Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ksenii Sobčakovou podporuje usvědčený zloděj, defraudant a Sorosův kůň Chodorkovský. Sobčaková se ostatně tím ani netají. Soros s Chodorkovským zřejmě usoudili, že podporovat šedou myš Navalného nemá cenu, protože Putina nemůže nijak ohrozit. Zkoušejí to proto se sympatickou mladou ženou a doufají, že přitáhne víc pozornosti a voličů. Jó, kam čert (Soros) nemůže, nastrčí ženu.
  • Kosovo ano, Krym nebo Katalánsko ne? A co když se budou chtít rozejít Vlámové s Valony přímo pod zadkem EU? Faktografická douška ke Krymu:
    1. V souladu s § 10 Ústavy z roku 1996 mělo území Krymu samostatný právní status, založený na zákonných právech národů.
    2. V souladu s ustanovením § 10 odst 138,2 spadá pod jurisdikci Autonomní republiky Krym též „organizování a pořádání místních referend“, a možná témata těchto referend nejsou omezena na „krymské“ části ústavy.
    3. V souladu s článkem 48 Ústavy Autonomní republiky Krym „Záruky a stav statusu a pravomocí autonomní republiky Krym“ poskytuje záruky práva demokratickým institucím společnosti a občanům , včetně práva na konání referenda o jakékoliv věcné problematice.
    4. Ústava Ukrajiny zaručuje svobodu výrazu vůle občanů v referendu v souladu s článkem 69, kterým je referendum definováno jako prvek přímé demokracie.
    5. Ministerstvu obrany Ukrajiny je částí 4 článku 17 Ústavy zákázáno použít ozbrojených sil k omezení práv a svobod občanů.
    6. Znovu potvrzuje oprávněnost přítomnosti ruských ozbrojených sil během referenda v Krymu na základě bilaterálních dohod mezi Ukrajinou a Ruskem.
    7. Bere na vědomí zákonnost postupu Krymu pro dobrovolné odtržení od země - vyhlášení nezávislosti, referendum, prohlášení o přání připojení k Rusku.
    8. Indikuje nepřítomnost důkladné předběžné právní analýzy usnesení Valného shromáždění OSN o „územní celistvosti“ Ukrajiny.
    9. Odvolává se na rozhodnutí Mezinárodního soudního dvora OSN ze dne 22. července 2010, které potvrzuje, že jednostranné vyhlášení nezávislosti ze strany státu není v rozporu s pravidly mezinárodního práva ... Obecné mezinárodní právo neobsahuje žádný použitelný zákaz vyhlášení nezávislosti.
    • hezká pohádka, to jste vymýšlel sám? *4*

      takže Čečna ano?

      Krym byla jasná Ruská agrese a invaze na území cizího státu, ergo válečný zločin, referendum byla jen zástěrka
      • Důkaz?
  • nasazená figurka,to se vám nepodaří,západní demokreaturské iluminátské zrůdy
  • Ta má asi takovou šanci jako kdyby tam šla kandidovat kuřbuřtí držka Sajmonovic z redakce Tiscali...ha...ha..
  • Jak vidno Ony AKTIVNÍ SOUDRUŽKY se probouzejí i v Rusku. Ergo - degradace nejen mužské populace, ale začíná i v té ženské.......
  • dětské říkadlo má zhola pravdu "at' je to ten nebo ten, praštíme ho koštětem !" *8* *1*
  • On Putin oznámil kandidaturu?
    • ještě ne a to už má okolo 110% hlasů
      • až bude kandidovat poplkáme
  • Mýlíte se pane redaktore - slečna Sobčakova je nejspíše "pokusným balonkem" kliky okolo pana Putina!

    Abychom nebyli ještě překvapeni. Působí (nejen na mne) spíše jako velmi snadno ovladatelná loutka na politickém jevišti současného Ruska!

    Její fotografie, zveřejněné v tisku, mluví samy za sebe! Není-liž pravda?
  • Ona až velice dobře a přesně ví., jaká je její role v již vytvořeném scénáři..a ona tu roli zvládne, přesně tak jak je určeno !..Není naivní a ví moc dobře, že když ne.., nic nebude zapomenuto a nikdo nebude zapomenut !..Mimochodem ona na to ve skutečnosti, samostatně a reálně nemá ani omylem !..Velké Rusko s mnoha desítkami národů a kultur, často i dost odlišných.,navíc země přes několik časových pásem, ke všemu jako zcela jasná, jaderná mocnost světa atd., není o nějaké vznešené politice., ale o síle "cara", velké tvrdosti a životním stylu přežít nad svými protivníky okolo ! Ke generační výměně garnitury tam jednou dojde tak jako tak., stejně jako i všude jinde ve světě.
  • Ať zaleze do nory a vyleze až bude mít vymalováno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit