesmysl projevuje v celé své nahotě A Rusové nyní po tom co se stalo a co se děje, na to mají právo. Pokud USA a němekcá EU vrtá do všeho a USA po celém světě a jdou si tvrdě za svými zájmy, tak má na to Rusko stejné právo a byla chyba, že Rusko nepomohlo v Jugoslávii Srbsku, a chovali se zdrženlivě. USA s šéfem kosovsko-albánské narkomafie a teroristické organizace i s bojovníky Al-Kajdy ve svých řadách Tatcim vyhnali Srby z Kosova, odtrhli ho od Srbska a dnes USA a NATO - vyčůraní Amíci tam postavili svoji vojenskou základnu, největší v jižní EVROPĚ a EU a USA za to ještě drze navrhují Tatciho na NOBELOVU CENU MÍRU, Tak se Rusko poučilo a nyní má právo hájit svoje, stejně jako to dělají USA a německá EU, protože jde o to, aby USA a NATO mohly vybudovat na území Ukrajiny svoje vojenské základny, tedy za humny Ruska. Nikdo nemusí Putina milovat, ale má na to plné právo. USA jasně ukázaly oč jim jde. Jugoslávie byla naším vystřízlivěním stejně jako dnes Blízký východ a to co se děje na Ukrajině.
      • Nobelovka za mír je pouhá fraška. Její bezcennost začali Arafatem a ukončili ji bombarďákem Havlem.
      • Když USA s kosovsko-albánským Tatcim , teroristou a narkomafiánem mohly odtrhnout Kosovo od Srbska , přestože Kosovo Srbsku pařilo historicky už hodně dlouho, tak dnes Rusové mají právo si vzít zpět Krym, protože jim patřil. Mají na to rozhodně větší právo , zatímco to, co udělaly USA s Tacim bylo bezprávi a pěkné svinstvo.
  • West politika je: všechno všude roze*rat a jít od toho.
  • Krym bude svobodný a východ bude poroben EU.
  • Jak si tady pořád ulevujete. Zaorálek především není etnický Čech, tak hájí nadnárodní zájmy a Češi jsou mu u p r d e l e . Kdy se už konečně rozsvítí v těch vašich dutých hlavách.
    ..
  • Jeho Jasnost Kníže Schwarzenberg údajně čtyřikrát vypálil do kalhot. Že by už začala třetí světová?
    ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit