Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diwa

    Myslím si, že takto to EU chtěla, nebo ne ? Vždyť EU už nechce ropu ani plyn z ruska, tak je vlastně všechno v pořádku...... No a čeho je vlastně málo, tak tam polezou ceny raketově nahoru......je to jen otázka času......ale EU bude nadčená jak není závislá na ropě a plynu z ruska.........Tohle nás jednoho dne doběhne a bude veselo !

  • jojo budem jezdit koňma  paráda, hurá do středověku 

  • "Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj je přesvědčen, že
    Ukrajina je již teď vzorem statečnosti pro celý svět. A jednoho dne bude
    Ukrajina ukázkou toho, jak velký má lidstvo potenciál."

    Taková zmatená slova vykřikoval lidový hrdina v 11/2022. Aktuálně je on vzorem destrukce světového společenství. Destrukce  společenské i ekonomické. Vtahuje do konfliktu, škemrá a balamutí celý svět. I rozhodl se kremelský, že též ukáže celému světu, co lze ještě zařídit. Takže i naše pidizemě vtahovaná do války výhradně Lipavským, Černochovou,Fialou pozná co to je být bez ropy. Ale výhradně jen pro nekonečnou blbost tady těch tří. Bývalo tradicí, že maličké země světa se stavěly stranou všech konfliktů. Ano UKáčka zůstanou trvale ukázkou. Toho, jak jeden jediný stát v čele s neodpovědným komediantem dotáhl naši zeměkouli na pokraj celosvětového konfliktu. 

    • Zparchantělost a zvrácenost proruSSáckých bestií nemá svými žvásty obdoby - že Áňo kyslíku.

      Kolik ti pošle ta Kremelská bestiální krasácká zrůda rublů za vyzvracení takovéhoto žvástu?

      Není na světě odpornějšího národa než je ta ..... ruSSácká lůza. Jewn dobře že dostanou pár pořádných do svých prolhaných zrůdných tlam. Každé vystydlé ho.o ve škarpě je mnohokrát cenější než ruSSák.

      • CHACHACHACHA pěkně jsi to tady všem vytmavil.A odhalil mně třídního nepřítele.Krásné je, že s tím nic nemůžeš dělat.Nikdy s tím nic neuděláš. A to je na tom to nejkrásnější.

  • Dobře dělá 

  • Co tento fialový hnus chtěl to bude mít,

    Ale co  lidé

  • josef.chmela

    Jen se divím, že už to neudělal dávno. Pomohl by alespoň eurohujerům a posluhovačům USA teroristů se odstřihnout od ruské ropy dřív a navíc by kolem toho nenadělali tolik keců.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit